Seni cok cok iyi anlıyorum canım ayni seyleri bende yasıyorum ozel mesaj attim lutfem iletisime gecelimArkadaslar bende ceneme silikon taktirdim ama 1 ay sonra geri cikartirdim. Ameliyatdan sonra dikisler patladi. Tekrar diktiler ve yine patladi. En sonunda dayanamadim cikartirdim. Zaten konusamiyordum, dis etlerim geriye cekildi, yaklasik 1 ay cigneyemedigim icin cok büyük sorunlar yasadim. Simdi cikartirdim ama bu seferde agazimdaki dikis yerler agriyor ve geriliyor. Hala düzgün konusamiyor ve cignerken zorlaniyorum. Cenemdeki bosluk sert oldu. Cok kötü piskolojik sorunlar yasiorum.
Bende aynı şeyleri yaşıyorum uykularım kaçıyor bende çıkarrttırmayı düşünüyorum lütfen benimle iletişime geçebilirmisinizSeni cok cok iyi anlıyorum canım ayni seyleri bende yasıyorum ozel mesaj attim lutfem iletisime gecelim
Kendimi çok kötü çaresiz hissediyorum bende silikon yaptırdım sonuçtan pişmanım yardımcı olurmusunuz lütfen iletişime geçinBen baska bir yere de danistim. Dikislerin patlamasi implantin büyük olmasindanda kaynaklaniyormus. Inthap cikmadi bende. Implanti cikartiktan sonra 1 hafta sonra hemen kapandi dikis yerleri. Ayrica implant varken yüzümdeki sinirler agrimaya baslamisti. Amerikanin bir sayfasinda bir cok kisi ayni sorunu yasiyor ve sonunda cogu implanti cikartirmis. Bazileri agazini kapatamiyor implant yüzünden. Ben 2 ay hic cigneyemedim. Cignemeye basladigimda cok agrilarim oldu ve cignemeyi unuttumu farkettim. Ayrica cenemde agrimaya baslamisti cünkü uyurken dislerimi SIKMaya basladim. Hayatimda ne dis sorunu nede cene sorunu yasadim. Dislerim ve dis etlerim okadar saglikli ve güzel iken simdi mahfoldu. Insallah hepimiz iyi oluruz! Bir sorunuz olursa veya merak etiginiz birsey bana özelden yazabilirsiniz
Bende aynı şeyleri yaşıyorum uykularım kaçıyor bende çıkarrttırmayı düşünüyorum lütfen benimle iletişime geçebilirmisiniz
dilaracim, sana yazdım ozelden mail adresimide. kesi nerden yapıldı? ağız içimi yoksa cene altından mı? ağız içi kesilerde enfeksiyon riski daha yüksek diye biliyorum. ayrıca billinenin aksine, enfeksiyon illa cene implantı olduktan bir hafta icinde meydana gelecek diye birsey yok, çok uzun yıllar sonra bırden bire enfeksiyon meydana gelebılıyor sonuçta yabancı bir madde. hemen bir kanda enfeksiyon testi ile çenende enfeksiyon varmı anlayabılırsın. bunun icin dahılıyecıden bile enfeksiyon testi talep edebilirsin. herhangi bir belirti kızarma eskisinden çok şişme? yada dikiş yerlerinden iltihap çıkması gibi bir semptom goruyor musun? enfeksiyon çok ciddi bir durum ve hemen müdahale edilmesi gerek. doktoruna hiç beklemeden başvurmalısın eder yok derse ve sen yınede bir sorun varmış gibi hissedıyosan ıkıncı veya ucuncu doktor goruslerıne başvurmalısın. cogunlukla cene implantında implant çıkarılması gerekiyor enfeksıyonun geçmesi icin cogu zaman antıbıyotık işe yaramıyor. bu konuda çok araştırma yaptım. lütfen beni haberdar et.merhaba arkadaşlar bende çene protezi taktirdim 18 ekimde çenem ilk 1 ay iyi gidiyordu . şişlik azdı ama konuşma yeme içme .v.s zorlaniyordum tabiki şuan enfeksiyon kapmış durumda piskolojim alt üst oldu npcagimi bilmiyorum bilgisi olan bana ozelden yazarmi lütfen..????
Canım ben acıkca tavsiye etmıyorum. Kesinlikle dolgular yag enjeksiyonu yaptır. Uzun sure yaptırdıktan sonra bir kismi kalıyor hep. İmplant uzun sure hic sorun olmasada kemik eritme riski olan bir sey. Ben bunlari bilmiyordum keske bilsem yaptırmazdım. Benım sahsi fikrim degmez. Eger cok cok geride bir cenen yoksa.Kizlar gordugum kadariyla memnun degilsiniz benim cenem ufak buyutmek istiyorum biraz cocuksu gosteriyor kucuk cene kisiyi bana ne onerirsiniz yag enjeksiyonu pek ise yaramiyor
Ağız içinden takılan implantların enfeksiyon riskinin daha yüksek olduğunu okumuştum. O yüzden çene altından takılan implantlar daha güvenli ama iz kalıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?