How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Metastaz

trustno_1

Tarot bakmıyorum.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2014
2.261
4.922
333
Annem rahim kanseri.
Bir senedir kemoterapi radyoterapi görüyordu. İlk 3 aylık kontrollerinde karın içi,karaciğer üstü bezi ve bağırsağın (tam yerini bilmiyorum) bir yerinde metastaz yaptığını söylemişler.
Tümör karın bölgesine hepten yayılmış.
Doktor kemoterapi vereceklerini ama bunun ilerlemeyi durdurmayacağını sadece yavaşlatacağını söylemiş.
Ne olur yaşayanlar vsr mı bu durumu?
Hiç mi çare yok.
Annem gün yüzü göremeden ölecek mi?

Yani şimdi ne desem bilemedim. Teyzem meme kanseriydi lenflerine sıçramıştı. Ameliyatla temizlendi 10 yıldır sağlıklı çok şükür.

Babam prostat kanseriydi en son beyne kadar metastaz yaptı ve iki yıl içerisinde kaybettik.

Tedaviye yanıt verir ve moralini daima yüksek tutarsa kurtulur Allahın izniyle. Ameliyat vs şansı yok mu? Sadece kemoterapi mi alıyor? Alternatif yollar bulma, farklı uzmanlara gösterme şansınız var mı?

Yani şimdi ne desem bilemedim. Teyzem meme kanseriydi lenflerine sıçramıştı. Ameliyatla temizlendi 10 yıldır sağlıklı çok şükür.

Babam prostat kanseriydi en son beyne kadar metastaz yaptı ve iki yıl içerisinde kaybettik.

Tedaviye yanıt verir ve moralini daima yüksek tutarsa kurtulur Allahın izniyle. Ameliyat vs şansı yok mu? Sadece kemoterapi mi alıyor? Alternatif yollar bulma, farklı uzmanlara gösterme şansınız var mı?
Ameliyat olmaz demişler. İstambulda bir prof bulduk ona göstereceğiz ama sanırım bu evre son evreymiş.

Ameliyat olmaz demişler. İstambulda bir prof bulduk ona göstereceğiz ama sanırım bu evre son evreymiş.
Anladım. Ne diyelim Allah şifa versin, sıralı ölüm versin, hayırlısı neyse onu versin.

Şu anda annem ölecek diye karalar bağlamanın anlamı yok. Anneniz hayatta ve yanınızda. Hepimiz gibi siz de sevdiklerinizle geçirdiğiniz her anın kıymetini bilin.

Annenizi mutlu etmeye çalışın, birlikte güzel zaman geçirin, moralinizi yüksek tutun, bol bol dua edin.

Allah yardımcısı olsun .. annenle iyi vakit geçirmeye çalış ..umarım uzun yıllar beraber olursunuz ..cyber knife yapılamıyor mu acaba ? Bunu da bir araştırır misin ?

Back