- 16 Mayıs 2014
- 4.519
- 4.897
- 133
- Konu Sahibi Sevketi_Bostan
İyi geceler arkadaşlar, dert değil ama birşey dikkatimi çekiyor son günlerde, facebook messenger'da mesaj istekleri bölümüne baktığım zaman, altta ekle diye önerilenlerde ortak arkadaşlarınız olan kişiler oluyor ya normalde, ama son günlerde hiçbir ortak arkadaşım ve bağlantımın olmadığı kişiler görmeye başladım ve o kişileri tıkladığımda "x kişi size telefon numaranızdan ulaştı" yazıyor fakat bu imkansız çünkü o kişiler ne bir önceki nomu ne de şu anki nomu hayatta bilemez ve çok daha ilginci hepsi aynı şehirden! Yani aklıma gelen, bir sevmeyenim gidip oralarda nomu mu dağıttı acaba :)) diyeceğim de yeni aldım bu noyu daha, o yüzden zayıf bir ihtimalde olsa imkansızdı zaten :)) ya da yeni numaram daha önce bu kişilerin tanıdığı birine mi aitti ki hep aynı yerden insanlar aratmış beni? Yoksa bu biraz sallama bir uygulama olabilir mi? Ya aklımdan bu kişilerden birine yazıp sormak geliyor da "hayırdır gardaş?"diye, sonra" olur mu len" diyorum ama merak da ediyorum, bilen var mı bu konuyu detaylıca? (Çok uzun anlatmışım farkındayım)