- 6 Haziran 2011
- 1.550
- 31
- 113
merhaba 23 yaşında 6 yıllık evliyim ,açıköğretim muhasebe ve vergi uygulamaları önlisans bölümü mezunuyum (1,5 sene oldu mezun olalı ) doğruyu söylemek gerekirse dışarıdan bu bölümü seçtiğimde sırf diplomam olsun da hangi bölümden olursa olsun diye seçmiştim şartlar o zamanlarda onu gerektiriyordu ama şimdi bu mesleğe sanki ısınamadım bunu farkettim (ya da ben fazla muhasebe konusuna hakim olamadığım için kendimi soğuttum meslekten belki de aslında matematiğim çok iyidir ama deneyim olamayınca sudan çıkmış balık misali gibi hissediyor insan )
şu an hala iş arıyorum, hatta kariyer için bebek planlarımı bile erteledim
sanırım tam bir yol ayrımındayım eğer işe alınırsam kariyer yapmaya devam ama bebiş olursa biraz mola (mola derken bu sırada boş durmak asla istemem üniye devam etmek olabilir belki planlarım arasında )
neyse ben fazla konuyu uzatmadan işin özetine geleyim ; ben hayatım boyunca sevebileceğim evet bu benim mesleğim beni tamamlıyor diyebileceğim mesleği nasıl bulabilirim ,nasıl keşfedebilirim kendimi ücretsiz ne gibi meslek kursları var (geçenlerde ismeğe denk geldim ama sanırım o istanbulda diğer illerde de böyle faaliyetler yok mudur acaba kendimi nasıl geliştirebilirim sürekli evde oturup temzlikti bulaşıktı yemekti sırf bunlarla uğraşmak istemiyorum ,olumlu olumsuz tüm fikirlerinize açığım
şu an hala iş arıyorum, hatta kariyer için bebek planlarımı bile erteledim
sanırım tam bir yol ayrımındayım eğer işe alınırsam kariyer yapmaya devam ama bebiş olursa biraz mola (mola derken bu sırada boş durmak asla istemem üniye devam etmek olabilir belki planlarım arasında )
neyse ben fazla konuyu uzatmadan işin özetine geleyim ; ben hayatım boyunca sevebileceğim evet bu benim mesleğim beni tamamlıyor diyebileceğim mesleği nasıl bulabilirim ,nasıl keşfedebilirim kendimi ücretsiz ne gibi meslek kursları var (geçenlerde ismeğe denk geldim ama sanırım o istanbulda diğer illerde de böyle faaliyetler yok mudur acaba kendimi nasıl geliştirebilirim sürekli evde oturup temzlikti bulaşıktı yemekti sırf bunlarla uğraşmak istemiyorum ,olumlu olumsuz tüm fikirlerinize açığım