- 12 Şubat 2007
- 5.966
- 65
- 40
:) kendime güldüm şöyle bir belki 10 yıllık KK üyesiyim hep infertilite bölümlerinde topic açmışım ve almış yürümüştür sayfalar hatta çok ciddi dostlarım olmuştur sanal dostlarım facebook sayfam da ekli ama yüzünü hiç görmediğim... ilk defa burda konu açacağım bakalım ne olacak ... önce kendimden bahsedeyim 31 yaşındayım 2 yıl oldu eşimden ayrılalı pko hastasıyım tabi pko olunca insülin direnci vs bir sürü şey oluyor .. bir zamanlar endokrin dr um metabolizma olarak çok şansızsın demişti... hatta geçenelrde bi kan testi yaptırdım kreatin kas metabolizması işe ilgili bir şeymiş yani kaslarda zayıflık veya bölgesel srounu gösteriyor düşüklüğü belkide karnımdaki yağlanmadan dolayı olabilir... evet sonuç itibari ile 31 yaşındayım ama 60 yaşındaki birinin metabolizmasına sahibim... nerden başlasam anlatmaya bilemiyorum ama en azından şu an yapmaya başladığı şeyleri yazayım ... 15 gündür yürüyüşe başladım 151 cm boyum ve 62 kilo idim şu an 60 ım bence o 2 kilo şişkinlikti ödem su toplama vs... ben adetimi nasıl düzenlerim diye araştırırken östrojen hormonuna takılıverdim bende az olduğunu düşünüyorum çünki erkek tipi kilo alıyorum popo küçük memeler küçük ama göbek var bunu nasıl takviye ederim derken soya lesitini buldum bitkisel östrojen miş aynı zamanda yalnız bu soya lesitini aslında karaciğer yağlanmasını azaltmak beyin sağlığı ve kolesterol için iyiymiş (bi ara berbattı zaten) dolayısı ile solgar soya lecitin aldım dün ve yanında solgar lipotropic factors (yağ yakmak için) ve solgar lcarntiin aldım yani yürüyüş ve egzersiz yapıyorum akşamları desteklemek için aldım zaten l carnitin alınca acayip bi enerji gekiyor ve yorulmak nedir bilmiyorsunuz dün sabah bunları kullanamadan önce berbat yorgundum birde bahar yorgunluğu bilirsiniz ama dün akşam ve bugün bomna gibiyim şimdi de gidip gül suyu ve mecitefendi nin sıkılaştırıcı yağını aldım .... bütün bunları şu şekilde kullanmayı düşünüyorum sabahları zaten organik elma sirkesi içiyorum ( bu arada ben restaurantlar grubunun muahsebesini tutuyorum benim yerim imalathane ile aynı yerde orda ablalarla elma sirkesi yaptım :) 15 gün oldu bekliyorum bakalım nasıl olacak ) sonra kahvaltıdan hemen önce lipotrapic factors aldım kahvaltı ettim ve hemen ardından lesitin aldım (bunu her öğünden sonra alacağım yağ emilini kolaylaştırıyor yağ yakmaya yardımcı zaten lipotrapıc factorde vücudun lesitin üretmesini sağlıyor bu yüzden sabah akşam lpotropici alacağım lesitinide 3 öğün ... akşam eve yürüryerek gidiyorum ama iş yerinde üzerimi değiştriyorum ondan önce gül suyu ile sorunlu bölgeleri silip gözenekleri açıp üzerine sıkılaştıcı yağı sürüp streçe sarıp öyle yürüyeceğim he bu arada lcarnitin le lipotropic i de içmiş olacağım dün akşam aldım eve gitmem 1,5 saati buluyor bir an hız kesmeden tempolu yürüdüm süperdi ... bütün bunları kilo vermek için değil mutlu olmak içinde yapıyorum aslında diyete gelince fazla yemek yemem zaten ben diyet te düşünmek istemiyorum düşündükçe başa çıkmak zor oluyor mümkün mertebe karbonhidratı şekeri reddeiyorum hayatımda hep zaten az yiyiorum bu kadar bakalım ne olacak metabolizmamı bu şekilde hızlandırmaya çalışacağım bakalım ne olacak... ve isteyen olursa benim gibi metabolik sorunu olan benimle birlikte devam edebilir bu yolda motive ederiz birbirmizi ..
teşekkürler
teşekkürler