Mesgul Sevgili

bidibudi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2015
43
38
3
Merhaba arkadaslar, forumu misafir olarak takip edenlerdendim, uye olup yazacagimi da dusunmezdim acikcasi, ancak oluyormus, hayat site.
20 yasindayim, 21 olacagim 2 Subat'ta, universite ogrencisiyim, uzun suredir de devam etmekte olan bir iliskim var. Sevgilim 23 yasinda, Ben 13 o 16 yasindayken kendi capimizda ve kucuk dunyamizda gene bir erkek arkadas-kiz arkadas durumumuz olmustu, birbirimizin cocukluk askiydik. Buyurken ayri dustuk, yollarimizin tekrar kesismesiyle de 2 senedir devam eden bir iliskimiz var. Cok seviyorum ve onun da cok sevdigini biliyorum, uzunca bir giristen sonra soruna gelecek olursak: bana, iliskimize dair fedakar olmadigini dusunuyorum ama o tam tersi "Neler neler yaptim!" mantiginda..
Iliskimiz hep uzak mesafeliydi ve bunun icin birbirimizin yanina her firsatta gelmeye calistik, son uc haftadir cok acayip gelismeler oldu, muthis bir is teklifi aldi ve kavusmamiza 3 sene var derken, birden benimle ayni sehre tasinmis oldu! Ilk iki hafta isleri halletti vs. gorusemedik, gecen cts gorustuk aksam birkac saatligine, cok guzeldi ve cok mutluyduk, bana o aksam, bu hafta icin Her gunu bana ayirdigini soyleyip hep yanima gelme sozu Verdi. Pazartesiyi benim mesguliyetimden, saliyi da onun toplantisindan dolayi erteledik.(Cts aksam yaptik bu hesabi direkt.) Carsamba geldi, sali cok uzundu toplantisi yorgundur diye bulusalim demedim(bu arada sali gunku toplantisinda kahve molasinda onu 15 dk gormek icin 4 tasit degistirdim, onu gordum ve kostura kostura okula geri dondum.) Ben bulusalim dememisken, o da demedi, dinlenecek sandim, mesaj geldi "Askim biz disari cikiyoruz." Butun gun ailesiyle gezdi. Persembe oldu, sitem ettim, trip attim, isi yoktu gelecekti ama once bir sirkete ugrayayim dedi, sonra zaman kalmadi, okuluma gelecekti ama dersim bitti ve eve geldim. Cuma yani bugun, hicbir sey soylemedim, hep "Gel" demekten ve gelmemesinden bikmistim cunku, sabah uyandi, surpriz yapacak sandim tum oglen, cunku birkac saat yazmadigi bir zaman da oldu, yolda sandim. Dersim bitti, eve dondugumu soyledim, "Tamam dikkat et usume." Dedi, eve geldim ve bugun de bitti, hic de konusmadik bu konu uzerine, biktim cunku. Aksam mesaj atmis pazar bulusalim mi diye, ki o olay da su, pazar gunu universitemin kulubuyle hayvan barinagina gidecegiz, onu da cagirmistim, gene benim planim gene benim davetim yani.
Siz ne dusunuyorsunuz?

siz çok heveslisiniz anlıyorum sizi.
ama biraz daha süre vermelisiniz, öyle her şey hemen düzene girmez.

gençlik işte,15 dakika görmek için 4 araç mı değiştirdiniz :)
güzel zamanlar, tadını çıkarın, germeyin kendinizi.

Erkekler düşüncesizdir sana karşı sevgi SAYGI eksikliği görmedim. Güzelce konuşursan hallolur gibi görünüyor, uzun süredir görmediği için planlarına seni dahil etme sıkıntısı yaşıyor galiba

siz çok heveslisiniz anlıyorum sizi.
ama biraz daha süre vermelisiniz, öyle her şey hemen düzene girmez.

gençlik işte,15 dakika görmek için 4 araç mı değiştirdiniz :)
güzel zamanlar, tadını çıkarın, germeyin kendinizi.

Erkekler düşüncesizdir sana karşı sevgi SAYGI eksikliği görmedim. Güzelce konuşursan hallolur gibi görünüyor, uzun süredir görmediği için planlarına seni dahil etme sıkıntısı yaşıyor galiba

Ne yalan soyleyeyim, cevaplariniz yuzumde gulumseme olusturdu. :) Tesekkur ederim.

Daha yeni yerlesmeye duzen kurmaya calisiyodur zamanla daha guzel olur sabret birazcik
Ama hep boyle oluyor sanki, ailesiyle gezip dolasirken hic aksilik cikmiyor, bana denk geliyor hep.. Bir de yaz tatillerinde de ailesiyle birlikte benim oldugum sehre gelip kaliyorlar, 2 ayda 10 kez falan bulusuyoruz toplam. Universiteyi yurtdisinda okudugu icin ailesinden de ayri kaliyordu sene icinde, ama halihazirda aksam-sabah onlarla ayni evde yasiyorken aylarca, benimle en fazla 9-10 kez bulusabilmesi de biraz adaletsiz bir dagilim oluyor sanki.. Sabirsizligim da bundan, bu evreler bitsin artik ayni sehirdeyiz hepimiz diyorum kendimce..

iyi de işe yeni başlamış

şehirde yeni vs vs

henüz daha adapte olacak

bir de anladığım sein okul saatinden sonra evde olman gerekiyor

bir tavsiye çok değil kaliteli görüşmek önemli

uzun bir süre uzak mesafeden sonra görmek istersin belki ama bu ilişkiyi yıpratır birbirinizin sahibi olmaya çalışmayın

Bence de su 2-3 hafta hoşgörülü ol, adaptasyon sureci geçsin. Sonra mutlu mesut devam edersiniz. Ne güzel artık aynı sehirdesiniz, gelir gelmez olumsuzluk olmasin :)

Aman üzülmeyin böyle şeylere. Ne güzel onca sene sonra aynı şehirdesiniz. Şu birkaç hafta geçsin bakarsınız duruma. Bir de zaten ilişkiniz ciddiyse birkaç sene sonra evlenip aynı eve gireceksiniz. Biraz hasret kalmak güzeldir. Ben bazen eşimi zorla köye ailesinin yanına gönderiyorum haftasonları özleyelim birbirimizi diye.

iyi de işe yeni başlamış

şehirde yeni vs vs

henüz daha adapte olacak

bir de anladığım sein okul saatinden sonra evde olman gerekiyor

bir tavsiye çok değil kaliteli görüşmek önemli

uzun bir süre uzak mesafeden sonra görmek istersin belki ama bu ilişkiyi yıpratır birbirinizin sahibi olmaya çalışmayın

Bence de su 2-3 hafta hoşgörülü ol, adaptasyon sureci geçsin. Sonra mutlu mesut devam edersiniz. Ne güzel artık aynı sehirdesiniz, gelir gelmez olumsuzluk olmasin :)

Haklisiniz.. :( ama ben demesem ondan bulusmanin b'si bile cikmiyor, biraz sasirtsa.. Bakalim birkac haftaya duzelir o zaman, umarim:/

Aman üzülmeyin böyle şeylere. Ne güzel onca sene sonra aynı şehirdesiniz. Şu birkaç hafta geçsin bakarsınız duruma. Bir de zaten ilişkiniz ciddiyse birkaç sene sonra evlenip aynı eve gireceksiniz. Biraz hasret kalmak güzeldir. Ben bazen eşimi zorla köye ailesinin yanına gönderiyorum haftasonları özleyelim birbirimizi diye.

Eheh cok tatliymis bu koy olayi:)) Tesekkur ederim yorumuz icin:)

Haklisiniz.. :KK43: ama ben demesem ondan bulusmanin b'si bile cikmiyor, biraz sasirtsa.. Bakalim birkac haftaya duzelir o zaman, umarim:/

ama sen hep buluşalım demişsin

biraz sabret, adam belki senin evden her zaman çıkamayacağını, uygun olunca onu da çağırdığını vs düşünüyor

okulun var vs ayrıca saatin önemli onun da işi var

bence kafanızda kurmayı bırakın. abartacak bir şey yok. öğrencilikle iş hayatı birbirinden çok ayrı hayatlar. size bu dönemde anlayışlı olmak düşer.biraz sabredin.

bence kafanızda kurmayı bırakın. abartacak bir şey yok. öğrencilikle iş hayatı birbirinden çok ayrı hayatlar. size bu dönemde anlayışlı olmak düşer.biraz sabredin.

Valla hepiniz ayni seyleri dediginize gore ben abartiyormusum galiba.. :KK43:

Dert edecek bir şey yok.
Uzaktan ilişki yürütmüş bir anda bir araya gelmişsiniz. Olay boyut değiştirmiş. Bunları oturtmak zaman alır.

Yeni şehir, yeni iş, ailesinden de ayrıydı. Ailesine kolay vakit ayirması normal aynı evin içindeler haydi dışarı çıkalım diyip çıkabilirler evde oturmaktansa.
Senin de sanırım dışarı çıkışların sınırlı, belki de ondan bir şey diyememiştir.
Biraz düzeni otursun her şey yoluna girer merak etme.
Uzun zaman uzaktan yürütülmüş bir ilişki var ortada bir de.
Sen dışarı çıkabileceğin zaman ona söyleyebilirsin, pazar günü de senin çıkabileceğini bildiği için pazar demiştir bence.

Yeni şehir, yeni iş, ailesinden de ayrıydı. Ailesine kolay vakit ayirması normal aynı evin içindeler haydi dışarı çıkalım diyip çıkabilirler evde oturmaktansa.
Senin de sanırım dışarı çıkışların sınırlı, belki de ondan bir şey diyememiştir.
Biraz düzeni otursun her şey yoluna girer merak etme.
Uzun zaman uzaktan yürütülmüş bir ilişki var ortada bir de.
Sen dışarı çıkabileceğin zaman ona söyleyebilirsin, pazar günü de senin çıkabileceğini bildiği için pazar demiştir bence.

Buluşmayı onun teklif etmesini beklemek daha iyi olabilir bence çok hevesli görünmemek herzaman daha ilgi çeker
Uff ama sabretmek en zoru :110:

Back
X