- 27 Kasım 2020
- 107
- 45
- 18
- 27
- Konu Sahibi Umudumiz var
-
3 4 ay dedi ama ben o kadar beklemek istemedigimi belirttim tam sifirlandiginda tekrar vajinal muayene yapicak duruma gore yumurta takibi yapariz dediDoktorunuz bir şey söylemedi mi?
O zaman doktorunuzu dinleyin. Keyfi verilmiyor o süreler neticede. Benim başıma gelmedi ama burda görüyorum herkes 3 ay kesin bekliyor.3 4 ay dedi ama ben o kadar beklemek istemedigimi belirttim tam sifirlandiginda tekrar vajinal muayene yapicak duruma gore yumurta takibi yapariz dedi
Gercekren cok zor birsey benimk erken teshis oldu igneyede guzel yanit verdim hayirliisi olsin sonrasinda saglikli bir gebelik olurmu onu merak ediyorum aslindaO zaman doktorunuzu dinleyin. Keyfi verilmiyor o süreler neticede. Benim başıma gelmedi ama burda görüyorum herkes 3 ay kesin bekliyor.
Sizin hangi tupunuzdeydi benim cuma gunu sifirlanir diye dusunuyorum gecen hafta cuma 118 dusmustu igneyi vurulduktan 1 gun sonra kan gelmye basladi ama cok az ve dünde sadece 1 gun geldi sizindemi ayniÖncelikle gecmiş olsun. Aynı yollardan gectik belliki. Bende üç ay cok uzun. Beklemesek olmaz mı dedim doktorum kabul etmedi. Subat ayında dolmus olcak benim üç ayım. Ocak ayı son yani. Ben bekle derim. Hem psikolojik olarak hem vucut olarak toparlanman için.
Cevremde bunu yasayip 1 ay sonra gebe kalanlar var ama tabiki doktor kontrolu altinda olmak daha iyi tesekkur ederimBide normalde altı ay bekleten doktorlar var. Minimum sürec 3 ay. Üç aydan önce gebe kalmak sakıncalıymıs. İlacın etkisinden dolayı
Benim değer 1800 küsürlerdeydi canım. Vajinal usg de bişey görülemediği için dıs gebelik tanısı kondu. Basta değerim cok güzel düştü. Bir haftada 500 falana inmişti. Sonra yavas düşmeye basladı. Kanamam uzun sürdü. Bir ayı geckin sürdü anlıcan. Beta sıfırlanmasına rağmen kanama devam etti. İki gün temizleniyodum yeniden baslıyodu. Doktora gittim primolut n verdi. On gün kullandım. Tabi o sürecte kanama olmadı. İlac bitince 3. Gün kanamam basladı. Oda adet sayılıyormusSizin hangi tupunuzdeydi benim cuma gunu sifirlanir diye dusunuyorum gecen hafta cuma 118 dusmustu igneyi vurulduktan 1 gun sonra kan gelmye basladi ama cok az ve dünde sadece 1 gun geldi sizindemi ayni
Benim değer 1800 küsürlerdeydi canım. Vajinal usg de bişey görülemediği için dıs gebelik tanısı kondu. Basta değerim cok güzel düştü. Bir haftada 500 falana inmişti. Sonra yavas düşmeye basladı. Kanamam uzun sürdü. Bir ayı geckin sürdü anlıcan. Beta sıfırlanmasına rağmen kanama devam etti. İki gün temizleniyodum yeniden baslıyodu. Doktora gittim primolut n verdi. On gün kullandım. Tabi o sürecte kanama olmadı. İlac bitince 3. Gün kanamam basladı.
Ilacin herahangibir yan etkisi varmi bana henuz vermedi verir mi bilmiyorum ama kanamalarim cok az ve hergun gelmiyorBenim değer 1800 küsürlerdeydi canım. Vajinal usg de bişey görülemediği için dıs gebelik tanısı kondu. Basta değerim cok güzel düştü. Bir haftada 500 falana inmişti. Sonra yavas düşmeye basladı. Kanamam uzun sürdü. Bir ayı geckin sürdü anlıcan. Beta sıfırlanmasına rağmen kanama devam etti. İki gün temizleniyodum yeniden baslıyodu. Doktora gittim primolut n verdi. On gün kullandım. Tabi o sürecte kanama olmadı. İlac bitince 3. Gün kanamam basladı. Oda adet sayılıyormus
6 ay bekleten de var canım benım en az sureyı vermıs sana . o ıgnenın etkısı gecmeden hamıle kalırsan olan bebege olur allah korusun.3 4 ay dedi ama ben o kadar beklemek istemedigimi belirttim tam sifirlandiginda tekrar vajinal muayene yapicak duruma gore yumurta takibi yapariz dedi
EvetDıs gebelikle alakalı bilgim yok ama kemoterapi ünitesinde çalısmıs biri olarak söylüyorum Methotrexat çok kuvvetli bi ilaç, çoğu zaman tedavilerimizde kullanıyorduk
Vücutta etkileri çok fazla
Vücuttan atılması uzun sürer
Üç ay süre bile kısa aslında
Altı ay korunmayı zorunlu kılıyor doktorlar
Mutlaka uyun doktorunuz dediğine, sağlıklı gebelik olması erken gebelik olmasından çok daha önemli gerçekten
Zor bi surec gercekten doktorda aynisini dedi 6 ay da anca vucuttan atiliyor diye nasip diyelim herseyDıs gebelikle alakalı bilgim yok ama kemoterapi ünitesinde çalısmıs biri olarak söylüyorum Methotrexat çok kuvvetli bi ilaç, çoğu zaman tedavilerimizde kullanıyorduk
Vücutta etkileri çok fazla
Vücuttan atılması uzun sürer
Üç ay süre bile kısa aslında
Altı ay korunmayı zorunlu kılıyor doktorlar
Mutlaka uyun doktorunuz dediğine, sağlıklı gebelik olması erken gebelik olmasından çok daha önemli gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?