• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meryem ana otu

Ghhg1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2015
879
201
103
33
meryem ana otunu polikistik over için kullanan var mı bilginiz var mı arkadaşlar lütfen yardımcı olurmusunuz

Ya arkadaşlar Allah askına bir kere de bana yardımcı olun okuyup geçmeyin

Adetime 2 gün var meryemana otum düşmüş atlet olduğu için içimde kalmış test yapana kadar geri göğsüme koysam birşey olur mu

bende de var suyunu ıctım ama birkere beklettim ustumde anlamadım kullanılıs seklini soylermisin ben hamile kalmak ıcın kullanmıstım

bende de var suyunu ıctım ama birkere beklettim ustumde anlamadım kullanılıs seklini soylermisin ben hamile kalmak ıcın kullanmıstım
Sen ve eşin 2 rekat namaz kılıyosunuz sonra otu bir kaba koyup suyla dolduruyorsun bildiğiniz sure duaları okuyun sonra 3 gün meryem suresi okuyun suyu da sabah aksam sen de eşin de içsin ottan bir parça da alıp sağ göğsüne koyuyorsun hamile kalana kadar durcak hamile olduğunu öğrenince hemen çıkarcan .. ben bu şekilde biliyorum.. Rabbim isteyen herkese hayırısıyla nasip etsin ..

Sen ve eşin 2 rekat namaz kılıyosunuz sonra otu bir kaba koyup suyla dolduruyorsun bildiğiniz sure duaları okuyun sonra 3 gün meryem suresi okuyun suyu da sabah aksam sen de eşin de içsin ottan bir parça da alıp sağ göğsüne koyuyorsun hamile kalana kadar durcak hamile olduğunu öğrenince hemen çıkarcan .. ben bu şekilde biliyorum.. Rabbim isteyen herkese hayırısıyla nasip etsin ..
amin cok tsk ederim

Arkadaşlar elimde bu ottan var ve benim ihtiyacim yok, Bursa dayim Allah rizasi icin isteyen bulamayan birine ulaştirmak isterim bilginize.
Canım ben int bugün sipariş verdim ama nekadar gerçek bilmiyorum elinde hala varsa ve fiyat nedir. 11srnedir istiyoruz bunu duydum şuan denemek istiyorum dua bütün kapıları açarmış ya

Back