Metabolizmam Çöktü

meleyi

Nirvana
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2008
350
12
643
55
Diğer
Canlarım metabolizmam çöktü hiç bir şey yememe rağmen zayıflayamıyorum kg versem bile normal yiyince hemen alıyorum. BANA YARDIM EDİN LÜTFEN.mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Lütfen okuyup okuyup geçmeyin .YOK MU BİR HABER YOK MU BİLEN.:sinifsinif::sinifsinif:

Canım bir şey yemiyorum demişsin. Yememek tabii ki vücudun savunmaya geçmesine, yağ yapmasına neden olur.
6 öğün düzenli ve dengeli beslenmek şart.
Fazla açıklayıcı bilgi yazmamışsın.
Neler yaptığını söylersen yardımcı olmaya çalışırız.

Lütfen okuyup okuyup geçmeyin .YOK MU BİR HABER YOK MU BİLEN.:sinifsinif::sinifsinif:

hiç bişey yemezsen kilo veremezsin.arkadaşın dediği gibi vücudun savunmaya geçiyor gelenide hemen depoluyor.sen sürekli yiyeceksin ki depolama şansı olmasın. benim topiğimi incele.1 haftada 1.4 kilo yazıyor başlığı. neler yapmışım oku.diğer diyetteki arkadaşlarda sayfama günlük yaptıklarını yazmış.onları oku nerde hata yaptığını neler yapman gerektiğini öğrenirsin.hiç yemeyerek kendine zarar verirsin. muhakkak 3 ana 3 ara öğün beslen.günlük hareket belirle kendine onları eksiksiz yap.hareket yapamazsan bile muhakkak 1 saat yürüyüş yap... kafana takma bende veremiyordum.ama sonradan aldığım kiloyu verdim sıra geldi eski yerleşmiş kilolardan kurtulmaya. Allahın izniyle ve senin sabrınla ondanda kurtulacaksın.moralini bozupta kilolarının üstüne kilo ekleme.moral çok önemli.. sağlıcakla kal...

hiç bişey yemezsen veremezsin aksine alırsın bide çünkü bi salata bile yesen vücut onu yağa çeviriyor,depoluyor.mideyi aç bırakmayacaksın kesinliklea.s

Back
X