Meslek Seçimi ve Mesleki Eğilim Belirleme Testi

Üni.okuyorum bakalım ne çıkacak diye yaptım,kendi bölümüm ve bölümüme yakın bölümlerin listesi benim için ideal çıktı. :80:
Test edildi onaylandı.Faydalı bir konu

5. Grup; Edebiyat, Gazetecilik, İletişim, Öğretmenlik, Reklamcılık, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık, İlahiyat, vb.

en çok istediğim iki bölüm olan PDR ve öğretmenliğin çıkması beni mutlu etti
sagopam canım teşekkürler güzel bir test

Son düzenleme:
Biyoloji, Kimya, Tıp, Eczacılık, Diş Hekimliği, Hemşirelik, vb.

Teşekkürler :) Sanırım doğru meslek üzerinde düşünüyorum.

Aman ya mesleği test olarak belirlesek nolcak ki.. Bu ülkede hiç bi istediğin olmaz ki. Herşeyde bi torpil var

rica ederim tatlımmmm yöneticiliğin çıkması benide mutlu etti ama nerdeeeeee

Bilgisayar Müh., Elektrik-Elektronik Müh., İnşaat Müh., Uçak Müh., Endüstri Müh., Metalurji Müh., Matematik, Fizik, vb.

Ben bunları bi tek ösym'ye anlatamadım gitti
İçimde bir mühendis yatıyor benim

Sagopam canım saol,paylaşım için

şu anda okuduğum bölüm ilgi alanımda çıktı doğru bi seçim yapmışım fakat daha iyisi de olabilirmiş

:) :) hangimiz anlatabildik ki psikolojimiz bozuldu ya bize de yazık

90 puanla 4. grup Fotoğraf, Sinema, Tiyatro, Folklör, Müzik, Resim, Heykeltraşlık, Spor, Mimarlık, Peyzaj Mimarlığı, Dekoratörlük, Arkeoloji, Sanat Tarihi, vb.
Ama benim istediklerim daha çok 80 puanla 2. grupta: Mimarlık, Radyo-TV Teknisyenliği, Teknik Ressam, Teknik Öğretmenlikler, Makine ve Tekstil Müh., vb.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…