• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Messenger hakkında

Sevketi_Bostan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2014
4.519
4.897
133
İyi geceler arkadaşlar, dert değil ama birşey dikkatimi çekiyor son günlerde, facebook messenger'da mesaj istekleri bölümüne baktığım zaman, altta ekle diye önerilenlerde ortak arkadaşlarınız olan kişiler oluyor ya normalde, ama son günlerde hiçbir ortak arkadaşım ve bağlantımın olmadığı kişiler görmeye başladım ve o kişileri tıkladığımda "x kişi size telefon numaranızdan ulaştı" yazıyor fakat bu imkansız çünkü o kişiler ne bir önceki nomu ne de şu anki nomu hayatta bilemez ve çok daha ilginci hepsi aynı şehirden! Yani aklıma gelen, bir sevmeyenim gidip oralarda nomu mu dağıttı acaba :)) diyeceğim de yeni aldım bu noyu daha, o yüzden zayıf bir ihtimalde olsa imkansızdı zaten :)) ya da yeni numaram daha önce bu kişilerin tanıdığı birine mi aitti ki hep aynı yerden insanlar aratmış beni? Yoksa bu biraz sallama bir uygulama olabilir mi? Ya aklımdan bu kişilerden birine yazıp sormak geliyor da "hayırdır gardaş?"diye, sonra" olur mu len" diyorum ama merak da ediyorum, bilen var mı bu konuyu detaylıca? (Çok uzun anlatmışım farkındayım)

Facebook kullanmamakla birlikte, çok fazla güvenlik açığı olduğunu biliyorum
Naçizane tavsiyem hesabınızı kapatmanız yönünde. Mark bile kabul edip, itiraf etmişken kişisel bilgilerinizi paylaştını; hesabınızı kapatın :KK51:

Bende kullammiyorum ama esim de var facebook sanırım facebook ta siz birisini arattığınızda o kisi de arkadas olark ekle yazıyor yani acaba o kisiler sizin hesabinizin ismini yazip profilinizde gezmis olabilirler mi. Bu geldi aklima

Facebook kullanmamakla birlikte, çok fazla güvenlik açığı olduğunu biliyorum
Naçizane tavsiyem hesabınızı kapatmanız yönünde. Mark bile kabul edip, itiraf etmişken kişisel bilgilerinizi paylaştını; hesabınızı kapatın :KK51:

Facebook sayesinde artık anında haber alıyoruz yakınlarımızla ilgili gelişmelerden biliyor musunuz evet üzücü birşey aslında ama mümkün olduğunca güvenli kullanmaya çalışıyorum. Teşekkürler :)

Bende kullammiyorum ama esim de var facebook sanırım facebook ta siz birisini arattığınızda o kisi de arkadas olark ekle yazıyor yani acaba o kisiler sizin hesabinizin ismini yazip profilinizde gezmis olabilirler mi. Bu geldi aklima

Ama o zaman nomdan ulaşma gibi bir durum olamaz ki ayrıca karşılıklı olarak tanımadığımız yüzde yüz kesin olan kişiler, ne ben onları, ne de onlar beni ismen aratmış olamayız. İlginç geldi bana ve bşraz da tedirgin oldum hep aynı şehir olunca.

Tam olarak şöyle yazıyor "x x size ulaşmak için telefon numaranızı kullandı". İlginç.
Siz profilinizi tanimlandirmak yani onurlandırmak icin sms onayi almissinizdir size bir kod gelmiştir ve e mailinize onaylama kodu facebook telefonu hatırlatma olarak istiyor diye biliyorum. Bu yuzden bir açık olusmus arkadas olarak eklese boyle bi yazi cikmis olabilir. Yani yazan facebook acigindan. Olabilir . Aklima da baska bisey gelmedi
Esim e sorcam ama onunla kusum yaa ufff o bilgisayar uzmani gibi bise

Onaylandirmak yazcaktim onur değil

Teşekkürler :) Ben şöyle bi kanıya vardım, şu an kullandığım hat daha önce başkasına ait olmalı ve anlam veremediğim o kişiler de onu hala rehberinden silmemiş olan kişler olmalı. İçim rahatladı yoksa aklıma acabalar geliyordu, teşekkürler :)

Back
X