• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lise Yorum ve Soruları mesleki aöl mezun olup,geçiş yapıp üniv.de bitirebilenler var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi 024
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

024

..alnımın yazısı yarim..
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
1.291
817
123
İstanbul
arkadaşlar mesleki açık öğretim lisesine kayıt yaptırmak isteyen biri olarak burdaki tecrübe ve bilgilerden yararlanmak istiyorum fakat açılan 40-50 sayfalık başlıkları tıkladığımda bilginin yanı sıra muhabbet,kutlama,günlük hal hatır sorma msjrıda çıkıyor ve sayfalar öylece uzayıp gidiyor..

çalışan insanlarız 40 sayfanın hepsini nasıl oturup okuyayım zaman ayırayım..istiyorumki tam ve hızlı bilgiye ulaşabileyim inşallah..

şimdi genelde yoğunluk okul öncesi eğitime benim gönlümde yatan aslanda o zaten,üniversiteyede geçiş yapmak istiyorum fakat arkadaşların bazılarının söylediğine göre üniv geçişte öncelik kız meslek lisesi mezunlarınınmış,açık mesleki liseler için sınavsız geçiş zor oluyor denilmiş..

bende merak ediyorum mesleki liseden mezun oldum,üniv.de geçiş yaptım,dikeyide halletim diyen varmı aramızda..bu okul öncesi öğretmenlik için olur farklı bi bölüm içinde olur..

bilgilenmek istiyorum zaman ayıracaksak bu okula değsin öyle değilmi..Allah razı olsun deneyimlerini paylaşanlardan zamanımız paramız boşa gitmesinden kurtuluyoruz hiç olmazsa..

Merhaba, arkadaşım şu anda kız meslek lisesi mezunları bile direk geçiş yapamıyor cocuk gelısıme öncelik tanıldıgı halde anadolu kız meslegı alıyolar açık meslek imkansız gibi bişey kontenjan az talep çok (aöl mezunuyum grafik tasarım ) eğer vaktin ve yeteneğim var diyosan kesinlikle grafik öneririm direk geçiş yapmak için çok bölümü var reklam, basım yayın, grafik... Ayrıca ben staj yaptığım büyükşehir belediyesinde kaldım ve hala orda çalışıyorum. İş imkanı çok fazla. Sen bilirsin tabi...

Son düzenleme:
Back