• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meryem Uzerli: "Muhammed müslüman değildi"

aslında göreceli olarak dogru, muslumanlık OKU emri olarak peygamberimize inene kadar müslümanlık diye bi din yokdu.
Muhammed de diger kendi ailesi hangi dine inanıyorsa öyleydi, sonra kendine OKU emri gelince muslumanlık süreci başladı.
hatta bu konuda derlerki araplar kutsaldır, o yuzden kur'an arapca, ne yani muslumanlık çine e gelse cince olacakdı. O bölgenin
halkı hangi dilde konusuyorsa o dilde kitaba döküldü o kadar. Bu dunyada bazen şunu görmüyoruz, biz türkler araplara göre
1000 kez daha kaliteli , insan gibi müslümanız.

Kendini tamamen yanlış ifade etmiş. Yani ben de bunları anlamıyorum. İlla bir şey paylaşacaklar diye mutlaka ki edebi zor cümleler mi olması lazım.
Kasten de söylemedi bence, amaç dine çekmek değildi ama yanlış işte.

Kendini tamamen yanlış ifade etmiş. Yani ben de bunları anlamıyorum. İlla bir şey paylaşacaklar diye mutlaka ki edebi zor cümleler mi olması lazım.
Kasten de söylemedi bence, amaç dine çekmek değildi ama yanlış işte.

ben de neden böyle cümleler kurmak zorunda hissediyolar onu anlamıyorum
direk söyleseler olmuyo heralde
şimdi herkes yanlış anlamış işte

love was their religion da sacma bir kullanim. neresinden bakarsan bak elde kaliyor. bir kere budayi hz isa ve hz muhammedle ayni kefeye koymamasi lazim musluman olan birinin bunu bir gayrimuslim yazsa tamam ama kendini musluman olarak tanimliyorsa cok talihsiz bir aciklama. hadi turkce de boyle bir hata yapti diyelim turkcesi kit cunku ama ingilizcesi mukemmel olan birinin boyle bir yazi paylasmis olmasi malesef aldigi tepkiyi hakediyor.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübu

YAZI PAYLAŞTI HAYRANLARI HAŞLADI

Instagram ve Twitter üzerinden yazdığı mesajlarla takipçilerinin beğenisini kazanan Meryem Uzerli, bu kez baltayı taşa vurdu!

Meryem Uzerli, Instagram üzerinden paylaştığı bir mesaj yüzünden takipçilerinin tepkisini çekti. Oyuncunun �Buda, Budist değildi. İsa, Hristiyan değildi. Muhammed, Müslüman değildi. Onlar sevgiyi öğreten öğretmenlerdi. Onların dini sevgiydi� yazması üzerine takipçileri; �Saçmalama�, �Aşk sözü yazacağım diye haddini aştın� şeklinde yorumlarda bulundu.
SERCAN KISMET milliyet

Ben art niyetli bi konuşma göremedim....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tarzanca türkçesiyle sülüman diyen süklüm ağa diyen birinden fazlasını beklemek mantıksızlık olurdu.

peygamberimiz
Hanifi dinindendi,sonra islam dini geldi
ama yinede yazı hoş olmamış

Buda budist değildi çünkü budizm onunla doğdu, İsa Hristiyan değildi çünkü Hristiyanlık onunla doğdu yani kendilerini aşan dinlerin temsilcileriydi onlar . ancak ortak yönleri kalplerindeki coşkun sevgiydi, demek istemiş sanırım : ))
bende böyle anladım.

ben de neden böyle cümleler kurmak zorunda hissediyolar onu anlamıyorum
direk söyleseler olmuyo heralde
şimdi herkes yanlış anlamış işte

farklı olacaklar ya. Sözüm ona sanatçılar ya her yerinden sanat akması lazım:12:
Bir de bilmedikleri konular hakkında konuşuyorlar ya.
Aklıma şey geldi.
Nihat Doğan'ın gezi olaylarında Melih Gökçek'le muhabetti. Kendisini az çok tanıyoruz:9:
Melih Gökçek demişti ki: bilmediğin şeyler hakkında twit atma:51:
İkisi de ayrı alem.:51:

farklı olacaklar ya. Sözüm ona sanatçılar ya her yerinden sanat akması lazım:12:
Bir de bilmedikleri konular hakkında konuşuyorlar ya.
Aklıma şey geldi.
Nihat Doğan'ın gezi olaylarında Melih Gökçek'le muhabetti. Kendisini az çok tanıyoruz:9:
Melih Gökçek demişti ki: bilmediğin şeyler hakkında twit atma:51:
İkisi de ayrı alem.:51:

haha evet hatırlıyorum onu
nihat doğan her konuda böyle zaten :1:

kendileri bilir valla
işte böyle dalga geçiyo millet te
halbuki basit bi şekilde yazsa yine de kendini anlatabilirdi :1:

Son düzenleme:
Meryem'den özür mesajı

Meryem Uzerli bu kez özür diledi.

Facebook sayfasında yayınladığı "Buda Budist değildi. İsa Hıristiyan değildi.Muhammed, Müslüman değildi. Onlar sevgiyi öğreten öğretmenlerdi. Onların dini sevgiydi" mesajı nedeniyle eleştiri oklarının hedefi olan Meryem Uzerli takipçilerinden özür diledi.

Uzerli facebook sayfasına "Eğer herhangi birini kırdıysam özür dilerim. Ben paylaştığım mesaj ile sevgi göndermek istedim, olay yaratmak değil. Bir sürü insan yanlış anladı. Bunu istemedim. Allah'a çok inanıyorum ve hayatta saygısız olmak istemem. Çünkü herkese karşı saygım sonsuz. Sevgiler..." notunu düştü.milliyet

Bunu yazarken düşünemedi mi acaba ne kadar tepki çekeceğini.. Saçmalamış.Gerçekten güzel şeyler yazayım millet beğensin diye ne yazacağını şaşırmış.

Anlatmak istediği şeyi fazla kelimelere dökememiş, yoksa özünde hakaret amacı yokmuş yazdığı cümlenin :31:

cümlenin başına katılıyorum da, "Buda, Budist değildi. İsa, Hristiyan değildi. Muhammed, Müslüman değildi." gerisine değil. :)

cümlenin başına katılıyorum da, "Buda, Budist değildi. İsa, Hristiyan değildi. Muhammed, Müslüman değildi." gerisine değil. :)

Nasi yani tatlim

Nasi yani tatlim

öncülüğünü yaptıkları dinlere aslında inanmadıklarını, farklı amaçlarla bu dinleri yaydıklarını düşünüyorum. mesela meryem sevgiyi yaymak için demiş. ben tamamen ideolojik olduğunu düşünüyorum. bugün dini kullanan diğerleri gibi.

Back