Meryem suresi

funda Yavuz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2023
28
6
22
Hamile kalabilmek için Meryem suresi oku dediler bana. Meryem suresini nasıl okuyacağım ve kaç defa okumam gerekiyor bilgisi olan var mı? Varsa lütfen yazsın

Merhaba öncelikle rabbim inşallah kucağınızi boş bırakmaz benim halamin 15 sene çocuğu olamadi Meryem süresini ilişkiye girmeden okudu öyle birleşme oldum derdi ve tüp bebek denemesine rağmen dört kere tutmadı ve Meryem süresini duymuş bunu okuduktan sonra iki tane evladi oldu arka arkaya aralarında bir yaş var bize hep böyle anlatırdı insallh sizinde bebeğiniz olur ama hep etrafındakiler dediğin gibi yapıp bebek sahibi oldular rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin

Amin inşallah

Hamile kalabilmek için Meryem suresi oku dediler bana. Meryem suresini nasıl okuyacağım ve kaç defa okumam gerekiyor bilgisi olan var mı? Varsa lütfen yazsın
Bana cuma günü selayla ezan arası dediler her hafta suya okuyup kendimde eşime de içiriyorum okuduğum suyu bir seneyi geçti bebeğimiz olmuyor 4 haftadır deniyorum

Merhaba bende hergun 1 tane yasin ve Meryem suresi okuyordum 3 yaşında oğlum var çok şükür tüp Bebek tedevisiyle hamile kalmıştım şimdi 2. İçin tedaviye başladık bugün bakalım tekrar başlayacağım süreleri okumaya Rabbim tez zamanda nasip etsin inşaallah isteyen herkese

Canım benim 21 gün okudum 2 er kez bir hurmaya okudum yedim 41 hurma yedik 20 hurmayi eşim 21 hurmayida ben yedim okuyup yedik yani günde 2 tane hurma 2 tane Meryem süresi oku ama tilavet secdesini unutma Meryem süresinde secde ayeti var bir de sadece senin okumana gerek yok çevrendekilere de dağılabilirsiniz ben yani bilmiyorum onun sayesinde yada HSG çekildim onun sayesinde allahin hikmetien sual olunmaz Allahin sayesinde oldu önce bu sürenin hikmeti izin Allah suanda 4 aylık hamileyim 1 yıldır bebeğim olmuyordu sebepsiz enterfilite deniliyordu bisi çıkmıyordu ama bu süreye inandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…