- 19 Ocak 2015
- 15
- 10
- Konu Sahibi Sahramatzeee
İpt.
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belki edecekler?Size kimse burada fantezilerinden bahsetmeyecek bence.
Cok düsünme. Care BuldumEveet belki ediceklerr hiç mi seksting anında tutulma yaşayan yok ya. Kandırmayın beni. Hepimize iyi gelicek bir konu olduğunu düşünüyohegege
Sanmıyorum ama hayatta başarılar sjksjsksBelki edecekler?
Hayal etmesi güzel bence. Evet birbirinizden uzaktasınız ama gözlerinizi kapatınca birbirinizi yaşamanıza yardımcı olan anlar oluyor onlar..Sexting bana çok saçma geliyor ya. Şöyle yaparım duygular şelale eee? Pijamayla yatıyon evinde tık yok. Yani haftasonları buluşamaz mısınız?
Bence etmeyecekler. Zaten çoğumuz direkt sevişiyoruz, gerek kalmıyor sekstinge.Eveet belki ediceklerr hiç mi seksting anında tutulma yaşayan yok ya. Kandırmayın beni. Hepimize iyi gelicek bir konu olduğunu düşünüyohegege
Sevişen vaar, sevişemeyen var hanımifendiiBence etmeyecekler. Zaten çoğumuz direkt sevişiyoruz, gerek kalmıyor sekstinge.
Valla 3 hayal edilir 5 hayal edilir. Aynı hayalde tekrara düşmek sıkar. Reelde yaşandığı zaman da aynı şey değil mi zaten?Hayal etmesi güzel bence. Evet birbirinizden uzaktasınız ama gözlerinizi kapatınca birbirinizi yaşamanıza yardımcı olan anlar oluyor onlar..
Saçma ama onunla olduğu için yine güzel yaa..
Valla hiç bana göre şeyler değil, en fazla erotik içerikli resim atarım ne yaparsa yapsın bana ilişmesin yok şöyle yaparım boyle yaparım.Hayal etmesi güzel bence. Evet birbirinizden uzaktasınız ama gözlerinizi kapatınca birbirinizi yaşamanıza yardımcı olan anlar oluyor onlar..
Saçma ama onunla olduğu için yine güzel yaa..
Ah yook ondan ayrılalı 2 sene olduu bilee. Fırsatını bulsam burada yazacağım aslında yaşadığım süreci ama bulamadım maalesefSize ve çocuğunuza şiddet uygulayan kocanız değil sanırım bu libido tavan beyefendi. O tarifteki kocadan böyle tutkulu tavşan çıkmaz
Sextinginize sanal cinselliğinize dikkat edin, çok güvenmeyin. başınız ağrımasın daha sonradan.
Aman dikkatli olun fiziksel özelliklerinizi belli eden görsellerden ve kayıtlardan uzak durun. Burada çok korkunç şeyler okuduk üyelerdenAh yook ondan ayrılalı 2 sene olduu bilee. Fırsatını bulsam burada yazacağım aslında yaşadığım süreci ama bulamadım maalesef
Küllerimizden yeniden doğduk
Endişeniz been. Teşekkür ederim. Zaten öyle video, resim falan atan tipler değiliz birbirine. Mart ayından beri birlikteyiz 8 ay olmuş neredeysee.. Sanaldan bir tanışıklık değil yaşadığımız. Görerek, severek oldu.Aman dikkatli olun fiziksel özelliklerinizi belli eden görsellerden ve kayıtlardan uzak durun. Burada çok korkunç şeyler okuduk üyelerden