Saçlarımı malum hürrem rengine boyamıştım (Garnier Sultan Bakırı) Hemde sarı üstüne boyamıştım. Arkalar 2 defa boyamama rağmen tam kapanmadı. Her neyse... Ben şimdi açık küllü kumral istiyorum,boyasam nasıl durur sizce? Bugün-yarın boyayacağım,ve ayın 11'i yıldönümümüz yani güzel birşey olması lazım. Acil fikirlerinizi bekliyorum
Ya ben doğal renkleri sevmiyorum yani şöyle: O rengi en fazla 2 hafta kullanırım,sıkılırım.Çok doğal olmaması lazım,ama çok fazla ben burdayım da demeyecek. Kahve tonları fazla doğal oluyor.Açık küllü kumral kötü mü durur dersin ?
akınca daha iyi olmuş şuan bnmki kına gibi aynı uçlardan akmaya başladı ama dipler hala aynı malesef bende tekrar eski rengine dönmek istiyorum sarıya, eğer sen dönebilirsen fotosunu burda paylaşırsan çok sevinirim :)
akınca daha iyi olmuş şuan bnmki kına gibi aynı uçlardan akmaya başladı ama dipler hala aynı malesef bende tekrar eski rengine dönmek istiyorum sarıya, eğer sen dönebilirsen fotosunu burda paylaşırsan çok sevinirim :)
iki renk olmayacağını bilsem hemen bugün boyarım da korkuyorum şimdi =( bilen biri bişey dese iyi olacak =( bir de reglim yakınlaştı boyanmaz şimdi offf =(
saçlarımı boyadım kızlar neva color 8 açık kumrala. kızıllık gitti,gitmeyi bırak altındaki sarıları akıttırdı =) açık karamelimsi bişey oldu. yarın resim ekliyorummmmm =)
Saçlarımı malum hürrem rengine boyamıştım (Garnier Sultan Bakırı) Hemde sarı üstüne boyamıştım. Arkalar 2 defa boyamama rağmen tam kapanmadı. Her neyse... Ben şimdi açık küllü kumral istiyorum,boyasam nasıl durur sizce? Bugün-yarın boyayacağım,ve ayın 11'i yıldönümümüz yani güzel birşey olması lazım. Acil fikirlerinizi bekliyorum
akmasından şikayetçiysen o konuda en iyi marka loreal majirel okuduklarıma göre.. bu rengin üstüne küllü boyarsan kızılları kapatır hem cilt alt tonuna da bak derim ben ona göre sana küllü mü dore mi yakışır karar ver öyle boya bence..
saçlarımı boyadım kızlar neva color 8 açık kumrala. kızıllık gitti,gitmeyi bırak altındaki sarıları akıttırdı =) açık karamelimsi bişey oldu. yarın resim ekliyorummmmm =)
sonrada okudum :) peki nevacolor sence nasıl bir boya ben de sacımı acıp boyayacagım kendim ama nevacolor ın renkleri hoşuma gitsede denemdiğim için arada kaldım
sonrada okudum :) peki nevacolor sence nasıl bir boya ben de sacımı acıp boyayacagım kendim ama nevacolor ın renkleri hoşuma gitsede denemdiğim için arada kaldım
bi dönem 2-3 haftada saç boyayan biri olarak en sık kullandığım boyalar wella ve nevacolor ben çok memnunum. bir de kesinlikle tüp boya kullanılşırım. şampuanlar hiç tarzım değil. koleston daha koyu tutuyo neva color ve wella gayet açık tutuyo çok seviyorum =) kaşlarımı da boyuyorum. rahat rahat kullanabilirsin hayatım =)