Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bi adım one bir adım olarakhımm şimdi mezurayı yere koyup ölçtüm. aşağı yukaru evet 70-80 cm oluyor. sağ ayağımı sol ayağımın önüne attıgımızda 1 adım sayıyorsak tabi. şimdi hiçbişeyden emin olmamaya başladım![]()
Yok gitmesine ben de gidiyorum da yanlış yere gidiyorumAy ben haritalarda çok iyiyim ve çok seviyorum kimseye birsey sormadan heryere onla gidebilirim çok sevkli ben yürürken oda gidiyor![]()
navigasyonla halloluyor. benim sağım solum bile yok. kaybola kaybola hallettimBenim elim tartı gibidir. Pazarda 1 kg domates mı alcam çogunlukla tarttırdıgımda tam gelir. Bu yetenek galiba ama çok tersim döner bir yere gidelim dönüş yolu hep tam aksi yöndeymiş gibi gelir özellikle hava karanlık oldugunda asla yerimi yönümü bulamam. Bu yuzden de eşim araba sürmeyi öğren ne kadar dese de öğrenmiyorum. Yapamam gibi geliyor. İyi mi yapıyorum acaba kızlar. Kaç defa geçtiğimiz yolları hala bilmiyorum mesela.
harika!Yer yön duygunuzu ve uzamsal zekanizi guclendirmek icin oryantiring etkinliğine katilmanizi oneririm.
Tek başına bu otizm düşündürmez bence. Özel öğrenme güçlüğü olabilir. Sizin dediğiniz gibi ölçü birimlerini kestirememe, yer yön tayin etmede sıkıntı yaşama, sağ sol karıştırma, uzanma- dönme vs mesafelerini karıştırıp sık sık sakarlıklar yapma, bisiklet otomobil doğru dürüst kullanamama, dans edememe, top ile oynanan oyunları becerememe ve daha bi sürü sey disleksi belirtileri olabilir. Ama olsa da bu yaştan sonra tanı koymanin bı anlami da yok. Çocukluk döneminde ancak bı seyler yapilabilir. Toplumun yüzde 15 i gibi büyük bir çoğunluğunda olduğu düşünülüyor ama çok az kişi tanilaniyor. İyi kötü bi şekilde siz de basetmişsiniz bununla. Bu saatten sonra acaba benim niye farklıyım deyip kafaya takmaya gerek yok bence.Merhaba, öncelikle üniversite mezunu oldugumu belirteyim :) Ama günlük hayatta kullanılan ölçüleri asla anlayamıyorum. 200 metre sonra sola dönün derken ne kadar uzaklıkta oldugunu kestiremiyorum. yada bi tarif uygulayacagım mesela 30 gr yulaf ne kadar eder hiç anlamıyorum. anca bana 1 kaşık 10 kaşık demeleri lazım. Bunun kolay bi yolu var mı. Bu arada birbirinden alakasız 4 bölüm okuyorum ve onlardan alakasız bir işte çalışıyorum. İş başvurusunda ik cı bi psikolog bana tam teşhis olmasada hafif otizm olabilir dedi.. Yani rehber eksikliğim varmış. Birimleri anlayamamın bununla bi ilgisi olabilir diye düşündüm belirtmek istedim
Merhaba, öncelikle üniversite mezunu oldugumu belirteyim :) Ama günlük hayatta kullanılan ölçüleri asla anlayamıyorum. 200 metre sonra sola dönün derken ne kadar uzaklıkta oldugunu kestiremiyorum. yada bi tarif uygulayacagım mesela 30 gr yulaf ne kadar eder hiç anlamıyorum. anca bana 1 kaşık 10 kaşık demeleri lazım. Bunun kolay bi yolu var mı. Bu arada birbirinden alakasız 4 bölüm okuyorum ve onlardan alakasız bir işte çalışıyorum. İş başvurusunda ik cı bi psikolog bana tam teşhis olmasada hafif otizm olabilir dedi.. Yani rehber eksikliğim varmış. Birimleri anlayamamın bununla bi ilgisi olabilir diye düşündüm belirtmek istedim
Cv mde ki eğitim durumları ve mesleğim in alakasızlıgı nedeniyle söyledi ben abartmadımik cı psikologa teşhis koydurtacak ne söylediyseniz artık.
kendindeki ufacık kusurları böyle teşhis koydurtacak kadar abartan insanları çok teatral buluyorum, dramatik buluyorum.
turkçesi var bunların şekerle kaplanmamış hali ama, kullanırsam alınırsınız.
iki ağlayıp iki gulen bipolar,
azıcık kafası bassın asperger diyor bizim memlekette artık herkes kendine.
neyse.
Cv mde ki eğitim durumları ve mesleğim in alakasızlıgı nedeniyle söyledi ben abartmadım
bilemem amacım iş görüşmesiydi zaten psikologa gitmedim . sadece bunu söyleyince dikkat etmeye başladım kendimepsikolog o zaman işinin ehli değilmiş.
otızm olabılır mı dedıMerhaba, öncelikle üniversite mezunu oldugumu belirteyim :) Ama günlük hayatta kullanılan ölçüleri asla anlayamıyorum. 200 metre sonra sola dönün derken ne kadar uzaklıkta oldugunu kestiremiyorum. yada bi tarif uygulayacagım mesela 30 gr yulaf ne kadar eder hiç anlamıyorum. anca bana 1 kaşık 10 kaşık demeleri lazım. Bunun kolay bi yolu var mı. Bu arada birbirinden alakasız 4 bölüm okuyorum ve onlardan alakasız bir işte çalışıyorum. İş başvurusunda ik cı bi psikolog bana tam teşhis olmasada hafif otizm olabilir dedi.. Yani rehber eksikliğim varmış. Birimleri anlayamamın bununla bi ilgisi olabilir diye düşündüm belirtmek istedim