Istanbulda acı badem hastanesini öneririmMerhaba, babama 1 ay önce mesane kanseri teşhisi konuldu ve tur ameliyatı sonrası patolojide t2 çıktı şimdi mesane ve prostatı komple alınıp yerine göbekten dışarı torba takılacakmış. Biz bunun yerine içeri yapay mesane yaptırmak istiyoruz öncelikle İstanbul olmak üzere bu konuda önerebileceğiniz doktor ve hastane tavsiyesinde bulunabilecek olan varsa lütfen söylesin. Ya da en azından bu süreci yaşayanlar bilgi verebilirse sevinirim
Çok geçmiş olsun öncelikle. TRT belgeselde cam ve sakura hastanesinde babanizla aynı hastalığa sahip bir hasta vardı. Bağırsaktan mesane yapmışlardı. Bölümu bulursam netten doktor adını paylaşayım sizinle. Çok geç kalmış bir hastaya çok başarılı bir operasyonla mesanesini yaptılar.Merhaba, babama 1 ay önce mesane kanseri teşhisi konuldu ve tur ameliyatı sonrası patolojide t2 çıktı şimdi mesane ve prostatı komple alınıp yerine göbekten dışarı torba takılacakmış. Biz bunun yerine içeri yapay mesane yaptırmak istiyoruz öncelikle İstanbul olmak üzere bu konuda önerebileceğiniz doktor ve hastane tavsiyesinde bulunabilecek olan varsa lütfen söylesin. Ya da en azından bu süreci yaşayanlar bilgi verebilirse sevinirim
Acil şifalar diliyorum. Rabbim işinin ehli bir doktora rast getirsin insallahMerhaba, babama 1 ay önce mesane kanseri teşhisi konuldu ve tur ameliyatı sonrası patolojide t2 çıktı şimdi mesane ve prostatı komple alınıp yerine göbekten dışarı torba takılacakmış. Biz bunun yerine içeri yapay mesane yaptırmak istiyoruz öncelikle İstanbul olmak üzere bu konuda önerebileceğiniz doktor ve hastane tavsiyesinde bulunabilecek olan varsa lütfen söylesin. Ya da en azından bu süreci yaşayanlar bilgi verebilirse sevinirim
Merhaba, babama 1 ay önce mesane kanseri teşhisi konuldu ve tur ameliyatı sonrası patolojide t2 çıktı şimdi mesane ve prostatı komple alınıp yerine göbekten dışarı torba takılacakmış. Biz bunun yerine içeri yapay mesane yaptırmak istiyoruz öncelikle İstanbul olmak üzere bu konuda önerebileceğiniz doktor ve hastane tavsiyesinde bulunabilecek olan varsa lütfen söylesin. Ya da en azından bu süreci yaşayanlar bilgi verebilirse
Çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim acibadem maslak hastanesi ali riza kuralı şiddetle tavsiye ederimMerhaba, babama 1 ay önce mesane kanseri teşhisi konuldu ve tur ameliyatı sonrası patolojide t2 çıktı şimdi mesane ve prostatı komple alınıp yerine göbekten dışarı torba takılacakmış. Biz bunun yerine içeri yapay mesane yaptırmak istiyoruz öncelikle İstanbul olmak üzere bu konuda önerebileceğiniz doktor ve hastane tavsiyesinde bulunabilecek olan varsa lütfen söylesin. Ya da en azından bu süreci yaşayanlar bilgi verebilirse sevinirim
W wish2401 Prof doktor abdulmuttalip simsekmis doktorun adı şimdi buldum umarım yardımcı olurÇok geçmiş olsun öncelikle. TRT belgeselde cam ve sakura hastanesinde babanizla aynı hastalığa sahip bir hasta vardı. Bağırsaktan mesane yapmışlardı. Bölümu bulursam netten doktor adını paylaşayım sizinle. Çok geç kalmış bir hastaya çok başarılı bir operasyonla mesanesini yaptılar.
Merhaba benim babama da şuan da mesane kanseri teşhisi konuldu Ankara bize yakın biraz orada önerbilceğiniz isim var mıdır acbaa şuan babam kemoterapi ve radyoterapi alacak sonrasında ameliyat düşünülecek en azından ameliyatını orada olsun işinin ehli doktor olsun istiyorum ben deÇok geçmiş olsun özel hastane istemezseniz bi çok ünv ve eğitim araştırmada yapılır bu ameliyat. Ankara’da olsa önerim olurdu Ank ünv de üroloji hocaları iyidir. Benim orada çalıştığım yıllarda çok sık yapılan bir ameliyattı. Bağırsaktan mesane yaparlar. Çok geçmiş olsun.
Yarın orada çalışan arkadaşıma sorup yazacağım size güncel durumda kim yapıyor şimdi bu ameliyatı. Çok geçmiş olsunMerhaba benim babama da şuan da mesane kanseri teşhisi konuldu Ankara bize yakın biraz orada önerbilceğiniz isim var mıdır acbaa şuan babam kemoterapi ve radyoterapi alacak sonrasında ameliyat düşünülecek en azından ameliyatını orada olsun işinin ehli doktor olsun istiyorum ben de
konuyla bilgim yok ama allah sağlık sıhat ve şifa versin babanıza çok geçmiş olsunMerhaba, babama 1 ay önce mesane kanseri teşhisi konuldu ve tur ameliyatı sonrası patolojide t2 çıktı şimdi mesane ve prostatı komple alınıp yerine göbekten dışarı torba takılacakmış. Biz bunun yerine içeri yapay mesane yaptırmak istiyoruz öncelikle İstanbul olmak üzere bu konuda önerebileceğiniz doktor ve hastane tavsiyesinde bulunabilecek olan varsa lütfen söylesin. Ya da en azından bu süreci yaşayanlar bilgi verebilirse sevinirim
Allah'ım şifa versin inşallahMerhaba, babama 1 ay önce mesane kanseri teşhisi konuldu ve tur ameliyatı sonrası patolojide t2 çıktı şimdi mesane ve prostatı komple alınıp yerine göbekten dışarı torba takılacakmış. Biz bunun yerine içeri yapay mesane yaptırmak istiyoruz öncelikle İstanbul olmak üzere bu konuda önerebileceğiniz doktor ve hastane tavsiyesinde bulunabilecek olan varsa lütfen söylesin. Ya da en azından bu süreci yaşayanlar bilgi verebilirse sevinirim
Canım Allah şifa versin öncellikleMerhaba, babama 1 ay önce mesane kanseri teşhisi konuldu ve tur ameliyatı sonrası patolojide t2 çıktı şimdi mesane ve prostatı komple alınıp yerine göbekten dışarı torba takılacakmış. Biz bunun yerine içeri yapay mesane yaptırmak istiyoruz öncelikle İstanbul olmak üzere bu konuda önerebileceğiniz doktor ve hastane tavsiyesinde bulunabilecek olan varsa lütfen söylesin. Ya da en azından bu süreci yaşayanlar bilgi verebilirse sevinirim
Dışarı torba dediğiniz ne oluyor enfeksiyon riski olmuyor muGeçmiş olsun. Bir buçuk sene önce benim de babama aynı teşhis konuldu. Bizim doktor yapay mesane yerine dışarı torbayı önermişti o şekilde oldu. Geçti bitti çok şükür o günlerAcil şifalar diliyorum
Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin bu işte en iyisi Tahir Karadeniz ama çok pahalı bir doktorMerhaba, babama 1 ay önce mesane kanseri teşhisi konuldu ve tur ameliyatı sonrası patolojide t2 çıktı şimdi mesane ve prostatı komple alınıp yerine göbekten dışarı torba takılacakmış. Biz bunun yerine içeri yapay mesane yaptırmak istiyoruz öncelikle İstanbul olmak üzere bu konuda önerebileceğiniz doktor ve hastane tavsiyesinde bulunabilecek olan varsa lütfen söylesin. Ya da en azından bu süreci yaşayanlar bilgi verebilirse sevinirim
Geçmiş olsun kız kardeşim geçmiş olsunMerhaba, babama 1 ay önce mesane kanseri teşhisi konuldu ve tur ameliyatı sonrası patolojide t2 çıktı şimdi mesane ve prostatı komple alınıp yerine göbekten dışarı torba takılacakmış. Biz bunun yerine içeri yapay mesane yaptırmak istiyoruz öncelikle İstanbul olmak üzere bu konuda önerebileceğiniz doktor ve hastane tavsiyesinde bulunabilecek olan varsa lütfen söylesin. Ya da en azından bu süreci yaşayanlar bilgi verebilirse sevinirim