- 17 Aralık 2007
- 2.834
- 1.895
- 56
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KuzumDaha önce iki 70 bin çekildi. Şimdi üçüncü 70 bine mi tamamlıyoruz pare?
Geçmiş olsunAllah kabul etsin inşallah ne kadar güzel bir şeye vesile oldunuz malesef yeni gördüm olsun hiç bir şey için geç değil benim içinde Bin adet yazarmısınız, rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
Boğazım ağrımasa niyetlenmek isterdim ama ayıptır söylemesi istifra edebiliyorum bir kaç gündür
Okunan sayı 31.100Okunan sayı 30.100
Görümcem de 500 tane okumak istedi şimdilik. Onu da not ekleyebilirsiniz500 alıyorum
5000 adet salavat tamamladım, herkesin kadinilini şimdiden kutlar, müjdeler getırmesını dilerim....Okunan sayı 31.100
500 okudum. 500 daha alıyorum500 alıyorum
Beni de ekler misinizBeni de ekler misiniz listenize her dua ya katılmak isterim
Yazmana gerek yok canım okuyunca karışıklık olur o şekil herkes okuyabildiği kadar alıp okuyorBen de 500 alıyorum tamamlayınca yazayım inşaallah
Tamamdır yazanlar olmuş da ilk defa katılıyorum ben de bilmiyorum o yüzden öyle dedim Teşekkür ederimYazmana gerek yok canım okuyunca karışıklık olur o şekil herkes okuyabildiği kadar alıp okuyor