Meryem süresi ve hurma

Ellibirincikisi

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2009
4.481
1.039
kızlar merhaba gecenlerde teyzem anneme geldi bende görmeye gittim bana canım 41 tane hurmaya her birine 41 adet meryem süresini okutup eşinle beraber yer ve malum günlerde ilişkiye girersen inş bebek sahibi olabilirsin dedi bende tamam hemen okuyum dedim ama benim değil başka birinin okuması gerekiyormuş kimi bulcamki teyze dedim sen bana hurma yı al ver ben arkadaşlarıma okuttururum dedi ramazan ayında 2 kişiye yaptık hamile kaldılar benimde aklıma sen geldin hemen hurma alıp okutayım dedim ama niyet senin niyetin olduğu için hurmayı da senin alman gerekiyormuş dedi tabi ben laf lafı acınca unuttum hurma alıp teyzeme vermeyi teyzemede uzak oturuyorum ama bayramda hurma götürcem sonra bitince de almaya giderim isterseniz etrafınızda okuyacak kişiler varsa deneyin derim ben allahın kelamı kaydebecek ne olabilir ki.a.s

Son düzenleme:
aslında çok güzel bişey bende hiç duymamıştım daha önceden.bende yapıcam inşallah çok teşekkürler sana.sende bu sayese sevap kazanmış oldun canım

canım senin sorunun nedir neden hamile kalamadın nekadardır uğraşıyorsun

canım bende de eşimde de bi sorun bulunamadı her bişeyi yaptırdık hal böyle olunca doktorum biraz rahatlamam için 1 2 ay kadar ara vermek istedi ilaç ve aşılama daha çok yumurtlama bozuklarında işe yarar sen biraz kafanı dağıt doğal yolla gebe kalma şansın yüksek dedi.
inan bu ara verme işi de bana çok iyi geldi.
3 yıllık evliyim hiç korunmadık fakat son 6 aydır gebelik için uğraşıyorum yani tutsa tutardı ama daha önceden ilişki biter bitmez hemen kalkıp yıkıyordum ama şimdi 30 dk kadar yatıyorum hayırlısı artık.
peki canım senin sorunun ne?

kızlar bu hurmayla dua gerçekten çok iyi olucak çünkü meryem annemiz hamileyken bile sadece hurma yiyip su içmişti okuyalım elbette adet olduğunuz günler annenize okutun

canım bu hurmaları ayrı ayrı kişiler mi okuyacak yoksa 41 tanesini 1 kişimi bi soru daha eşle birlikte yencek demişsin ya kaçtanesini o yicek kaç tanesini ben bilmiyorumkismile

bende bir elmaya meryem suresini okuyup yarısını kendin yarısını eşin yicek ve beraber olacaksınız diye duymuştum
elmayı okuttum ama daha yiyemedik tüp bebek tedavisine başladık:roflol:

canım bu hurmaları ayrı ayrı kişiler mi okuyacak yoksa 41 tanesini 1 kişimi bi soru daha eşle birlikte yencek demişsin ya kaçtanesini o yicek kaç tanesini ben bilmiyorumkismile

canım başka biri senin adına tüm hurmalara okuyabilirim istersen 41 adet hurmayı 41 kişiye dağıt istersen 10 kişiye bölüştür istersen tek kişiye çevrene ve canı gönülden okuyacak kişiye göre.
ama her hurmaya 41 adet okuncak yarısını 20 adet eşin 21 adet de sen ye.

bende denicem ama bayramı bekliyorum hurmamı aldım teyzeme bayramda gidip vercem inş hayırlı olur.

ben iki bucuk senedir evliyim bir senedir bebek için uğraşıyoruz lakin kısmet allahım daha iyi bilir bir sebebi vardır. Doktora gittik baya hemde bir kaç doktora eşimde varikosel bende yumurta tembelliği vardı ilaç kullandık. Bende normale döndüm eşim ileşmedi ameliyat olması lazımmış lakin çoğu doktor erken dedi bekleyin dediler bizde beklemeye geçtik bu şekilde bile olurmuş sonra 41 fatihayı yaptım 41gün 41 fatiha okudum sonra bitti vazgeçmedim şimdi bu hurmayı yapmaya başladım benim bildigim sizinkilerden farklı 41 hurma getitiriyorsunuz hacdan yada ümreye gidenlerden sonra bunları dağıtıp meryem süresini okuttueruyorsunuz her hurmaya bir meryem süresi arapca ve hep farklı kişiler okuması lazım bir kişi en fazla 3 hurma okuyabilir ve bu hersabah aç karnına günde birtane yiyorsun niyet edip sonra bekliyorsun ben daha 30 gun oldu ongun kaldı bakalım kısmet birde ben antarnetif tıpba yöneldim bir özbekli doktor buldum bu konuda uzman onun verdigi ilacları yiyoruz eşimle baya iyi geldi ilaçlar sağlık açısında zindelik enerji yapıyor daha o tedavimizde devam ediyor kısmet umutluyum olursa bişeler isteyen herkese o doktoru tavsiye ederim bende tavsiye üzrine gidiyorum ama inanmak çok önemli . Allahım hikmetine sual olmaz taktir allahtan tedbir bizden allahım tüm bebek isteyen annelere versin hayırlı evlat cok zor en çokda insanlardan bıktım onlara cevap vermekten takmamaya çalışsamda onlar takmamı sağlıyor.

kızlar merhaba gecenlerde teyzem anneme geldi bende görmeye gittim bana canım 41 tane hurmaya her birine 41 adet meryem süresini okutup eşinle beraber yer ve malum günlerde ilişkiye girersen inş bebek sahibi olabilirsin dedi bende tamam hemen okuyum dedim ama benim değil başka birinin okuması gerekiyormuş kimi bulcamki teyze dedim sen bana hurma yı al ver ben arkadaşlarıma okuttururum dedi ramazan ayında 2 kişiye yaptık hamile kaldılar benimde aklıma sen geldin hemen hurma alıp okutayım dedim ama niyet senin niyetin olduğu için hurmayı da senin alman gerekiyormuş dedi tabi ben laf lafı acınca unuttum hurma alıp teyzeme vermeyi teyzemede uzak oturuyorum ama bayramda hurma götürcem sonra bitince de almaya giderim isterseniz etrafınızda okuyacak kişiler varsa deneyin derim ben allahın kelamı kaydebecek ne olabilir ki.a.s
mrb bişey sorabılırmıyım Meryem suresının kaçıncı sayfayı okuyacaz.

mrb.bısey sorabılırmıyım Meryem suresının kaçıncı sayfayı okuncak..

X