Hemde ne.Akşam üzeri dışardaydım.Çok soğukDoncaz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemde ne.Akşam üzeri dışardaydım.Çok soğukDoncaz![]()
Rabbim dışarda kalanların yardımcısı olsun. .Hemde ne.Akşam üzeri dışardaydım.Çok soğuk![]()
Allah sağsalim gitmenizi nasip etsin inşallah. Kış günü neden ihmal ederler ki kar lastikleriniArabaya kış lastiği takmamışlar, kaya kaya yol geldik koltuğa yapıştım artık. Daha da yolumuz var helal edin hakkınızı![]()
Aminn inşallah. Şirket arabası kiralık araç, herkes birbirinin üzerine atmış sanırım. Olan bize olacak aradaAllah sağsalim gitmenizi nasip etsin inşallah. Kış günü neden ihmal ederler ki kar lastiklerini![]()
Allah korusun, kazasız belasız gidin inşallah.Aminn inşallah. Şirket arabası kiralık araç, herkes birbirinin üzerine atmış sanırım. Olan bize olacak arada![]()
Aminn teşekkür ederim Mune.Allah korusun, kazasız belasız gidin inşallah.
Sevinmem mi ya sabah sabah karda okula gitmek gerçekten zor yanasılda sevinmiş benim hemşeri.
Çok şükür sağsalim varmışsınSonunda vardık evee. Pendik belediyesine çok tebrik valla tuzlama çalışmalarını iyi yapmışlar. Ataşehir felaket durumda, arabayı bırakıp yürümek zorunda kaldık. Bi tane mi tuzlama aracı olmaz yol boyu.![]()
Ana arter falan dinlememişler hiç bir yerde tuzlama yoktu. Ara sokaklardan vazgeçmiştik zatenÇok şükür sağsalim varmışsın
İstanbul gerçekleri, tuzlama ana arterlere yapılıyor denir hep ama tabii ne kadar yapılıyor bilemiyoruz, asıl ara sokaklar berbat oluyor kar yağdığında, ben az mahsur kalmadım
Km.lerce yolu yürüdüğüm oldu, onu da tepem atmasın diye eğlenceli hale getiriyordum![]()