• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Mevsimsel dökülme yaşayanlarınız :(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

WhisPer00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2012
183
4
26
İstanbul
Selam bayanlar. Başım saçımla belada :) belime kadar gelen saçlarım bu yaz içerisinde tutamlar halinde dökülmeye başladı. Bu böyle tüm yaz devam etti şampuanımı kremimi değiştirdim ama faydasız :( sonunda bi dermatoloğa gittim ve bana MEDOBİOCOMPLEX-K (pembe bir kutu) yazdı, ama ben kullanmaya başlamadım henüz. Aranızda kullananlar varmı acaba? Varsa sizlerde etkisi nasıl oldu daha fazla dökülme yaşandımı?

bende bugün başladım kullanmaya fakat kapsüller çok büyük ve kokusu kötü geldi içmekte zorlandım:/ umarım işe yarar...

Tatlım inşallah işe yarar ben kullanmadım açıkcası kendiliğinden duruyormuş zaten durdu ve tekrar çıkmaya başladı çıkmaya başladığında ilk haftalar acaip kaşınma oldu sonra diplerine bakrığımda ufak ufak saçlar geldi hep elime dökülen yerlerden. Çıkmaya başlamadan öncede kestirdim saçımı daha iyi uzasın diye gerçekten de öyle oldu. Kullanmamamın sebebi aslında çok gereksiz ama korktum açıkcası bi yerde okumuştum işe yaramıyor sadece saçlarınızı gür gösteriyor diye bırakınca tekrar aynı oluyo hep kullanmanz gerek yazıyodu o yuzden başlamadım ama inşallah işe yarar sende :34:

Back