Meslek seçimimle ilgili kafamdaki sorular lütfen yardımcı olur musunuz?

Bilmiyorum belki. Ama büyük ihtimal yunanistanda çalışacağım. Burda da yaşanmazki ya..ölü ülke resmen

O kadar mı kötü ..Ne zamana kadar toparlayabilcek..

Bize de olmuş bu 2001 krizi tüm dünya da kredi falan vermişlerdi çok şükür toparladı ama bizde terörden kurtulamıyorz ah bide o olmasa gayet zengin bir ülkeyiz aslında ama engelleniyor işte

Evet terör çok zarar veriyor manen de madden de çok zor size
Bizde ülkeyi adam edecek insan yok kaç kişi istifa etti...vergiler diz boyu, yunanlar çöp karıştırıyor...kemer sıka sıka belimizi kırdılar olmuyor olmuyor ne zaman biter hiç bilmıyorum bitmesi için gereken adam gibi çekip çevirecek biri YOK . Yunan mil
leti sadece üstünlüğüyle övünmeyi bilir asalak bi millet işte.

Şöyle duydum Yunan milleti öğlen ikide işi bitermiş...Umarım en kısa zamanda iyi bir yönetici gelir işallah bir daha çok çalışır savurganlık yapmazlar

Sana bu mesleği seçme sebebimi anlatsam inanmazsın :))
Seneler önce bende senin gibi diş bile aldırmaktan korkan biriydim.
Sonra öyle bir şey oldu ki hastanede kaldım bir süre orada hemşireleri izliyorum aman yarabbi iğne görünce deli olan ben, onlara özeniyor. Yaptıklarını yapmak istiyordum.
Hatta tereddütlerim vardı. Ben iğne tutamam onu yapamam bunu edemem öyle bi alışıyor ki..
Ben şimdi boşuna vakit kaybetmişim diyorum.
Ama tabi istemeyenin yapmaması gerek bir meslek.

Benim yunan vatandaşı bir arkadaşım EGE ÜNİVERSİTESİ TIP :)) varsa değerlendir derim çokta çalışkan biri değil di aslında

Şöyle duydum Yunan milleti öğlen ikide işi bitermiş...Umarım en kısa zamanda iyi bir yönetici gelir işallah bir daha çok çalışır savurganlık yapmazlar

2004te gelen Karamanlis mahvetti o da kactı zaten. Kasayı boşalttı torpillerle memurlar, gereksiz gereksiz maaşlar..sanırım 60 bin kişinin öldüğü halde emekli maaşı çekiliyordu. Kendıleri ettiler biz de çekiyoruz işte.. Yine de şükür halimize. Bu aralar aşırı sağ parti de saldırıyor bize köpek. Eylem falan yapıyorlar ya da bizm yararımıza olan yasaların iptalini istiyorlar

Ne kadar güzel :) insan mesleğini sevmeli yoksa ömrünce mutsuz olurmuş.. Tıp inanın hiç bana göre değil :/ size başarılar dılerim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…