canim merhaba sana diger topigede mesaj atmistim dedigim gibi pkoluyum bende ama aklina kötü seyleri getirme iyi bir doktor bulup muhakka gerekli ilaclari kullanmaya bak ins hic bisey olmadan bebegini kucaklarsinArkadaslar, PKO lu olup, saglikli hamilelik geciren kimse yok mu?? Birileri iyi birseyler yazsin.. Korkuyorum..
canim merhaba sana diger topigede mesaj atmistim dedigim gibi pkoluyum bende ama aklina kötü seyleri getirme iyi bir doktor bulup muhakka gerekli ilaclari kullanmaya bak ins hic bisey olmadan bebegini kucaklarsin
rabbim yar ve yardimcin olsun canimTesekkur ederim canimm.. Cok iyisin. Icimi rahatlattin
geçen gün saba tümerde bi doktor bu ilacın zayıflamada kullanıldığını söylemişti, doğrumudur acaba ? evli falan değilim amacım çocuğumun olmasıda değil ama adet düzensizliği ve fazla kilo var , sizce kullanmalımıyım bu ilacı arkadaşlar?
bende aynı ilacı kullanıyorum 10 günü geçti bulantı oluyor ama şimdi geçtiKızlar suda eriyen metfull vermişti doktorum ama midem bulanıyor içerken ve saatlerce kokusu gitmiyor...Kocaman bir kutu aldım çabuk bitmezki ilacı değiştireyim ya...(( bu ilacı kullanıpta benimle aynı sıkıntıyı yaşayan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?