Meryem suresi ile hamile kalanlar var mi

Sen ne diyorsun ya nasıl böle hakaret eser gibi bana yuklenebiliyorsun terbiyeli olurmusunuz bnde internett e bir sitede gördüm ve hamile kalan çoğu insan varmış onun için sordum bana biraz kendini geliştir diyeceğine kendine bak daha uslubun iyi değil insanlarla konuşurken kalp kırmak istemiyorum ama zorla konusturuyorsunuz yer gök dua ile bundan haberin var mı bn böle birşey görmedim resmen hakaret ediyorsun birazcık uslibunu düzelt

bak kimseye hakaret ettiğim yok. medet umduğun şey ne akla sığıyor ne dine. hemcinsim olarak gelişmeni istiyorum. çocuğuna böyle mi örnek olacaksın? tamam dua etmek masum güzel birşeydir dindarlıktır. ama bir duayı 30589468 kere okuyup birşey olacak diye dua etmek yanlış. çok yanlış. meryem suresini oku tabi. ibrahimi de oku. öğren.bunlara lafım yok. ama bunu başka şeylere yorma. din güzeldir. dua güzeldir. onun maneviyatını bozma. tekrar söylüyorum sana hakaret etmiyorum. dini duygularını küçümsemiyorum aksine daha dindar olmanı istiyorum. çünkü dindar insan bilgili insandır. cahilce davranma diyorum. hepsi bu.

Esma ül Hüsma hakkında bilginiz var mı ? Konu ile alakası yok ama. ALLAH cc ın mübarek isimlerinin zikir sayıları vardır. Peki bu sayıları da saçma buluyor musunuz? Mesela neden 1000 adet İhlas Şerifi zikri bir hatim eder bunu da saçma olduğunu iddaa edior musunz? Bence cahil sizsiziniz kusura bakmayın. Neden bir hasta için 41 yasini şerif okunur? Sen mi doğruyu bileceksin. Gelmiş geçmiş evliyalar mı? Alimler mi? Ulamağalar mı?

Tamam siz haklisiniz ben cahilim. Konuyu polemige donusturmeyecegim.

Meraba canım cok güzel bir topik olmuş destekliyorum bnde okuyorum meryem suresini bugün 14"günüm inş bu süreler vesile olurda hamile kalırız

Ve bu sacma sapan yorum yapanlara bişey diycem inancınız yoksa yazmayın buraya biz sürelerden bebek istemiyoruz allahtan istiyoruz sureler vesile yer gök dua ile dolu dua olmazsa allaha nasıl ulaşacaz peki tabi siz galiba kolay hamile kaldınız sizin için sorun yok biz ne duysak ne bulsak yapıyoruz caresşzlikten 4sene bekliyorum ben bunu hiç caresiz kaldınmı sen böyle yorumlar yaptığına göre hiç kalmamışsn biraz saygı gösterin yaa ayıp ya utanın kendinizden millete saygılı olun biraz

Dini inancımın orta seviyede olduğunu düşünüyorum fakat bu sorunuzu tuhaf buldum

1. Sanki ilaç gibi yaklaşmışsınız yapsam faydası olur mu surelerin hikmetine çok inanmıyormuş gibi olmuş bu soru

2. Tabi ki çok faydalı birseyler okumak dua etmek istemek ama olacaksa da olmayacaksa da takdir i ilahi dir bu.
Siz okuyun hamile kalamasanız da hikmetiyle sizi aydınlatır

Ayrıca bir arkadaşım 41 tane hac hurmasına her birine bir Meryem suresi okuttu eşi ve kendisi onları yediler kaç ay oldu ses seda yok yani bu işler kader....

Bi ümit bekliyorsunuz tahmin edebiliyorum ben de sizinle aynı durumdayım ama bu sureyle hamile kalan çok olmuş ben de okusam hamile kalır miyim düşüncesi bana biraz değişik geldi sanki şüpheye düşürmüş sizi

Ayyy

Bence önce siz kurtulun önyargılarınızdan bu benim şahsi fikrim size saçma gelebilir ama bu size fikrime saçma deme hakkını vermez....

Ben bunlar işe yaramaz diye birşey demedim lütfen mesajımı ÖNYARGISIZ bir şekilde okuyarak anlamaya çalışın

konu sahibi Meryem suresiyle hamile kalan var mi diye sormuş ben onun ifade ediş biçiminin bana tuhaf geldiğini söyledim sadece... sanki bu sureyi okumak işe yarar mı anlamına gelmiş hikmetini sorgulamış vesile ararken şüpheye düşmeyin demek istiyorum

Ben arkadaşım okudu hamile kalmadı bu yüzden Meryem suresi okumak saçmadır diye birşey yazmış mıyım sizce?

Ayrıca bir arkadaşım 41 tane hac hurmasına her birine bir Meryem suresi okuttu eşi ve kendisi onları yediler kaç ay oldu ses seda yok yani bu işler kader....

Tekrar okuyun KADER yazmışım.

Yanı ınsanlar bırseyler yapmaya calısıyor bırseyler ıcın umut edıyorlar.Hamıle kalma hamılelık gıbı surecler cıftler ıcın cok zor donemler ınsalarrın umutlarını boyle agır konusarak yada negatıf negatıf yorumlar yaparak ıyılık yapmıs yada bır şeyler ogretmıs olmuyor aksıne antıpatık olıyorsunuz.

Nerden bılıyorsunuzkı o ınsanların tedavı olmadıklarını yada doktor doktor care aramadıklarını. Allaha sıgınmıs boyle de bır dua duymus varmı olan tutan dıe sorması gayet normal... Siz herseyi bılırımcıler yuksekten bakıp kendını cok zekı sananlar yok anam sız herseyı bılmıyorsunuz... yada empatı kurma ozurlusunuz...

Tabiki onlarda sımsıkı ona sarınıp aa bu duayı okursam kesın cocugum olcak gozuyle bakmıyor ama medet umuyor allaha sıgınıyor uzuntusunu ıcının ıc huzurunu koruyor. Hersey Allahdan verıcı de Allah alıcıda oyuzden bız elımızden gelenı yapalım da gerısı artık nasip...

Meraba canım gebeliğin hayırlı olsun inş sen nasıl hamile kaldın yaptığın bi dua varmıydı uyguladığn kür falan

Meraba canım gebeliğin hayırlı olsun inş sen nasıl hamile kaldın yaptığın bi dua varmıydı uyguladığn kür falan
Çok saol canım darısı olmayanların başına inşaallah. Özel kür olarak eşime keçi boynuzu kaynatıp içirmiştim 2 ay once sonra kursumun hocaları 7 elmaya ibrahim suresi okudular 7 gün boyunca eşim ve ben yarı yarı yemiştik birde tabi ki dua ettim. Yinede herşey Allah tan suan daha kesem görünmedi bekleyip göreceğiz bakalım

Bişi diycem nasıl yani ibrahim suresi 7defa aynı gündemi yedi defa bir elmaya okunacak

7 elmaya birer ibrahim suresi okunmuş ve bizde eşimle 7 gün içinde yarı yarı bölerek yedik. İkinci gebeliğim ilk gebeliğim dış gebelikti olmadı ondan 8 ay sonra tekrar hamile kaldım dış gebelik geçirme olasılığim fazla dün de leke geldi acile gittim değerim 732 cıktı ama kese henüz görünmediği için birşey diyemedi tekrar kan vericem iki gün sonra

Anladım canım sana cok üzüldüm inş dış gebelik yoktu cok kötü dış gebelik peki ilkinden de dış olmuş diyorsun neden böyle oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…