• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meryem ana otu nasıl kullanılır?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim selam aylar aylar once ben de kullanmistim. Umarim sana sifa olur. Nasil kullanilmasiyla ilgili bana gelen yaziyi aynen yaziyorum.

Gebe Kalabilmek İçin;
Sanıyorum ki ovülasyon zamanına yakın ve ovulasyonu takip eden birkaç günde uygulanıyormuş...
Uygulama öncesi otu ıyıce yıkayın. eşinizle aynı anda bir defa 2 rekat namaz kılıp, sonrasında yine eşlerle birlikte Felak, Nas ve Ayetel Kürsi meryem suresını okuyun
Neyse sonra dediğim gibi dualarla birlikte o otu büyükçe bir cam sürahinin içine koyup içme suyu ilave ediyorsunuz.
1 gün sonrasında eşlerle birlikte içmeye başlıyormusunuz
Ama siz ovulasyonu da katarak devam edeceğiniz için su eksildikçe üzerine ilave edin...
Ovulasyondan birkaç gün sonra da sanırım bitirmek gerekiyor.
Su bitince bitki tekrar kapanıp eski haline geliyor, çok ilginç...
Ama otun işi bitmiyor, sonradan tekrardan uygulayabilirsiniz, atmayın bence saklayın, verirseniz başkasına da şifa olur, doğumda da kullanırsınız...
sürahi de kokmuyor mu bozulmuyor mu sonuçta suyun içinde kalıyor

siz nasıl kullandınız otu
Ovü günümde eşimle birlikte 2 rekât namaz kıldık Meryem suresi, Ayetel Kürsi, Felak ve nâs surelerini okuyup suya üfledik otu cam kavanoza koyduk üzerine de üflediğimiz suyu üzerine ekledik 3 gün içtik eşimle beraber gece yatmadan önce ve Sabah uyanır uyanmaz ama nasip olmadı inşallah size şifa olur♥️

Ovü günümde eşimle birlikte 2 rekât namaz kıldık Meryem suresi, Ayetel Kürsi, Felak ve nâs surelerini okuyup suya üfledik otu cam kavanoza koyduk üzerine de üflediğimiz suyu üzerine ekledik 3 gün içtik eşimle beraber gece yatmadan önce ve Sabah uyanır uyanmaz ama nasip olmadı inşallah size şifa olur♥
Yo ota hiçbir şey olmuyor ben sürahideki su bitince otu aldım geri kapandı ot zaten
allah herşeyin hayırlısını versin yıllarır uğraştım durdum olmadı bu otuda çok aradım yeter istemiyorum uğraşmam artık dediğim zaman da tesadüf eseri gördüm avm içinde tezgaha kolayı 5 dk oldu dedi ordaki bayan . olmamışsa ya zamanı vardır ya da nasipte yoktur canım biraz ağır geliyor ama kabullenince kolay çıkıyor ağızdan işte :KK200:

allah herşeyin hayırlısını versin yıllarır uğraştım durdum olmadı bu otuda çok aradım yeter istemiyorum uğraşmam artık dediğim zaman da tesadüf eseri gördüm avm içinde tezgaha kolayı 5 dk oldu dedi ordaki bayan . olmamışsa ya zamanı vardır ya da nasipte yoktur canım biraz ağır geliyor ama kabullenince kolay çıkıyor ağızdan işte :KK200:
Rabbim tez vakitte nasip eder hepimize inşallah ♥️ evet çok ağır oluyo ama alışıyor işte insan tevekkül ettim Rabbimden bekliyorum inşallah ❣️

Evet bi parçasını meryem süresini okuyup üzerime aldım zaten okuyorum meryem süresini ve bir çok surenin belirli ayetlerini bal tarçın çörek otu kürünü de yapıyorum meryem ana otunu da kullanmak istiyorum şifa niyetine daha önce kullanıp allahın izniyle gebe kalan varmı diye merak ettim inşallah rabbimin izniyle nice isteyenlerle beraber gebe kalırım bu ay ❤
Merhaba hamile kaldınız mı

Back