• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mesaj yazarken yaşadığım sorun???

Abdominal

Nirvana
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2009
4.848
1.437
773
mesaj yazarken yazı tipi, yazı boyutu,rengi aktif değil neden acaba.kaç yıldır alıştım pembe yazmaya olmuyor böyle:50:

Merhaba,
hangi tarayıcıyla giriyorsunuz siteye?
Explorer mı Mozilla mı? Explorer'la giriş yapınca birtakım sorunlar yaşanıyor, sizin gibi sorunlar yaşayan hatta foto ekleyemeyen üyelerimiz oluyor ara ara, exp.'dan giriş yaptıklarında sorun yaşayanlara mozilla'dan giriş yapmalarını söylüyoruz, mozilla'dan giriş yapıp bizi tekrar bilgilendirmelerini istediğimizde görüyoruzki mozilla'yla girişlerinde hiçbir problem yok.

Sizde eğer exp.la giriş yapıyorsanız, sorunun tarayıcı hatası mı yoksa başka bir nedenden mi olduğunu anlamamız için mozillayla giriş yapın, eğer aynı sorunu yaşıyorsanız bizi bilgilendirin, bir göz atalım, sebebini araştıralım.

Bir ara yazı tipi ve boyutu yanlızca pro üyelerde geçerli bir ayardı.Pek çok üyeninkide böyle sanırım sitenin standart yazı stili ve boyutu geçerli.Ben tek pembe yazan üye sizi gördüm desem yalan olmaz:44:

Bir ara yazı tipi ve boyutu yanlızca pro üyelerde geçerli bir ayardı.Pek çok üyeninkide böyle sanırım sitenin standart yazı stili ve boyutu geçerli.Ben tek pembe yazan üye sizi gördüm desem yalan olmaz:44:

mesaj panosunda renk ayarlarını yaparak istediğiniz renkte yazabiliyorsunuz,bu her üye için geçerli ancak renginizi her mesajda ayarlamanız gerekiyor.Pro üyelerse rengini,yazı tipini profil ayarlarından yaptığında bu sabit kalıyor :)
şu an explorerdan pembe yazdım..
ön izlemeden gördüm ki pembe olmamış :1:

şimdi mozilladan pembe yazıyorumbakalım olacak mı,

şimdide chrome ile deneyelim pembeyi

mozilla ve chrome ile renk ayarı yapabildim ama explorer ile renk ayarı yapılmadı :3:

Son düzenleme:
Madamım sağolasın.Haklısın öyle idi.Benim dünyadan haberim yok yahu:44:.Ellerine sağlık

sayın mune ben hep mozilla ile giriyorum explorer ile hiç girmiyorum.bu sorunu sadece 2 haftadır yaşıyorum yazı tipi yazzı boyutu aktif değil.mesela yeni üye olduğumda aktif değildi zamanla aktifleşti.2009 şubattan beri siteye üyeyim.

mesaj panosunda renk ayarlarını yaparak istediğiniz renkte yazabiliyorsunuz,bu her üye için geçerli ancak renginizi her mesajda ayarlamanız gerekiyor.Pro üyelerse rengini,yazı tipini profil ayarlarından yaptığında bu sabit kalıyor :)
şu an explorerdan pembe yazdım..
ön izlemeden gördüm ki pembe olmamış :1:

şimdi mozilladan pembe yazıyorumbakalım olacak mı,

şimdide chrome ile deneyelim pembeyi

mozilla ve chrome ile renk ayarı yapabildim ama explorer ile renk ayarı yapılmadı :3:

tabiki canım her mesajda yazı tipi rengini ayarlıyorssun biliyorum..verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.

yaa ben uzunca bir zamandır pembe kalın ya da mor kalın yazıyordum :9:

sorunum hala çözülmedi.hala yazı tipi,yazı boyutu.kalın-ince ayarı,renk ayarı aktif değil.mozilla ile giriyorum hep nete explorer ile hiç girmiyorum.umarım sorunum çözülür.

Back