Meslek Seçimi ve Mesleki Eğilim Belirleme Testi

6. Grup 90 Psikoloji, Sosyoloji, Felsefe, Antropoloji, Hukuk, Kamu Yönetimi, Gazetecilik, Yazarlık, vb.
7. Grup 90 Mütercimlik, Yabancı Dil Öğretmenliği, Filoloji, Turizm-Otelcilik, Uluslararası İlişkiler, vb.

hiç %100 Bu meslekler için ideal birisiniz, hiç düşünmeden seçin çıkmadı oysa ben hep mimarlık istemişimdir ama ne yazıkki hem alanım değil hemde matematik yapamıyorum :120:

2. Grup 110 Mimarlık, Radyo-TV Teknisyenliği, Teknik Ressam, Teknik Öğretmenlikler, Makine Müh. ve Tekstil Müh., vb.

7. Grup 100 Mütercimlik, Yabancı Dil Öğretmenliği, Filoloji, Turizm-Otelcilik, Uluslararası İlişkiler, vb.

düsündüklerim cikti

fotoğraf, Sinema, Tiyatro, Folklör, Müzik, Resim, Heykeltraşlık, Spor, Mimarlık, Peyzaj Mimarlığı, Dekoratörlük, Arkeoloji, Sanat Tarihi, vb.
bana bu çıktı mutlu oldumm ya

60 Siyasal, İşletme ve Yöneticilikler, vb. İktisat, Ekonomi, Maliye, Maliye Müfettişliği, Kamu ve Özel Sektör Yöneticiliği, Muhasebe, vb. BU MESLEKLERE İLGİM VARMIŞ AMA SEÇERKEN İYİ DÜŞÜNMEM GEREKİRMİŞ:) AMA BEN HİÇBİRİNİ SEÇMİCEM ZATEN 2.ÜNİV KAPSAMINDA HALKLA İLİŞKİLER VE TANITIM OKUYACAĞIM:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…