Meslek Lisesi ocuk geliiminin verdii puanla ilgili

ilaydahey

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2008
2.910
459
ya pek anlamıyorum ben düz lise mezunuyum ek yerleştirmelere başvurucam çocuk gelişimi ve halkla ilişkiler yazıcam çocuk gelişiminde şansımın nekadar az olduğununu biliyorum ama deniycem beni sormak istediğim okul puanlaına baktığım mesela zaman i.ö 65,025 gündüz 60,255 gibi izmire bakıyorum i.ö 57,355 burdura bakıyorum 72,248 gibi lise çocuk gelişiminde bu puanlardan hangisi yüksek oluyo puanlamaları farklımı bi soru daha yeni açılan bölümler var 2 3 okulda 30 40 kontenjanlı puanları yok benim şansım olabilirmi

canım ne bunlar öss puanlarımı sen zaten düz lise mezunuysan çocuk gelişi yazamasın ki orada şart var görmedinmi sadece meslek liselerinin çokcuk gelişimi bölümünden mezun olanlar diye.

kontenjan kalırsa bizide alıyolar diye biliyorum ben bide en sona özel üni yazdım bi şans artık bilmiyorum

hayır canım almazlar düz lise mezunlarını yanlışın var senin zaten tercih kitapçığında yazar o sadece meslek lisesi çocuk gelişimi mezunları başvuruda bulunabilir diye ki ayrıca boş kontenjan kalmaz zaten çok var o bölüme girmeyi bekleyen.

özle üniversite gelir büyük ihtimalle çünkü özelde pek bakmıyorlar ya punana filan eğer maddi durmunuz müsaitse gidebilirsin.

eğer puanın yeterliyse girebiliyorsun diye biliyorum bende sadece verilen puanlarda ciddi bir azalma oluyor.

X