• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mevzu polislik

Sampanyadakizehir

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2016
1.099
739
123
Merhaba sevgili kadınlar kulübü sakinleri :)
Ben daha önceki konumda da bahsettiğim gibi psikoloji 3. Sınıf öğrencisiyim şuan, benim hayalim astsubay olmaktı eğitim durumum uygun olmadığı için olamıyorum ama bu vatan sevgisi için çalışmak isteme duygusu çok iyi bilirim . Dün tv de kontenjan açılmadığı için PÖH başvurusu yapamayan kızların isyanına denk geldim. Elimden bişey gelmez ama elektronik imza attım belki siz de atmak istersiniz link burda;
http://click.exacttarget.change.org...6268ef0e8d5ee34b58cb4b16a49afeea825d5c50464a3

Konum taşınabilir nereye açacağımı bilemedim :)

İmza için bakarız da bir insanın hayali neden astsubay olmak olur ki?
Benim de hayalim askeriyeye girmekti ama hedefim hava harp okuluydu. Niye astsubaylık, gerçekten çok merak ettim.

Ben cinayet dedektifi olmak isterdim ama karakola bile vermezler, en alt seviyeyi bile vermezler çünkü boy kriterini aşamıyorum. :)

İmza için bakarız da bir insanın hayali neden astsubay olmak olur ki?
Benim de hayalim askeriyeye girmekti ama hedefim hava harp okuluydu. Niye astsubaylık, gerçekten çok merak ettim.
Babam uzman çavuş amcam astsubay amcam daha rahattı babama göre ondan çok özenirdim :) hep karacı olmak istedim

Boy aslında çok alt seviyede değilse sorun olmamalı ne üst arayan bayan polisler gördüm boy kilo orantısı sıfır olan
Birkaç santimle kaybediyorum :)
Sorun edilmese bence de daha iyi olur ama 162'nin altındaysa başvuru dahi yapmak mümkün olmuyor. Neyse çok da meraklı değilim zaten, cidden. Çok zor meslek.

Back
X