kendini naza çekme ilişkide oyunlara hiç gerek yok, gayet güzel bir ilişkiniz var gibi okudum ben, bazı zamanlar oluyo ki vakit ayıramıyosun istesen de aradan bişey çıkıyo, benim sevgilimle evlerimiz 5km, iş yerimiz arasında bi anayol var öyle günler oluyo ki birbirimizi 3 gün göremediğimiz oluyo. o geliyo benim çıkmam gerekiyo ben geliyorum onun bişeyi çıkıyo. sabırlı olun, bir süre siz program ayarlamayın, o zaten farkında ben inanıyorum ki düzene girip buluşmalarınız da düzene oturacak.
ben mesela cuma geceleri evde oturmaya hiç tahammül edemezdim eskiden, benim sevgilimde cuma akşamları en yoğunolduğu saatlerdir, ilk bir sene bu konudan o kadar çok sorun yarattım ki artık ayrılığın eşiğine gelmiştik. şimdi inanın cuma akşamı dışarı çıkmayı unuttum evde oturup çay tv keyfi yapıyorum artık alıştım. :) bi dün akşam saat 8 gibi hadi bi yerlerde çay içelim dedi, toplantısını ekmiş başım kaldırmıyo artık diye, bi saat bi yerde oturduk yağmurda bi 15 dakka yürüdük ne kadar iyi geldi ikimize de, kendi bunalınca zaten kaçıp sığınacağı kişi sizsiniz merak etmeyin :)