Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi güneş kremini kullanıyorsunuz acaba? Yağlı bir cilt için öneriniz ne olur?Sana tavsiyem kışın da güneş kremi kullan. Benim de yüzümde çok fazla çil vardı özellikle yazın yüzümün tamamını kaplıyordu. Yaz kış 50 faktör güneş kremi kullandım. Şuan yüzümde bir tane bile çil yok. Onun dışında isim vermem doğru olur mu bilmiyorum Acnelyse krem var ama lütfen çok çok çok dikkatli kullan içeriğinde asit var cildi soyarak lekeleri gideriyor. Gece yatmadan sürüp sabah yıkaman lazım ve hemen güneş kremi sürmelisin. Kullanacaksın lütfen haftada 2 kez falan sür kimyasal yanık yapabilir.
Benim kullandığım marka Solante. BB krem renginde hafif kapatıcılık özelliği var. Cildim yağlı olmadığı için tavsiye veremem ama Solante markasının her cilt tipi için bir çeşidi var trendyoldan bakabilirsinHangi güneş kremini kullanıyorsunuz acaba? Yağlı bir cilt için öneriniz ne olur?
tesekkür ederimBenim kullandığım marka Solante. BB krem renginde hafif kapatıcılık özelliği var. Cildim yağlı olmadığı için tavsiye veremem ama Solante markasının her cilt tipi için bir çeşidi var trendyoldan bakabilirsin
Acnelyse kremi tam olarak nasıl kullandığınızı yazar mısınız.Sana tavsiyem kışın da güneş kremi kullan. Benim de yüzümde çok fazla çil vardı özellikle yazın yüzümün tamamını kaplıyordu. Yaz kış 50 faktör güneş kremi kullandım. Şuan yüzümde bir tane bile çil yok. Onun dışında isim vermem doğru olur mu bilmiyorum Acnelyse krem var ama lütfen çok çok çok dikkatli kullan içeriğinde asit var cildi soyarak lekeleri gideriyor. Gece yatmadan sürüp sabah yıkaman lazım ve hemen güneş kremi sürmelisin. Kullanacaksın lütfen haftada 2 kez falan sür kimyasal yanık yapabilir.
Kışın güneşin etkisi yokken kullanmanız gerekiyor. Yani şuan tam zamanı. Ben çok faydasını gördüm ama lütfen kullanmadan önce bir uzmana danışın sonuçta yüzümüz çok değerli ufacık sivilce çıksa dert ediyoruzAcnelyse kremi tam olarak nasıl kullandığınızı yazar mısınız.
Ben de kullanmak istiyorum ama cesaret edemiyorum