- 13 Ağustos 2015
- 746
- 1.257
- 113
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu açıklamayı başkası yapsa burası sayfa sayfa "dinimizle alay edemezsiniz!!!", "saygı duyun!!" mesajı dolardı. Karşı mahalleden biri yapınca kimsenin gıkı çıkmıyor ne hikmetse![]()
Ne alaka yaa
Senin dediğin 'messe' fiildir dokunmak manasındadır doğru. Fiil hic bi zaman sonu esreyle 'messi' şeklinde gelmez. Yani ikisi aynı kelime değil.
Ay olsa bile bu ne mantık allah aşkına![]()
Eğer "Messi'nin adı Kuran'da geçiyor, o yüzden iyi futbolcu" yorumunu başkası yapsa burası karışırdı "sen dalga mı geçiyorsun" diye. Karışmaz mıydı? :)Kim dinimizle dalga geçmiş benmi kaçırdım?
Eğer "Messi'nin adı Kuran'da geçiyor, o yüzden iyi futbolcu" yorumunu başkası yapsa burası karışırdı "sen dalga mı geçiyorsun" diye. Karışmaz mıydı? :)
Dalga geçmiş demiyorum. Hoş inşallah dalga geçmiştir zira bunu ciddi ciddi söylediyse daha da komik.Dalga geçmemiş bence, gereksiz bir sekilde zaten büyük olan kitabımıza gereksiz bir mana yükleyerek yuceltmek istemiş.
BAKAR SURESİ 275. AYETben inanmıyorum böyle şeylere isimlerden mana çıkarmak falan saçma bence
Dalga geçmiş demiyorum. Hoş inşallah dalga geçmiştir zira bunu ciddi ciddi söylediyse daha da komik.
Benim demek istediğim eğer bunu dinci biri değil de herhangi biri deseydi, atıyorum "LeBron James'in adı Fatiha suresinin 3. ayetinde geçer, o yüzden de çok iyi basketbol oynar" diye yazı yazsaydı buradaki birçok üye tepki verirdi. Şimdi sessiz sedasız geçiliyor. Niye? Çünkü. :)
Demek istediğim bu tutarsızlık.