- 12 Mart 2020
- 51
- 24
- 3
- Konu Sahibi Melisss123
Kızlar aranızda maliye okuyan var mı 4 yıllık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ben okuyorumKızlar aranızda maliye okuyan var mı 4 yıllık
Nerdekaçıncı sınıfsınEvet ben okuyorum
Açıköğretim 4. SınıfımNerdekaçıncı sınıfsın
Okul bitince ben yapmayı düşünüyorsunAçıköğretim 4. Sınıfım
Canım bir an önce okulu bitirim smmm staj başlatma sınavına gireceğim zaten şuanda muhasebede çalışıyorum sen napıyorsun ne düşünüyorsun?Okul bitince ben yapmayı düşünüyorsun
Ben bu bölümden nefret ederek okudum İnan’a ben yapacağım bilmiyorum akıl almak için yazdım aslındaCanım bir an önce okulu bitirim smmm staj başlatma sınavına gireceğim zaten şuanda muhasebede çalışıyorum sen napıyorsun ne düşünüyorsun?
Canım açıktan okuma şansın yok muydu ben direkt üniversiteye bağlanmak ıstemedim girdim ise kendimi geliştirdim emin ol ise başlasan rahat edersinBen bu bölümden nefret ederek okudum İnan’a ben yapacağım bilmiyorum akıl almak için yazdım aslında
Son sınıftayım ne yapacağım bilmiyorumCanım açıktan okuma şansın yok muydu ben direkt üniversiteye bağlanmak ıstemedim girdim ise kendimi geliştirdim emin ol ise başlasan rahat edersin
Canım bir an önce bitirip yetiştirilmek üzere bir ise başlaman hayalinde ne vardı peki ne düşünüyordun bu meslek olmasa başka naparsinSon sınıftayım ne yapacağım bilmiyorum
MALiyeden mezun olup bu bölüme yönelik me yapabilriim Sence ben yapmamı önerirsinCanım bir an önce bitirip yetiştirilmek üzere bir ise başlaman hayalinde ne vardı peki ne düşünüyordun bu meslek olmasa başka naparsin
Mezun olduktan sonra bence mutlaka smmm sınavına girip staj başlamalisın sonrasında mali müşavir olmalısın bu bolum çok zor çünkü mezun olduktan sonra en çok maddi anlamda para kazandıracak bölümMALiyeden mezun olup bu bölüme yönelik me yapabilriim Sence ben yapmamı önerirsin
3 yıl staj da çok fazla yaMezun olduktan sonra bence mutlaka smmm sınavına girip staj başlamalisın sonrasında mali müşavir olmalısın bu bolum çok zor çünkü mezun olduktan sonra en çok maddi anlamda para kazandıracak bölüm
Evet eskiden 2 seneydi şimdi 3 sene şansımıza şimdi aof sınavları virüs dolayısıyla erteler mı dersiniz3 yıl staj da çok fazla ya
Kesinlikle ertelenir yaEvet eskiden 2 seneydi şimdi 3 sene şansımıza şimdi aof sınavları virüs dolayısıyla erteler mı dersiniz