Lise Yorum ve Soruları meslek lisesi kimya bölümü hakkında yardım

fos

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2011
3
0
36
İstanbul
8.sınıfı bitirdim ve meslek lisesi kimya bölümünü kazandım.ama bu bölümle ilgili hiçbişey bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim

Son düzenleme:
8.sınıfı bitirdim ve meslek lisesi kimya bölümünü kazandım.ama bu bölümle ilgili hiçbişey bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim

kimyayı bilmem.. ama birsürü kimya mühendisi boştayken bu bölümün işe yarıcagını zannetmiyorum.. özel sektörde ne işe yarıoyr die bak.. googleye kimyacı araıyor yaz bakalım neler çıkcak.. iş yogunlugu çokmu az.. bide basit yerlermi yoksa byk yerlermi arıo bak bakalım..

meslek lisesi varsa direk oraya git.. 53 le bile memur oluyorlar:S üniye bile gerek yok.s

kimyanın çalışma alanı çok fazlaymış tanıdıklar hep öyle söylüyo ama kararsız kaldım

kimyanın çalışma alanı çok fazlaymış iyide bi meslekmiş tanıdıklar hep öyle söylüyo ama kararsız kaldım

Bence, çevremizde gördüğümüz bir çok yerde kimya var,kendini geliştirirsen neden olmasın..Bir tanıdığım kimya bölümünü bitirdi bir yağ fabrikasında işe girdi 1 sene sonra şef oldu

Kendini geliştirdiğin takdirde iş imkanı diğer meslek lisesi alanlarına nazaran fazla. İlaç firmalarından, temizlik malzemesi üreten firmalara, hastanelere kadar çalışma alanı geniş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…