- 28 Aralık 2012
- 1.949
- 2.282
-
- Konu Sahibi kurklukadin
Aslında abarttığımı farkındayım ama toplum olarak zihniyetimizi değiştirmemiz gerekiyor bence.Abartmışsınız kadın kötü niyetle yapmamıştır ama tabi ısrarı hoş değil belki de daha önceden benzer şeyler yaşadığınız için de fazla tepki vermiş olabilirsiniz
Devir dikkatli olma devri ama sen gene de insanlarla çok polemiğe girme, herkes gergin sağı solu belli olmaz. Çocuğa da travma yaratır. Kadın saldırır mı bıçak mı çeker kim bilir, deli çokSelam kızlar.
Bugün çok farklı bir tartışma yaşadım
Eşim abarttığımı düşünüyor ama bence abartmıyorum.
Kızımı kreşe götürürken toplu taşıma kullanıyorum,haliyle sabah saatlerinde çok yoğun oluyor.Bazen bana yer veriyorlar,bazen de kucağımda yolculuk yapıyoruz kızımla.Neyse.
Daha önce birkaç kez daha aynı şeyi yaşadım,kadın oturuyor ve kucağıma alabilirim kızınızı,çocuğu alabilirim deyip kucağını gösteriyor.
Bu sabah aynı şeyi yaşadık,kızım koltuğa oturacağı esnada bir kadın oturdu ve kızıma kollarını açarak gel kucağımda otur dedi.Hemen kızımı kucakladım,kibarca teşekkür ettim.
Sonra yine tekrarladı,çocuğu alabilirim dedi,kucağını gösterdi.
Bu sefer ‘ay ne münasebet hanımefendi,gerekirse sırtımda taşırım çocuğumu’ dedim.
Kadın ne kadar kabasınız gibi söylemlerde bulundu,sağolsun bir adam bu devirde nasıl böyle rahat oluyorsunuz,çok istiyorsanız kalkın çocuğa yer verin dedi ama kadın susmadı yani.
En sonunda ‘yeter artık dedim,bir de kızıma kucağıma gel diyorsunuz,çocuğum bunu normal bir şekilde sanacak’ dedim.
O an abartmış olabilirim ama geldiğimiz durum,izlediğimiz haberler malum.Sonradan kadına bu kadar yüklenmese miydim diye düşündüm ama en azından bir daha başkasının çocuğunu kucağına almak istemez diye de sevindim
Ben bir kez söylediği zaman kibarca teşekkür ettim,ısrarla kucağını gösterip çocuğuma gel demesi sinir etti beni.Devir dikkatli olma devri ama sen gene de insanlarla çok polemiğe girme, herkes gergin sağı solu belli olmaz. Çocuğa da travma yaratır. Kadın saldırır mı bıçak mı çeker kim bilir, deli çok
tepkiniz normal bende sevmem yabancıya gitmesini ama sadece hayır demeniz yeterliydiSelam kızlar.
Kızımı kreşe götürürken toplu taşıma kullanıyorum,haliyle sabah saatlerinde çok yoğun oluyor.Bazen bana yer veriyorlar,bazen de kucağımda yolculuk yapıyoruz kızımla.Neyse.
Daha önce birkaç kez daha aynı şeyi yaşadım,kadın oturuyor ve kucağıma alabilirim kızınızı,çocuğu alabilirim deyip kucağını gösteriyor.
Bu sabah aynı şeyi yaşadık,kızım koltuğa oturacağı esnada bir kadın oturdu ve kızıma kollarını açarak gel kucağımda otur dedi.Hemen kızımı kucakladım,kibarca teşekkür ettim.
Bu sefer ‘ay ne münasebet hanımefendi,gerekirse sırtımda taşırım çocuğumu’ dedim.
Kadın ne kadar kabasınız gibi söylemlerde bulundu,sağolsun bir adam bu devirde nasıl böyle rahat oluyorsunuz,çok istiyorsanız kalkın çocuğa yer verin dedi ama kadın susmadı yani.
En sonunda ‘yeter artık dedim,bir de kızıma kucağıma gel diyorsunuz,çocuğum bunu normal bir şekilde sanacak’ dedim.
O an abartmış olabilirim ama geldiğimiz durum,izlediğimiz haberler malum.Sonradan kadına bu kadar yüklenmese miydim diye düşündüm ama en azından bir daha başkasının çocuğunu kucağına almak istemez diye de sevindim
Bende olsam çocuğumu başkasına vermezdim. Kadın iyi niyetli olabilir ama psikopat dolu ortalık. Kimin ne yapacağı belli olmaz. Sonradan üzüleceğime iki dakika ayakta sıkıntı yaşarım daha iyiSelam kızlar.
Aynenbüyük tepki vermissiniz yakibarlık etmis veya ettiğini sanmış, kibarca reddedip hiç muhatap olmasaydınız keske. cocugunuz sizin yaptığınızk da normal sanabilir çünkü
Teşekkür ederim daha dikkatli olacağımbüyük tepki vermissiniz yakibarlık etmis veya ettiğini sanmış, kibarca reddedip hiç muhatap olmasaydınız keske. cocugunuz sizin yaptığınızk da normal sanabilir çünkü
Doğruİki gereksiz uzatan karşılaşmış diye yorumladım
Çok ısrar etti kadın,tepkim abartı kabul ediyorumValla kimsenin çocuğu üzerinden örnek vermek istemem ama bu ülke minibüste kucağına aldığı çocuğu parmaklayanı da gördü haberlerde zamanında. İyi niyetmiş bilmem neymiş herkes kendisine saklasın niyetini hoşlanmam ben de. Ha tartışmaya da gerek yokmuş cefakar ana modelinde sırtımda taşırım falan ama yine de haksız gelmediniz bana
Aha gelmiş haftanın kamu spotu.
İnsanların düşüncelerini ya da zihniyetlerini değiştiremezsiniz. Bu yüzden kavga etmeniz anlamsız. Teşekkür eder geçersiniz. Saçma davranmışsınız.