• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

meryem uzerli

179880_192836767407412_182392461785176_594709_4459954_n.jpg

182253_192836944074061_182392461785176_594718_4433692_n.jpg

hamilelikte pek yakışmış vala sevgilisi var mı acaba:1:
bu arada güldüğünde dudağının yan tarafında oluşan gamzesi çok tatlı ya:52:

kiloya takılıp kalmayın:27:

zira taş gibi de... çöp gibi duranlardan daha iyi bence ona yakışıyor..ama mesela bana yakışır mı hayırrr:27::27:

hiç beğenmiyorum o upuzun çenesini ve diş yapısını.... ama kilo yakışıyor evet...

güzel hatun ama hürrem rolunden ötürü gıcığım kendisine yuva yıktı bana göre :15:

ama herkes için geçerli değil işte cnm ben biraz kilo alınca hiç iyi hissetmiyorum:50: çok kötü oluyo ayarım kaçıyo

ama büyük ihtimalle sana öyle geliyodur canım çünkü insan kendinde biraz fazlalık oldumu huzursuz oluyo başkasına hoş bile görünebiliyo bu ama :26:

ama büyük ihtimalle sana öyle geliyodur canım çünkü insan kendinde biraz fazlalık oldumu huzursuz oluyo başkasına hoş bile görünebiliyo bu ama :26:

yaniii.genelde insan fazla takar aslında o da doğru mesela geçen yüzümde sivilce gibi bişi oldu alnımın tam ortasında ve ufak bi yara oldu :( fotoğraf çekindik filan o yara orda duruyo.. kimse kötü duruyo diye gözlerine batmıyo ama ben ilk o yaramı gördüm o fotoğraflarda:27::27::27:

başkası kilonda bişi yok gayet iyisin diyo mesela ama az bi fazlam varya o bana dert oluyo.başkası öyle görmüyo belki de bilmem ki.çünkü ben de birinde görüyorum hafif fazlası var ama kötü durmuyo;iş kendime gelince öyle gözüme batıyo kii... evet haklısındır cnmm:8:

yaniii.genelde insan fazla takar aslında o da doğru mesela geçen yüzümde sivilce gibi bişi oldu alnımın tam ortasında ve ufak bi yara oldu :( fotoğraf çekindik filan o yara orda duruyo.. kimse kötü duruyo diye gözlerine batmıyo ama ben ilk o yaramı gördüm o fotoğraflarda:27::27::27:

başkası kilonda bişi yok gayet iyisin diyo mesela ama az bi fazlam varya o bana dert oluyo.başkası öyle görmüyo belki de bilmem ki.çünkü ben de birinde görüyorum hafif fazlası var ama kötü durmuyo;iş kendime gelince öyle gözüme batıyo kii... evet haklısındır cnmm:8:

biz bayanlar böyleyiz zaten en ufak bir şeyimizde rahatsızlık duyuyoruz canım ya :9:

Back