Doğuma Hazırlık meryem suresi ile kiz bebek

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ayse2121

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
301
4
kizlar 5 haftalik hamileyim meryem suresi ni 41 gun okucam bugun 2. gunum olcak benim gibi kiz bebek isteyipte okudugunuz dualar varmi yada 41 gun meryem suresi ni okuyup kiz isteyipte olan varmi bilgilendirirseniz beni sevinirim

Meryem suresini çocuğu olmayanların okuduğunu biliyorum. bence kız erkek istemek yerine hayırlısını , sağlıklısını dilemek daha doğru

kız isteğiniizi anlıyorum ama hamileyim demişsiniz, meryem suresini okuyunca cinsiyet değişmez ki? döllenme sırasında cinsiyet zaten belli olyor, bu sureyi hamile kalmadan okumak gerekmez miydi?

hersey önce sağlıklı olması önemli hic bir anne evladinin sagliksiz olmasini istemez sadece dorfum birilerinden duymuştum 2 oglum var birde kizim olsa diye yoksa erkek istemiyorum demek istemedim

ben okuyordum canım hamıle kalmadan once başlaman gerekiyor yalnız..
ben once hayırlı sağlıklı aklı fıkrı yerınde bır kızım olmasını dılemıstım.
sonra hamıle kaldım.. cınsıyetını ogrendım ıkıncı oğlum yolda...

yanı tabıkıde dua sure okumak, okuyarak Rabbimden istemek cok güzel ben hala okuyorum..
ama Allahım önceden yazmış alnımıza neyse hayırlısı onu verıyor ..
inşallah senınde gönlüne gore verır..
bende cokkkk kız ıstıyorum. bu uğurda 3. yu bıle duşunebılırım

canım bende senin gibi çooooookkk kız istiyordum bir oğlum var ikinci oğlum gelicek allah nasip ederse kısa süre sonra. erkek dediğinde doktor acaba yanlış olabilir mi diye çok düşündüm ama alıştım artık prensime :) valla bende ikinciyi doğurmadan üçüncüyü düşünüyorum kız olur mu acaba diye ama ya oda erkek olursa

benim 2 oglum var 3.ye hamileyim oyüzden son şansım diye kız istiyorum 2 oglum var biri 3 yasinda kucuk oglum 1 yasinda hayırlısı olsun inşallah saglikli olsun bebegim :)

Bence de hayırlısını isteyin. Rabbim herkesin gönlünü biliyor, elbette iki oğlu olanın içinden kız, iki kızı olanın erkek bebek geçer ama ben bunu duaya dökmeyi uygun bulmuyorum kendimce. Benim bir ablam var ve annemin 3. hamileliğinde 11 yaşındaydım. Kardeşim erkek oldu diye kurban falan kestiler ama doğuştan kalp hastası. Şimdi de psikolojisi normal değil. Keşke içlerinden erkek geçse bile hayırlısı diye dua etseydiler ve kız da olsa kurban keserim deseydiler. En önemlisi sağlık.
Sağlık ve güzel ahlak evlatlarım için en büyük duam.

Türk milletinin geri kalmasının sebebi İslamiyet değil, hurafelerdir... Fatih ürek doğunca babası sonunda oğlum oldu diye kurbanlar kesmiş şenlikler düzenlemiş ama gel gör ki ... bence bu da erkek olur :) kendini hazırla şimdiden...

elbette en önemlisi sağlıklı olmaları allah herkese sağlıklı hayırlı evlat versin. ama insanız işte nefsimize hakim olamıyoruz

Canim ben de 8+1 hamileyim.söylediğin konuda sana yardımcı olmak isterim.ben de her anneye lazim diye dini bi kitap var onu okuyorum.orda kiz bebek isteyen Ali imran suresinin 36. Ayetini erkek bebek isteyen 38. Ayetini bolca okusun diyo.mealinden bak iyice yanlis olmasin.ayetin en sonunda zurriyetimi seytanin serrinden koru diyo ve Hz.Meryem den bahsediyo...

arkadaslar siz bu meryem suresini nasil okuyosunuz??türkce mealinimi??yoksa arapcami okunmasi lazim.bilgi verirseniz sevinirim...

Kiz istemekte haklisin tabii arkadasim. İnsan ister bir de kiz evladim olsun diye. Allahim nasip etsin diye.
Ama sen yine de dualarini saglikli olsun diye et.. Biliyorum elbette ki saglikli olmasini istersin ilk evvel.. Ama sen yine de cinsiyet şarti koşma Allaha..
Benim bir kizim var. O zamanlar yani kizima hamile degilken daha, bana "meryem suresini oku allah hayirli evlat versin tez vakit gebe kalirsin" demislerdi. Okudum hem de bir kere. Kadir gecesiydi ve Allahim bir ay sonra hamile oldugumu ögrenmemi nasip etti kizim oldu.
Simdi bir oglum olacak. En basindan beri Allahtan saglikli olmasini diledim. Benim icin cinsiyet asla fark etmezdi. Onemli olan vatana millete hayirli saygili edepli evlatlar yetistirmek. İnsallah kiziniz olur ama herseyden onemlisi saglikli olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…