• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Metal mi Şeffaf Braket mi Yardım!

XXX77

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Mart 2016
100
10
98
İzmir
Sonunda karar verdim ve diş teli taktırıcam yarın doktora gidip fiyat alıcam ama metal mi yoksa şeffaf olanlarından mı taktırsam bilemiyorum :/ Şeffaflarda kendi aralarında sert, seramik ve safir olarak ayrılıyormuş. Aralarındaki fark nedir? Metale göre daha mı iyi? Fiyatı daha mı pahalı? Aranızda kullananınız varsa deneyimlerini paylaşabilirler mi acaba? Avantajı, dezavantajı muhakkak vardır. Yaşım 30 öyle yada böyle taktırıcam orası kesin ama hangisinden taktırsam bilemiyorum :(

tabi ki metal. Ayrıca yaşım 30 diyosun ilk okul arkadaşlarının dalga geçecek hali yok 2 3 sene idare edersin çevrende anlayışla karşılar.

tabi ki metal. Ayrıca yaşım 30 diyosun ilk okul arkadaşlarının dalga geçecek hali yok 2 3 sene idare edersin çevrende anlayışla karşılar.

Yaşım 30dan kastım korkuyorum tedaviyi tamamlayabilirmiyim dayanabilirmiyim bilemiyorum ama taktırmam gerek yani onu diyorum çevremle ilgili değil. Hiç değilse şeffaflarla metal arasında büyük bi fark yoksa kendi açımdan gözüme batmıcağı için belki dayanabilirim diyorum demek istediğim o.

Metal tavsiye ederim bende metal kullaniyorum elbette seffafla fiyat farki var 500 tl oynuyor ve hic bir zorlugu yok yukarda arkadas 2-3 sene demis ole bisey yok ben 10 ayligina anlastim ve 3 ayim kaldi dr sana nekadar kalicani soyler eskisi gibi uzun surmuyor bu arada bende 29 yasindayim :)

Metal tavsiye ederim bende metal kullaniyorum elbette seffafla fiyat farki var 500 tl oynuyor ve hic bir zorlugu yok yukarda arkadas 2-3 sene demis ole bisey yok ben 10 ayligina anlastim ve 3 ayim kaldi dr sana nekadar kalicani soyler eskisi gibi uzun surmuyor bu arada bende 29 yasindayim :)

Geçmiş olsun hadi hayırlısı az kalmış :) Doktor metal yapıcaz dedi zaten şeffaf önermedi fiyatı direk 2 katına çıkıyo ve kırılma olasılığı yüksek dedi. 1,5 sene falan kalıcakmış. Bakalım daha başlamadım öncesi için bi kaç çekim olacak göz açıp kapayıncaya kadar bitse keşke hepsi :/ sende nasıl oldu ne gibi sıkıntılar yaşadın peki yeme içme ağrı vs

Sagol canim yemede icmede sıkıntı olmadi her muayene hunu hafifbi agrı onun disinda ne istediysem yedim ictim halada oyle braketi 2 kez kirdim randevu alip gidittim yapistirdilar zeytin ve erige cok dikkat et onlar kiriyor onun disinda guzel bir surec gecirdim umarim senikide guzel gecer :)

Bende son durum boyle :)

Eklentiler

• index.jpg
    index.jpg
    55,8 KB · Görüntüleme: 334
Ön üst dişlerim şeffaf taktıralı 2 ay oldu. Gayet memnunum ve 2 ayda gözle görülür değişim var.
Abartıcılacak bir ağrısı yok ilk taktırdığım da 3 gün falan sızlama oldu oda bir şey yerken sonra geçti. Kontrollerden sonra 1 gün hafif sızlama oluyor geçiyor. Bu hafta alt tellerim takılacak onlar da metal olacak. metalle şeffaf arasında 500 tl gibi bir fark var.

Ön üst dişlerim şeffaf taktıralı 2 ay oldu. Gayet memnunum ve 2 ayda gözle görülür değişim var.
Abartıcılacak bir ağrısı yok ilk taktırdığım da 3 gün falan sızlama oldu oda bir şey yerken sonra geçti. Kontrollerden sonra 1 gün hafif sızlama oluyor geçiyor. Bu hafta alt tellerim takılacak onlar da metal olacak. metalle şeffaf arasında 500 tl gibi bir fark var.

Hadi hayırlısı olsun o zaman darısı başıma :) bu arada bende şeffaf braket istemiştim ama doktorum pek önermedi kırılma olasılığı yüksek dedi her seferinde para ödersin dedi ve direk 2 katı fiyat verdi bnde vazgeçtim haliyle... Olsun ya sonunda güzel gülüşlere kavuşucaz çok da mühim deil yani ;)

Back