metabolizmazsı yavaş olup kilo vermek isteyenler benimle misiniz?

Kuzunaz

bebeğim umuduna gebeyim
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2007
5.966
65
40
:) kendime güldüm şöyle bir belki 10 yıllık KK üyesiyim hep infertilite bölümlerinde topic açmışım ve almış yürümüştür sayfalar hatta çok ciddi dostlarım olmuştur sanal dostlarım facebook sayfam da ekli ama yüzünü hiç görmediğim... ilk defa burda konu açacağım bakalım ne olacak ... önce kendimden bahsedeyim 31 yaşındayım 2 yıl oldu eşimden ayrılalı pko hastasıyım tabi pko olunca insülin direnci vs bir sürü şey oluyor .. bir zamanlar endokrin dr um metabolizma olarak çok şansızsın demişti... hatta geçenelrde bi kan testi yaptırdım kreatin kas metabolizması işe ilgili bir şeymiş yani kaslarda zayıflık veya bölgesel srounu gösteriyor düşüklüğü belkide karnımdaki yağlanmadan dolayı olabilir... evet sonuç itibari ile 31 yaşındayım ama 60 yaşındaki birinin metabolizmasına sahibim... nerden başlasam anlatmaya bilemiyorum ama en azından şu an yapmaya başladığı şeyleri yazayım ... 15 gündür yürüyüşe başladım 151 cm boyum ve 62 kilo idim şu an 60 ım bence o 2 kilo şişkinlikti ödem su toplama vs... ben adetimi nasıl düzenlerim diye araştırırken östrojen hormonuna takılıverdim bende az olduğunu düşünüyorum çünki erkek tipi kilo alıyorum popo küçük memeler küçük ama göbek var bunu nasıl takviye ederim derken soya lesitini buldum bitkisel östrojen miş aynı zamanda yalnız bu soya lesitini aslında karaciğer yağlanmasını azaltmak beyin sağlığı ve kolesterol için iyiymiş (bi ara berbattı zaten) dolayısı ile solgar soya lecitin aldım dün ve yanında solgar lipotropic factors (yağ yakmak için) ve solgar lcarntiin aldım yani yürüyüş ve egzersiz yapıyorum akşamları desteklemek için aldım zaten l carnitin alınca acayip bi enerji gekiyor ve yorulmak nedir bilmiyorsunuz dün sabah bunları kullanamadan önce berbat yorgundum birde bahar yorgunluğu bilirsiniz ama dün akşam ve bugün bomna gibiyim şimdi de gidip gül suyu ve mecitefendi nin sıkılaştırıcı yağını aldım .... bütün bunları şu şekilde kullanmayı düşünüyorum sabahları zaten organik elma sirkesi içiyorum ( bu arada ben restaurantlar grubunun muahsebesini tutuyorum benim yerim imalathane ile aynı yerde orda ablalarla elma sirkesi yaptım :) 15 gün oldu bekliyorum bakalım nasıl olacak ) sonra kahvaltıdan hemen önce lipotrapic factors aldım kahvaltı ettim ve hemen ardından lesitin aldım (bunu her öğünden sonra alacağım yağ emilini kolaylaştırıyor yağ yakmaya yardımcı zaten lipotrapıc factorde vücudun lesitin üretmesini sağlıyor bu yüzden sabah akşam lpotropici alacağım lesitinide 3 öğün ... akşam eve yürüryerek gidiyorum ama iş yerinde üzerimi değiştriyorum ondan önce gül suyu ile sorunlu bölgeleri silip gözenekleri açıp üzerine sıkılaştıcı yağı sürüp streçe sarıp öyle yürüyeceğim he bu arada lcarnitin le lipotropic i de içmiş olacağım dün akşam aldım eve gitmem 1,5 saati buluyor bir an hız kesmeden tempolu yürüdüm süperdi ... bütün bunları kilo vermek için değil mutlu olmak içinde yapıyorum aslında diyete gelince fazla yemek yemem zaten ben diyet te düşünmek istemiyorum düşündükçe başa çıkmak zor oluyor mümkün mertebe karbonhidratı şekeri reddeiyorum hayatımda hep zaten az yiyiorum bu kadar bakalım ne olacak metabolizmamı bu şekilde hızlandırmaya çalışacağım bakalım ne olacak... ve isteyen olursa benim gibi metabolik sorunu olan benimle birlikte devam edebilir bu yolda motive ederiz birbirmizi ..
teşekkürler

bu yazıyı cuma günü yazmışım o gün tartıldığımda 60,700 civarında geliyordum dün tartıldım 59 kiloyum... yağ yakıcı lipotropic etkisi var eminim l carnitine de bi yağ yakıcı ama onun spor yapmama inanılmaz katkısı var yorulmk nedir bilmiyorum ... yalnız dün özel sebeplerle moral bozukluğundan hiç bir şey yapmadım ... yalnız hiç iştahım yok acıkmıyorum ve açlıktan asla kötü hissetmiyorum

Merhaba yazdıklarını okudum .kilo veremiyorum.önceden çok güzel veriyordum.ne tahlili yaptırmam gerekiyor peki . Yardımcı olabilirmisimn içtiğin lipotropic nedir ? Nerden alınır ve ne kadar .teşekkürler

Merhaba yazdıklarını okudum .kilo veremiyorum.önceden çok güzel veriyordum.ne tahlili yaptırmam gerekiyor peki . Yardımcı olabilirmisimn içtiğin lipotropic nedir ? Nerden alınır ve ne kadar .teşekkürler
tahlil olarak bilemicem ama eğer tiroidlerin normal ise yani tsh hormonu sorun yoktur ama bende kanda kreatinin düşük çıkıyor buda kas metabolizmasının yavaş olduğunu gösteriyor... içtiğim solgar lipotropic factor yağ yakıcı araştırabilirsin lipotropic factor yada ben birazdan buraya coppy paste yapayım aynı zamanda solgar soya lesitin ve l carnitin de kullanıyorum spordan önce alıyorum baya enerji veriyor...

Solgar Lipotropic Factors, egzersiz ve fiziksel gelişim süreçlerine destek olmak amacıyla üretilmiş bir besin takviyesidir.

Çeşitleri:

• 50 ve 100 adet içeren şişelerde.
İçerik:

• İnositol, kolin, metiyonin, sodyum
Özellikleri, faydaları:

• Özellikle karaciğer içerisinde ve üst katmanında yağ oluşumunu engelleyici etkileri ile ön plana çıkmakta olup bu özelliğini choline ve inositol ile sağlar.
  • Karaciğerde bulunan yağların hızla parçalanması ve hücrelerle taşınması için gerekli sinyalleri sağlar.
  • Kilo kayıplarını destekleyerek sporculara katkı sağlar.
  • Yağ yıkımı, yağın enerjiye dönüştürülmesi, zararlı yağların organlardan atılmasında katkı sağlar.
  • Özellikle kanın pompalanmasında görevli olan atar damalarımızın içeriğinde ve damar duvarlarında birikmiş yapın atılması ve tekrar yağ birikmesini engelleyici etkilere sahiptir.
Kullanım:

• Spor öncesi ve sonrası birer tablet su ile birlikte içilir.

buda başka bir forumda birinin yazısından alıntı..

Yaklaşık 1 yıldır yağ yakıcılar ile ilgili araştırmalarda bulunuyorum,birçok bilimsel makaleyi ve analizi okudum ve

2 kür Cla
3 kür lipotropic factors
2 kür l-carnitine
1 kür chromium picolinate
1 kür chitosan plus

kullandım.Bir nevi kendi kendimin kobayı oldum.Bu arada da 1 yılda sadece 2 ay bodye gidip diyet yapmadan (yalnızca aşırılıkları bırakarak) yaklaşık 20 kilo verdim.
Değerlendirmelerimi dikkate alanlar için,

CLA-Kilo vermeye ve yağ yakımına en ufacık bir katkısını göremedim.Fakat kan değerlerimde (kötü kolestrol vs) mükemmeli yakaladım.Daha önceden ufak tefek yükseklikler vardı.Diyebilirim ki CLA kalp ve damar sağlığı açısından faydalı,kilo vermek açısından son derece faydasız ve gereksiz bir yağ asitidir.5 üzerinden 2

Lipotropic Factors-Aşırı alkol tüketimi sonucunda aşırı kilo almış ve karaciğer yağlanması sorunuyla karşı karşıya kalmıştım.Lipotropic factors özellikle alkole bağlı kilo problemi çekenler için çok etkili.Özellikle karaciğer çevresindeki yağlanmaları eritiyor.Fakat lipotropic factors ü çok fazla abartmamalısınız.Çünkü doğrudan karaciğere etki ettiği için şakası olmaz.Senede 3-4 kürden fazla kullanmayınız.5 üzerinden 3

L-Carnitine-L-carnitineden gördüğüm faydayı hiçbirşeyden görmedim.Kardiyoya girmezden 30 dk. önce alıyorsun.Placebo etkisi değil,hissedilebilir bir enerji sağlıyor.Nefesini açıyor.Yağları enerjiye çevirdiği için spor esnasında 2-3 saatte yakabileceğin kaloriyi 1 saatte yakabiliyorsun ve de yorulmak bilmiyorsun.20-22 kg. verdim ve bunun 5 kilosunu spora,3-4 kilosunu beslenmeye,7-8 kilosunu l-carnitine e,4-5 kilosunu da diğer yağ yakıcılara borçluyum.Kilo verecek adamın olmazsa olmazı l-carnitinedir.5 üzerinden 4

Chromium Picolanite:Sporun yanı sıra diyete başlayacak olanlar için de chromium picolanite 1 numaralı yardımcıdır.Özellikle makarna,pilav,hamur işleri,tatlılar ve çikolata gibi besinleri sevenler ve iştahlarını kontrol edemeyenler için.Şöyle söyleyebilirim ki chromium picolanite yukarıda saydığım besinler ve benzerlerini yeme istediğinizi %50 azaltabiliyor.Ayrıca açlığa bağlı baş dönmesi ve iştah krizlerini de önleyebiliyor.Sabah ve akşam 1 hap almanız yeterli.Fazlası yarar getirmez.Öyle 3-4 kilo vermek isteyenlerin chromium picolanite e gerekleri yok.Daha çok 1-2 ay diyet yapacaklar için öneriyorum.5 üzerinden 3

Chitosan Plus:Yağları emdiği doğru,fakat bu öylesine düşük miktarlarda ki ayda 500 gram-1 kiloyu geçemez.Ayda 500 gram vermek için kutusuna 60 milyon verecekseniz siz bilirsiniz.5 üzerinden 1

Gördüğünüz gibi hiçbir yağ yakıcıya 5 te 5 vermedim.Çünkü hiçbir yağ yakıcıdan mucize beklemeyin.Herşey sizde bitiyor.Ben yalnızca yasal markaların,yasal ürünlerini kullandım.Yasa dışı bazı ilaçları kullanarak oturduğunuz yerde 10 kilo verebilirsiniz,bu doğrudur.Ama aynı ilaçlar yüzünden kalp krizi,karaciğer yetmezliği ve kanser de yaşayabilirsiniz.Unutmayın!

Bitki çaylarına da değinmek istiyorum.Hiçbir çay yağ yakamaz.Bu mümkün değildir.Fakat düzenli kullanımda vücudunuzdaki su ödemlerinin çözülmesini sağlayarak 1-2 kilo vermenizi ve 3-4 kilo zayıf görünmenizi sağlarlar.Şu 4 bitki çok önemlidir:Mısır püskülü,kiraz sapı,avokado yaprağı ve mate.Aktarlardan bu dördünü bulun ve hergün 3-4 fincan demleyip için.

Kilo vermek dünyanın en zevkli işlerinden biridir.Kim her sabah uyandığında gitgide yakışıklılaştığını görmek istemez ki?

buda kulandığım diğer ürün bunu bitkisel östrojen diye aldım aslında ama aynı zamanda yağ yakımında faydası var

Solgar Lecithin 1360 mg, gıda takviyesi bir ürün olup soya lesitininden üretilerek bağışıklığa katkı sağlaması amacıyla kullanılmaktadır.

Çeşitleri:

• Kapsül formunda 100 adet içeren şişelerde.
İçerik:

• Soya lesitini
Özellikleri, faydaları:

• Yağların hem mide hem de metabolik fonksiyonlar içerisindeki sindirimini ve parçalanmasını desteklemesi ile ön plana çıkmaktadır.
  • Bunun yanı sıra kolesterol kontrolü, damar koruma özelliği, lipit seviyelerinin artışlarını sağlamak gibi vazifeleri de vardır.
  • Beyinsel sinyalleri ve faktörlerin işleyişini arttırarak beyini destekler ve hafıza kontrolünü sağlar.
  • Hücreler arası sinyalizasyon ve iletişim safhalarının daha hızlı ve aktif olarak yapılması için gerekli mineral ve oksijen akışının sağlanmasına katkıda bulunur.
  • Karaciğer üzerinde aktif olarak görev yaparak işlevsel fonksiyonlarının düzgün olarak gerçekleştirilmesi için yardımcı olur.

Merhaba bende PKO hastasıyım. Boyum 160 kilom 83 tü en son :)
Şimdi benim anlamadığım şey şu PKO hastalığının kiloyu tetiklediği ya da tam tersi kilonun bu hastalığı tetiklediği söyleniyor. Hastalıktan kurtulmak içinde kilo vermenin şart olduğu söyleniyor. Siz boyunuzun 151 cm ve 60 kilo olduğunu söylüyorsunuz. Boyunuza göre abartılacak kadar fazla bir kilonuz yok. Buna rağmen yine de bu hastalığa sahipsiniz. Hayallerim suya düştü desem yeridir. Bu hastalıktan kurtulmak için kilo vermek istiyorum en çok. Bu hastalıktan nasıl kurtulabiliriz ki. Siz bile boyunuza göre abartılmıycak bir kilodayken bu hastalığa sahipseniz... Nasıl olcak :KK43:

Şimdi benim anlamadığım şey şu PKO hastalığının kiloyu tetiklediği ya da tam tersi kilonun bu hastalığı tetiklediği söyleniyor. Hastalıktan kurtulmak içinde kilo vermenin şart olduğu söyleniyor. Siz boyunuzun 151 cm ve 60 kilo olduğunu söylüyorsunuz. Boyunuza göre abartılacak kadar fazla bir kilonuz yok. Buna rağmen yine de bu hastalığa sahipsiniz. Hayallerim suya düştü desem yeridir. Bu hastalıktan kurtulmak için kilo vermek istiyorum en çok. Bu hastalıktan nasıl kurtulabiliriz ki. Siz bile boyunuza göre abartılmıycak bir kilodayken bu hastalığa sahipseniz... Nasıl olcak :KK43:
Canım ben bekarken aşırı zayıftım nişanlı iken Dr a gittim adet olamadığım için araştır dilar pek anlamadılar ben netten araştırdım pko olabilir diye düşündüm Dr a söyledim ve evet var dedi sonra bana cyclo progynova verdi ve aşırı kilo aldım ... 15 kilo kadar yani pko tam olarak kilo ile alakalı olduğunu sanmıyorum ama mesela ablam bekarken zayıftı adetleri düzenli idi evlendikten sonra stres e girdi maddi olarak kilo almaya başladı ve adet olamama ya başladı yani şimdi ablam kilo verse adetleri geri dönebilir belki ama benim sadece kilo vererek adet imin düzene gireceğini sanmıyorum eğer kilo tetikledi ise kilo verince düzelir diye düşüyorum şimdi ben bu solgar soya lesitin den ümitliyim çünki hem östrojen hemde yağları eritmeye etkili artı beyne faydası çok yumurtlama hormonlarının da beyinde hipofiz bezinden salgilandigini düşünürsek ... aynı zamanda aktar dan adet çayı diye bi karışım aldım içinde hayıt ada çayı aslan pençesi papatya Vs bir sürü şey var... şimdi lesitin le ilgili bir yazı buldum eski bi yazı onu paylaşacağım birazdan .... bu arada boyuma göre kilom fazla en fazla 53 olmam lazım canım pko nun tedavisi yok deniyor ama ben kalıcı çözeceğim bunu artık :) şaka bi yana lesitin mantıklı geliyor

CAY : YESIL CAY.
MARKA TWINNINGS EARLY GREY GREEN TEA
SARI-YESIL KUTU.
HERYERDE YOK.SADECE MAKROLARDA VAR SANIRIM.BIRDE SAMPIYON DA GALIBA.
ITHAL 25 LIK POSEY CAY 9 YTL
ICINDEKI MADDE LECITIN-LESITIN-LECITHINE.
HER GUN 2 BARDAK ICILECEK
POSET BARDAKTAN HIC CIKMAYACAK

BEN YILLARCA GOTURDUGUM MUCADELEYI BIR ANDA NASIL HAMILE KALDIGIMIN SOKUNU YASAYARAK GOZDEN GECIRDIM.ACABA FARKLI NE YAPMISTIM DA BIRDEN GEBE KALABILMISTIM.VE SON IKI AYDA HAYATIMDAKI TEK DEGISIKLIGIN BENI RAHAT TUVALETE CIKARSIN DIYE ICTIGIM CAY OLDUGUNU FARKETTIM YADA TAHMIN ETTIM.

HEMEN BU CAYI ARASTIRDIM VE ICINDE LECITHIN MADDESI
OLDUGUNU VE KISIRLIK ILACLARINDA BU MADDENIN KULLANILDIGINI OGRENDIM.BEYIN SALGILARINI DUZENLEDIGI DE BULDUM.
HANI LSH INIZ DUSUK MUSUK GIBI SEBEPLER SURERLER YA BU HORMONLARI NE SALGILIYOR SANIYORSUNUZ.
TABIIKI BEYIN.VUCUDUMUZDA TUM KOMUTLARI BEYIN VERMIYORMU?

BU CAYIN KANSERLI HUCRELERI OLDURDUGUNU BILIYORMUSUNUZ
AYRICA LECITHIN MADDESININ ERKEK SPERM LERINI COGALTTIGINI VE KALITESINI ARTIRDIGINI.KADIN VE ERKEKDE
BEYIN SALGILARINI DUZENLEDIGINI.AYRICA VUCUTTAKI BAGISIKLIK SISTEMINI DUZELTTIGINI.?

BEN BIR ARA KENDI ANTIKORLARIMIN ERKEK TEN GELEN HUCRELERI OLDURDUGUNU BILE DUSUNMUSTUM CUNKU AMA BUNUNLA ILGILI BIR TAHLIL YOKTU KANITLAYACAK.
BAGISIKLIK SISTEMIMDEKI YADA TROIDLERIMDEKI BOZUKLUKMUYDU BU KISIRLIGI YAPAN
AMA TUM DOKTORLAR TANIMLAYAMIYORUZ DIYORLARDI.

HER NEYSE SADECE GUNDE 2 BARDAK CICAK SU.ISTERSENIZ SIZ YINE TEDAVILERINIZI OLUN ANCAK LUTFEN BU CAYI KARI KOCA ICIN.
ZARARLI DEGIL USTELIK BIR COK SEYE FAYDALI .

BU ARADA BEN AMERIKADAN FERTILITY BLEND DIYE BIR VITAMIN HAPI GETIRTMISTIM.KULLANMAK PEK FIRSAT OLMADI.DUN SISEYI
ELIME ALDIM VE BIRDE NE GOREYIM.ICINDE YESIL CAY LECITHIN MADDESI DE VAR YAZIYOR.

DENEMEYE DEGMEZMI? SIZE KOLAY GELSIN.DENEYIN.
INANMASANIZDA EARLY GREY KOKULU CAYINIZI AFIYETLE YUDUMLAYIN.BELKIDE BU SIZI 4-5000 USD HARCAMAKTAN KURTARIR KIMBILIR?
VE BENIM ICIN DUA EDIN.

Buda kadınlar kulübü forum dan bir alıntı yine ...
mrblar ya ama bu lecithin soyadan uretılıyor zaten ve bu da erkeklık hormonunu dusuruyor dıye duydum ben erkeklerde ıktıdarsızlıga yol acabılır bakın kendımden ornek vereyım saclarım dokuluyo tahlıl yaptım erkeklık hormonum yuksekmıs tuylenmede cok doktor dedıkı lecıthın soya hap al ıc solgarın alcam sımdı yanı dusursun dıye:KK43: bence dusuruyor erkeklık hormonunu sac dokulmem dursun dıye ıccem ha sız bır bayan olarak ıctıysenız ve sızde erkeklık hormonu yuksekse onu dusurduyse tabıkı hamıle kalmanıza yol acmıstır cunku ostrojen kadınlık hormonunu arttırmıstır lecıthın ama erkekler ıcmemelı onlrın neden dussun bu hormonu anlatabıldımmı?

Canım sana bir şey diyim mi ben senede bir defa kendiliğinden adet oluyorum yada şöyle diyim aslında sene de bir defa yunutrluyirm akinti dan bunu çok iyi anlıyorum 15 senedir uzman oldum artık ve bu hep Mart ayı gibi oluyor ve bu martta da oldu en son Nisan da oldum o da ilaç kullanarak şimdi eğer kendiliğinden adet olursam muhakkak faydası olmuş demektir ve bugün akintim oldu tam olarak yumurtlama akıntısı kadar saf su renginde değil ama bakalım devamı gelecek mi ben kupkuru yumdur akinti olmaz pek ama bugün vardı özür dilerim umarım iğrenç olmadım ama ancak böyle anlatabilir imi umarım bi fayda sağlarım da herkese yardımcı olurum bu pko belası na bi çözüm olur inşallah

Tüm yazdıklarını okudum ilgin ve ayrıntılı bilgiler için çok teşekkür ederim. Ben aslında soğuk algınlığına yakalandığımda bile ilaç içmekten nefret eden bir insanım. Ergenliğe girdiğimden beri yüzümde ve vücudumda aşırı sivilcelenme vardı. Sivilce tedavisi için yıllarca biton ilaç içtim. Aslında kendim ettim kendim buldum desem yeri. Çünkü ilaç tek başına fayda etmezki ben acıkınca yemek yerine cips bisküvi çikolata vb. şeyler ile karnımı doyuruyordum. Hepsi yağlı, hepsi kilo almaya sebep şeyler. Kendi vücuduma bu kadar kötü davrandığım halde boyum 160 iken 84 kilo olmam benim için mucize ya da Allah ın bir lütfu olmalı. Herkesin türlü türlü dertleri var rabbim hepimize şifasını versin. Ben çok şükür her ay düzenli adet görüyorum. Ama ağır bir PKO hastasıyım onu da biliyorum. Kiloları bir yana bıraktım, çocuk sahibi olabilmeyi de geçtim en büyük sıkıntım çene altımda ve yanak bölgemde çıkan kalın siyah tüğlenme sorunu. Psikolojimi alt üst etti evden dışarıya adım atamıyorum. Önceden her gün cımbızla alırdım 2 saat ayna karşısında tek tek işkence gibi. Nisan 15 inde diyete başlamıştım, diyetle beraber battı balık yan gider diyerek uzatıp ağda ile almaya karar verdim. Bir kadın için en zor şeylerden biridir ki hele evliyse yüz bölgesindeki aşırı rahatsız edici tüğlenme sorunu. Bildiğin erkek yüzü gibi çıkıyor çünkü. Eşimle bile aynı evin içinde nerdeyse irtibatı kestim adamın yüzüne bakamıyorum. PKO hastalığım için defalarca farklı doktorlara gittim ve hepsi de kilo verceksin diyerek elime de doğum kontrol hapı tutuşturup geri gönderdi. Bense zaten çocuk sahibi olamadığım için hapı kullanmadım. Sonrasında internetten araştırdım ve bu hastalığin tedavisi için 6 ay boyunca o hapların kullanılması gerektiği ve ideal kiloya ulaşılması gerektiği söyleniyor.

Bu aralar o hapların tedavisine başlamayı düşünüyorum. 6 ay kullanayım bir de öyle deneyim diyorum. Bu arada DR. İbrahim Saraçoğlu PKO hastalığı için Soğan Suyu Kürü ve Testere Dişli Aslan Pençesi bitkisinin çayını tavsiye ediyor. Kendi resmi sitesinden de araştırabilirsin. Kurtulmak için artık her yolu deniycem başka çaresi yok. Dediğin çayı da en kısa zamanda alıp içmeye başlıycam inşallah :)

Bu aralar o hapların tedavisine başlamayı düşünüyorum. 6 ay kullanayım bir de öyle deneyim diyorum. Bu arada DR. İbrahim Saraçoğlu PKO hastalığı için Soğan Suyu Kürü ve Testere Dişli Aslan Pençesi bitkisinin çayını tavsiye ediyor. Kendi resmi sitesinden de araştırabilirsin. Kurtulmak için artık her yolu deniycem başka çaresi yok. Dediğin çayı da en kısa zamanda alıp içmeye başlıycam inşallah :)

şimdi öncelikle tüylenme konusunu çok iyi anlıyroum iki ablamda öyle bildiğin erkek sakalı gibi bendede var çene altlarımda o kadar değil sivilce de yok bende bi ablamda hem tüylenme hem sivilce var ama aadet görüyor ... senin gibi yani ama nasıl pko oluyor ilginç.. ilaçtan kastın hangisi ama anlaayamdım 6 ay kullanman gereken yani.. bu arada benim sana bahsettiğim adet çayından mı bahsediyorsun hayıt adaçayı civan perçemi karışımı olan ... senin asetin düzenli ise tek sorun tüylenme ve sivilce ise bence solgarın ürünlerini dene derim soya lesistin erkeklik hormonunu düşürecektir lipotropic factör de karaciğer ini filan temizleyecek yağlanmayı önleyecek hatta yağ yakmını sağlayacak sivilce ve tüylerine çözüm olacaktır diye düşünüyorum ben şu an kullanıyorum ama bende sivilce yok işte o yüzden sana etkisi oldu diyemiyorum ama karaciğeri temizlyeip erkeklik hormonunu düşüreceği için faydasının olacağını düşünüyorum bu arada adet olup ta nasıl hamile kalmazsın sen eşine baktırdın mı hiç birde rahim filmi çekildin mi adet olman yumurtladığını gösterir ...

şimdi öncelikle tüylenme konusunu çok iyi anlıyroum iki ablamda öyle bildiğin erkek sakalı gibi bendede var çene altlarımda o kadar değil sivilce de yok bende bi ablamda hem tüylenme hem sivilce var ama aadet görüyor ... senin gibi yani ama nasıl pko oluyor ilginç.. ilaçtan kastın hangisi ama anlaayamdım 6 ay kullanman gereken yani.. bu arada benim sana bahsettiğim adet çayından mı bahsediyorsun hayıt adaçayı civan perçemi karışımı olan ... senin asetin düzenli ise tek sorun tüylenme ve sivilce ise bence solgarın ürünlerini dene derim soya lesistin erkeklik hormonunu düşürecektir lipotropic factör de karaciğer ini filan temizleyecek yağlanmayı önleyecek hatta yağ yakmını sağlayacak sivilce ve tüylerine çözüm olacaktır diye düşünüyorum ben şu an kullanıyorum ama bende sivilce yok işte o yüzden sana etkisi oldu diyemiyorum ama karaciğeri temizlyeip erkeklik hormonunu düşüreceği için faydasının olacağını düşünüyorum bu arada adet olup ta nasıl hamile kalmazsın sen eşine baktırdın mı hiç birde rahim filmi çekildin mi adet olman yumurtladığını gösterir ...

İlaçtan kastım doğum kontrol hapları. PKO tedavisinde bu hapları veriyor bütün doktorlar. 6 ay boyunca kullanmak gerekiyormuş. Bende zaten çocuğum olmadığı için ve ilaç içmekten nefret ettiğim için bunca zaman içmedim. Birde o hapların iştah açıcı etkisi olduğunu ve kilo aldırdığını duymuştum. Zaten kiloluyum ve iştahlı biriyim, korktum kullanmaktan. Sonra araştırdım doğum kontrol hapları sadece vücutta 1 ile 3 kilo arasında su tutar biraz ödem yapabilirmiş.
Onun dışında ne zayıflatır ne kilo aldırır ne de iştah açar yazıyordu. Kişinin bu hapları kullanırken kilo alması kendi beslenme bozukluğundan kaynaklı olabilir sadece diyordu.
Benim adetim düzenli de çocuk konusuna gelirsek eşimin sperm sayısı 0 çıktı onda da sorun var. Fakat bir kere tüp bebek denedik biz eşimden ameliyatla 2 tane canlı sperm bulup bana yerleştirdiler. Birçok kadında 100 lerce sağlıklı yumurta buldukları halde, bende 5-6 tane ancak çıktı. Kilolara bağlı olarak yumurta etrafındaki aşırı yağlanmadan dolayı sperm tutunamıyor yumurtaya. Yumurtlayabilsem de yumurtalar kendiliğinden çatlamıyor.
Bahsettiğin solgar ürünlerini araştırcam :kahve:

İlaçtan kastım doğum kontrol hapları. PKO tedavisinde bu hapları veriyor bütün doktorlar. 6 ay boyunca kullanmak gerekiyormuş. Bende zaten çocuğum olmadığı için ve ilaç içmekten nefret ettiğim için bunca zaman içmedim. Birde o hapların iştah açıcı etkisi olduğunu ve kilo aldırdığını duymuştum. Zaten kiloluyum ve iştahlı biriyim, korktum kullanmaktan. Sonra araştırdım doğum kontrol hapları sadece vücutta 1 ile 3 kilo arasında su tutar biraz ödem yapabilirmiş.
Onun dışında ne zayıflatır ne kilo aldırır ne de iştah açar yazıyordu. Kişinin bu hapları kullanırken kilo alması kendi beslenme bozukluğundan kaynaklı olabilir sadece diyordu.
Benim adetim düzenli de çocuk konusuna gelirsek eşimin sperm sayısı 0 çıktı onda da sorun var. Fakat bir kere tüp bebek denedik biz eşimden ameliyatla 2 tane canlı sperm bulup bana yerleştirdiler. Birçok kadında 100 lerce sağlıklı yumurta buldukları halde, bende 5-6 tane ancak çıktı. Kilolara bağlı olarak yumurta etrafındaki aşırı yağlanmadan dolayı sperm tutunamıyor yumurtaya. Yumurtlayabilsem de yumurtalar kendiliğinden çatlamıyor.
Bahsettiğin solgar ürünlerini araştırcam :kahve:

bence doğum kontrol hapı kullanma kişinin kendi yeme düzeni diyorda nasıl iştah açıyor açlık krizleri yapıyor biliyor musun bence madem öyle sen kilo ver şeker hapı kullan onun yerine eğer illa ilaç kullanacaksan hem tüylenme sorununu giderir hemde yumurtlamanı sağlar kaliteli hemde kilo vermeni sağlar eğer ilaç kullanmak istemiyorsan solgarı dene ki asla ilaç demem solgar için onlar suplement gıda ve vitamin takviyesi yada beni bekle ben 3 ay kullanacağım etkisi nasıl olacak bakalım ama inan etkisini şimdiden hissediyorum bi kere çok enerjikim acıkmıyorum ve yemediğim için iç baygınlığı asla hissetmiyorum saç dökülmem durdu bakalım tüylenmeme etkisi ne olacak bende de var tüylenme göğüslerde popoda afedersin bacaklar dolu çene altında ben eşimden ayrıldım ama o tüyleri benim başıma çok kaktı başedemiyorsun ki al al al uzamadan alınmıyor jilet yapsan mahvoluyorsun iyice az sıkıntı bende yaşamadım allah yardımcımız olsun canım ... ben cyclo progynova ile aşırı kilo aldım aynı doğum kontrol hapı formatında östrojen ve progesteron hormonu makarna yemeyen ben sevmem hayatta makarna krizi tutuyordu ...bak sabah kalkıyorum aç karnına 1 tane lipotropic factor içiyorum iş yerine geliyorum elma sirkeli su gün içinde bi yeşil çay bi sade nescafe birde adet çayı karışımı içiyorum ve her yemekten sonra da bir solgar soya lesitin bunda bitkisel östrojen var hatta erkeklere tavsiye edilmiyor erkeklik hormonunu düşürüyor diye tylenmeye bu iyi geliyor muş artı kilo verdirmeye benim kocaman göbeğim var dı heleki alt karnım şimdi düzeldi verdiğim kilo yağdan yani eminim ... akşamları işten çıkmadan önce l carnitin alıyorum 45 dakika kala ve nescafe sade sonra tam çıkarkende 1 lipotropic factor 2 saat tempolu yürüyorum pazar günü hem yürüdüm hem koştum hemde egzersiz yaptım bize enerji lazım yağ yakımı lazım sağlıklı bi şekilde ... tüp bebeğe gelince embriyo oluştu transfer oldu sende mi tutunmadı ?

hımm doğum kontrol hapı önermiyorsun yani. Bütün doktorlar direk onu veriyor hormonlar için ve bütün araştırmalarım da doğum kontrol haplarına çıkıyor. Şimdilik kilo vermek dışında ne yapmam gerektiğini bilmiyorum kafam karıştı o_O
Şu kılın tüğün insanın başına açtığı derde bak ya çok üzüldüm eşinden boşanmana, ama herşeyin hayırlısı canım bir adam bir kadını sırf kılsız tüğsüz güzelliği ve kilosu için seviyorsa olmaz olsun. Allah bundan sonraki hayatında seni herşeyinle kabul etcek birini nasip etsin inşallah. Hastalıkta sağlıkta diyoruz evlenirken sonrasında her sıkıntısına katlanıyoruz maddi manevi erkek milletinin, kötüsüne denk getirmesin rabbim. Benim eşim başıma kakmıyor destek oluyor aslında çok şükür ama evlendikten sonra hergün mecbur cımbızla aldım işte eşim için beni kılsız görsün diye kendi kendime rahatsız oldum çünkü. Erkekler uzun süren evliliklerde malum biraz ilgisizleşiyorlar ve akşama kadar işte çalışınca yoruluyor akşam gelip gözünü tv ye dikiyor aslında her zamanki halleri. Ama şu sıralar psikolojim alt üst olduğu için sanki eşim yüzüme bile bakmıyor gibi geliyor bana kılları uzattığım için. Yaşamayan bilemez bu derdi alsan bir dert, almasan dışarı çıksan sanki insanlar hep sana bakıyormuş gibi geliyor. Hatta daha önceden bir işyerinde çalışırken bir erkek iş arkadaşım, senin çenenin altına ne oldu öyle diye sormuştu ve yer yarılsa da içine girsem demiştim. Dikkat çekiyor illa ki...

Sen o kullandığın solgarı kullan bakalım etkileri nasıl olcak. Kıla tüğe, hormonlara faydası olursa bende hemen başlarım.

Tüp bebeğe gelince evet embriyo oluştu transfer yapıldı ama bende tutmadı. Ben İstanbul da yaşıyorum. Zeynep Kamil Hastanesi bu konuda en iyi devlet hastanesi orada denemiştik. Hatta öyle ki orda birçok hasta ile tanışıp konuşmuştum ve şöyle demişti birisi. Özel hastanede tüp bebek denemiş birkaç kez tutmamış ve Zeynep Kamil hastanesindeki ilginin özel hastaneye göre çok çok daha iyi olduğunu söylemişti. Bebeğin tutmadığını öğrendiğimde doktora sordum 2. tedaviyi ne zaman deneyebiliriz diye. O da bana hem eşinde hem sende sorun var ve çok fazla kiloların var... Önce kilo ver sonra gel ki boşa kürek sallamış olmayalım dedi ve bende hak verdim. Cidden bıktım bu kilolardan her yerde başıma bela oluyor. Rabbim yatağa düşürmesin bir ondan korkuyorum. Ama artık ölceğimi bilsem vazgeçmiycem vercem bu kiloları inş. :kızgın:

hımm doğum kontrol hapı önermiyorsun yani. Bütün doktorlar direk onu veriyor hormonlar için ve bütün araştırmalarım da doğum kontrol haplarına çıkıyor. Şimdilik kilo vermek dışında ne yapmam gerektiğini bilmiyorum kafam karıştı o_O
Şu kılın tüğün insanın başına açtığı derde bak ya çok üzüldüm eşinden boşanmana, ama herşeyin hayırlısı canım bir adam bir kadını sırf kılsız tüğsüz güzelliği ve kilosu için seviyorsa olmaz olsun. Allah bundan sonraki hayatında seni herşeyinle kabul etcek birini nasip etsin inşallah. Hastalıkta sağlıkta diyoruz evlenirken sonrasında her sıkıntısına katlanıyoruz maddi manevi erkek milletinin, kötüsüne denk getirmesin rabbim. Benim eşim başıma kakmıyor destek oluyor aslında çok şükür ama evlendikten sonra hergün mecbur cımbızla aldım işte eşim için beni kılsız görsün diye kendi kendime rahatsız oldum çünkü. Erkekler uzun süren evliliklerde malum biraz ilgisizleşiyorlar ve akşama kadar işte çalışınca yoruluyor akşam gelip gözünü tv ye dikiyor aslında her zamanki halleri. Ama şu sıralar psikolojim alt üst olduğu için sanki eşim yüzüme bile bakmıyor gibi geliyor bana kılları uzattığım için. Yaşamayan bilemez bu derdi alsan bir dert, almasan dışarı çıksan sanki insanlar hep sana bakıyormuş gibi geliyor. Hatta daha önceden bir işyerinde çalışırken bir erkek iş arkadaşım, senin çenenin altına ne oldu öyle diye sormuştu ve yer yarılsa da içine girsem demiştim. Dikkat çekiyor illa ki...

Sen o kullandığın solgarı kullan bakalım etkileri nasıl olcak. Kıla tüğe, hormonlara faydası olursa bende hemen başlarım.

Tüp bebeğe gelince evet embriyo oluştu transfer yapıldı ama bende tutmadı. Ben İstanbul da yaşıyorum. Zeynep Kamil Hastanesi bu konuda en iyi devlet hastanesi orada denemiştik. Hatta öyle ki orda birçok hasta ile tanışıp konuşmuştum ve şöyle demişti birisi. Özel hastanede tüp bebek denemiş birkaç kez tutmamış ve Zeynep Kamil hastanesindeki ilginin özel hastaneye göre çok çok daha iyi olduğunu söylemişti. Bebeğin tutmadığını öğrendiğimde doktora sordum 2. tedaviyi ne zaman deneyebiliriz diye. O da bana hem eşinde hem sende sorun var ve çok fazla kiloların var... Önce kilo ver sonra gel ki boşa kürek sallamış olmayalım dedi ve bende hak verdim. Cidden bıktım bu kilolardan her yerde başıma bela oluyor. Rabbim yatağa düşürmesin bir ondan korkuyorum. Ama artık ölceğimi bilsem vazgeçmiycem vercem bu kiloları inş. :kızgın:

canım bizim sorunumuz kıl tüy değildi ama zorundan onlarıda söyledi yani zorundan işte hiç önemli değil.. zeynep kamilde tüp bebekle tek embriyo ile hamile kaldım ben ama devam etmedi oda başka anlatamayacağım özel sebeplerden dolayı sen bence kilo vermene bak erkeklik hormonunu düşürmeye bak kilo sivilce ve tüylenmeyi bu yapıyor çünki bunun içinde dediğim gibi şeker hapı metformin eğer kullanabilirsen öneririm ... dediğin gibi bakalım solgar ne kadar işe yarayacak bende şimdilik çok memnunum adet olmamı sağlarsada tam bi mucize olur çünki ben ilaçsız olamıyorum .. o zaman şiddetle tavsiye ederim herkese :)

canım bizim sorunumuz kıl tüy değildi ama zorundan onlarıda söyledi yani zorundan işte hiç önemli değil.. zeynep kamilde tüp bebekle tek embriyo ile hamile kaldım ben ama devam etmedi oda başka anlatamayacağım özel sebeplerden dolayı sen bence kilo vermene bak erkeklik hormonunu düşürmeye bak kilo sivilce ve tüylenmeyi bu yapıyor çünki bunun içinde dediğim gibi şeker hapı metformin eğer kullanabilirsen öneririm ... dediğin gibi bakalım solgar ne kadar işe yarayacak bende şimdilik çok memnunum adet olmamı sağlarsada tam bi mucize olur çünki ben ilaçsız olamıyorum .. o zaman şiddetle tavsiye ederim herkese :)
ne zamandır bu posta yazılmamış, ne yaptınız uyguladığınız haplara devam edebildiniz mi sonuç aldınız mı

X