- 14 Ekim 2012
- 1.416
- 38
- 88
Bundan sonra böyle anonslara maruz kalacaksak ben hemen önlem alayım, eşimle dışar çıkarken evlilik cüzdanını görünür bir şekilde boynuma asayım, eşimle kızımda başbaşa gezmeye gittiklerinde ki kızım babam diyerek sık sık yanağından öper, eşimin boynuna babası diye yazalım
evet çok doğru dediniz bu ülkede her dine mensup insan yaşıyor.
halkının %99 u müslüman olan bir ülkede de böyle bir davranışın hoş karşılanmayacagını bilirler.
yani %99 luk kesimin tavrı ortada:) saygı duyulması gerekir.
eee bunu bile bile yapmak da ne bileyim, gel bana dik dik bak gibi bişi.
belediyelrin butür uyarısı, bekçi tutması elbetteki yanlıştır. bunun savunulacak bi yani yok. taraf da hatalı bana göre
tekbir sesinden sonra, hiç hayırlı bir olay meydana gelmemiştir, dikkat ettiniz mi?
madımakta da tekbirle yaktılar, geçen hafta suriyeli videosu vardı (düşman!!!ının kalbini çıkarıp ısıran) o da tekbir çığırtıyordu ve en son da ankara...
Yapmayın yahu, nufüs cüzdanında İslam yazan %99 olarak hepimizin aynı ahlak anlayışına sahip değiliz, hatta eylemdekiler de %99'un içindelerdir muhtemelen istatistiklere göre. Doğar doğmaz nüfus memuru tarafından eklenen bir hane, ülkecek inançlarımızı, nelerden rahatsız olup, neleri kabullendiğimizi belirlemez. %99'un tavrı diye birşey yok yani :)
Dini inançları katmadan yorum yaptığın için teşekkür ederim ablacım. Duymak istediğim bunlardı, karşı görüşlere de saygım var sonuçta. Peki ama bıçaklama olmalı mıydı? Neden sözümüzü geçiremediğimiz yerde şiddete başvuruyoruz? Ve neden "çoğunlukla" ahlak,namus gibi kavramların arkasına sığınanlar başvuruyor?
Dini inançları katmadan yorum yaptığın için teşekkür ederim ablacım. Duymak istediğim bunlardı, karşı görüşlere de saygım var sonuçta. Peki ama bıçaklama olmalı mıydı? Neden sözümüzü geçiremediğimiz yerde şiddete başvuruyoruz? Ve neden "çoğunlukla" ahlak,namus gibi kavramların arkasına sığınanlar başvuruyor?
Öpüşme konusunda keskin yorumlar yapmıyorum, herkesin sınırları kendince belirlidir.. Ama işi tekbir sesinden sonra hiç hayırlı bir olay meydana gelmediye getirmeyiniz. Zira..
Tekbir sesinden sonra namaza başlanır benim dinimde..
Tekbir sesinden sonra kurban kesilir..
Peygamber efendimiz (SAV) Bedir de böyle başladı savaşa..
Bu yüzden sünnettir savaşta tekbir getirmek..
Sultan II. Mehmed tekbir sesleriyle fethetti İstanbul’u, o tekbirlerle aldı Fatih ünvanını
Şehitlerimiz tekbir sesleriyle Çanakkale geçilmez dedirtti
Demem o ki benim dinimde de Türk milletimin geçmişinde de tekbir sesinden sonra övündüğüm şeyler olmuştur..
Herkesin düşüncesi kendine.. Benim düşüncem de aynen budur..
ben sadece şunu merak ediyorum
çocuğunu döven,karısına ulu orta kötü davranan,hırsızlık yapan, milletin kızına yada eşine sanki hakkı varmış gibi göz dikip hatta el uzatan, saygısızca konuşan ve benzeri davranan insanlar uyarılmıyorsa iki genç neden uyarılıyor? ahlaksızlık sadece öpüşmek midir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?