Metin Akpınar: 'Benim canım gitti, diğer yarım gitti'

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
Zeki Alasya'nın ölüm haberini alan yakın dostu Metin Akpınar yıkıldı. Gözyaşlarıyla büyük dostluklarını anlatan Akpınar, 'Bugün en sevdiği yemeği götürecektim ama ölüm haberini aldım' diye konuştu.
Yazdır
CNN Türk'ün canlı yayınına telefonla bağlanan Metin Akpınar büyük üzüntü içindeydi... Zaman zaman gözyaşlarına hakim olamayan Akpınar, 'Benim canım gitti, diğer yarım gitti, büyük bir kayıp. Her ölüm erkendir ama bu beklemediğimiz bir şey oldu. Malesef karaciğerinde bir olumsuzluk oluşmuştu. Geç kalınmıştı, fark edemedik. Yapılacak bir şey kalmamıştı. Son iki günde olumsuz bir tablo oluştu. Onu hoş tutmaya çalışıyorduk. Hep yanındaydım. Bugün sevdiği yemeği yapıp götürecektim. Bu haberi aldım' diye konuştu.

Gazetelerde zaman zaman çıkan aralarının bozuk olduğu haberlerine tepki gösteren Akpınar, 'Aramız hiç bozulmadı, hiç ayrılmadık. Şimdi ayrıldık işte kına yaksınlar...'

'KADER BİRLİĞİ ETMİŞTİK'

Akpınar, '1962’de tanıştık, ondan evvel de kader bizi birleştirmişti zaten. Babalarımız birlikte çalışırdı. Annelerimiz vefat ettiğinde bile imamları aynıydı. Ayrılık dedikoduları hiç gerçek olmadı' dedi.

http://www.milliyet.com.tr/-benim-canim-gitti--magazin-2055984/

Sevenlerine başsağlığı diliyorum çocukluğumun kahramanları..

Zeki alasyayla tanışmıştık aynı hobiyle ilgilenmemiz vesilesiyle. Birbirimizden malzeme alırdık, onun istediklerini yurt dışından getirtirdik. Alışveriş yapamazdı internetten. O da gidince bize lazım olanları getirirdi. Hayatımda gördüğüm en neşeli insanlardan biriydi. Hobi grubumuzun ustasıydı, çok şey öğrendik ondan. Ha aradık ha arıyacaz derken çok değerli bir dostu hastalığında aramamanın vicdan azabını çekiyorum şu an. Telefon elimde, ararsam çalar mı, kim açar diye düşünüyorum.

Ara bence. Sonra neden aramadım diye vicdan azabı çekme. Madem tanışıyorsunuz ben de sana baş sağlığı diliyorum. Allah geride kalanlarına sabır versin. Çok üzüldüm.

Arasam ne diyeceğimi bile bilmiyorum ki. Gözümün yaşı durmadı bugün. Eşim gelsin akşam birlikte arayalım diye düşündüm.

Nur içinde uyusun gülümseten adam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…