Mesajlarda Cinsellik Konusulması

Ben evlilik öncesi cinsellik olmaması taraftarıyım. Sonuçta evlilik aynı evde beraber herşeyi yaşamak,hayatı paylaşmak için yapılıyor. Evlilik öncesi yaşanacaksa neden evlenilir ki. Yani aradaki fark sadece bi imza ona da gerek var mı bilmiyorum. Evlilik kadın olsun erkek olsun kendini korumaya almaktır hele de kadın için. Doğacak çocuk için de durum aynıdır. Bizler kadınız, çocuğumuz olunca anneyiz. Hayatta hiç bişeyin garantisi yok ama kendimizi belli başlı şeylerden korumamız sakınmamız gerek diye düşünüyorum

Ben severim sahsen. Heyecanli oluyor. Hele ki adam toplantiya girecekken, is yemegindeyse, disarida arkadaslariyla falansa bir iki heyecanlandirici mesaj atip dikkatini dagitmayi severim. Musait degilken taciz seklinde degil tabii, dozunu bilmek lazim.
Mesela tam toplantiya girecekken adami heyecanlandırıp birakmak ahshs teasing denilen tahrik etme olayini severim

Onun disinda karsilikli konusmayi da severim.

Orası öyle ancak bi düşünceye göre de evlenmeden evvel adamın cinsel görüslerini zevklerini bilmessek tehlikeli isteklerle karşılaşırsak ne hayır gelir o yuvadan. adamın istekleri nedir ne drğildir bilmek gerek belki. Tabi saygım var düşüncenize. Sağ olun görüş belirttiğiniz için :)

Ablaaaa çok ögrenilecek şey var senden cook aynıyız..öğrencin gibiyim bu konuda hahaha yeni kesif ediyorum bazı seylerı. kesinlikle özellikle is yerindeyse benimle telefonda sesli veya mesaj ile konuştuğu anlar birşeyler diyorum aklı öyle gidiyor ki Zevkli oluyor. Karşı tarafında hosuna gidiyor zaten cnsellık de baskın karakter onlar çoğunlukla. Ve her seks sohbetini de yakınlasmayı da kendileri teklif etmeyi sevemiyor bazen davet edilmeyi bekliyorlar haliyle :)

Şeyi kalkmıyordur nedir ya nereden alışıyorsunuz böyle iğrenç tabirlere

Belli ki sizin de düşüncenizde az da olsa bu tür şeylerin evlilige zarar vereceği düşüncesi var. Ben de böyle düşünüyorum. Kendini ne kadar muhafaza edersen evlilik o kadar güzel olur. Daha yeni bu duyguları yaşıyorsun belli ki. Karşı taraf da öyle. Evliliği geciktirmenin pek bir manası yok. Adamın başka yönelimi varmış, sorunları mi varmış bunları evlenmeden bilemezsin. Bildiğinin dışında başka yanlışları çıkabilir evlenince. Neler okuyoruz burada. Evlenmeden bunun tedbiri alınmaz. Kendini düzeltip tevekkül etmek bunun tedbiri. İmtihan olabilir elbette ama ben elimden geleni yaptım dersin en azından.
Kendini kullandirma diyorlar demissin. Erkeklerle kadınların cinsel beklentileri aynı degil. Kadın ruhu da doysun ister. Sahiplenilmek, korunmak ister. Bu da en güzel evlilikte olur. Erkekse sorumluluklarini geç fark eder, zorluga girmek istemez. Bu isteği karsilaniyorsa evlilik yüküne girmek ağır gelir. Ayrica çocuk gibidir bu konuda elde etti mi bir nebze de olsa soğur. Evlilik bu güzel duygularin karşılandığı, korundugu bir inci kabuğudur.
Ailesi konusmaniza mani oluyorsa çok düşkün olabilir. Sevgilinin büyümesine firsat vermiyor olabilir. Sorumluluk almasına destek ol. Yoksa çalışmakta zorlanabilir ilerde. Ailesi biraz korumayı bıraksın, büyümesine firsat versin. Sen de aşırı fedakar davranma dozunda git. Bu fitrat fedakarliga cabuk alışır önünü alamazsin. Ama başka güzel özellikleri çoktur onlara odaklan.
Evlilik konusunda dediklerime katılmayanlar olabilir malesef geç mezun olunmasi, gençlere sorumluluk kalmamasindan vs. evlilik yaşı ilerledi ve cinsel istekler karşısında ne yapacagini bilemez oldular. Bu durumda hak veriyorum. Gerekirse ailelerin destek olup erken evlenilmesinden yanayım. Farklı düşünenlere saygı duyuyorum.

Bu düşünceye de katılıyorum kendi düşünceme de. İkisi de normal geliyor. Öte yandan bildiklerinizi bnmle paylaşmanız çok guzel siz gibi büyükleri tecrübeli kadınları görüp konuşmaktan mutluluk duyarım :) ablam haklısın aslında ama evlenemiypruz çünkü is konusunda sıkıntısı oldu sınavlara girip düzgün bi is bulmayı istiyor bende okuyorum. Aslnda genç yas da evlenmk dha güzeldir ama ..maddiyat zorlar. Geçinmek bu devir de öyle zor gelio ki...cidden ...hem aılesıne de bakıo o yani fazladan bi de ben olsam olmaz. Ben çalışıyordum işsiz kaldım pandemi iyice vurdu vs derken geriye düştüm. Moral bozmuyorum evliligi rafa aldık elbet bide iliski de yenı ancak seneler surebilir evlenmek. Cidden dünya hali iyice bozuluyor hem manevi özelikle maddi..bozuluyor. Geleceğe engel oluyor.

Pozitif yaklaşımina çok sevindim Allah gönlüne göre en helal şekilde nasip etsin

Biz burada neler okuduk bir bilseniz . Herkes bir şekilde imtihan oluyor bu dünya da zaten bunun için gönderildik. Bu yüzden istisna dışındakiler için söylüyorum. Bir çok ayette Allahu teala buyuruyor biz eşleri birbirine denk yarattık diye. Siz nasılsanız karşınıza da öyle biri çıkacak diye. Ben bunu bilir bunu söylerim. Evlilik kesilmemiş karpuz gibidir derler bizde. Önceden görüşseniz tanısanız bile aynı evin içinde yaşamaya başladıktan sonra aslında hiç tanımadığınızı anlıyorsunuz. Bide size doğru söylediğini nerden bileceksiniz nasıl emin olacaksınız ki. Ben bu tarz şeylerde çok dua edilmesini ve birazda tevekkül edilmesinden yanayım. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…