- 15 Eylül 2022
- 1.775
- 861
- Konu Sahibi Anaymbenana
Bu ay için Meryem Ana otu aldım çevremde birkaç kişiden bu otla hamile kaldığını duydum..bu ot nasıl kullanılır kullanan arkadaşlarım yardımcı olabilir misiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Açıkçası otu aldığım aktar yumurtlama olduğu günler iç dedi ama bende yumurta tembelliği var nasıl olacak hiç bilmiyorumEskilerin Şaman adetlerinde bunu bir keseye koyup yatağın başucuna asarlarmış.
Başka bir kullanımını duymadım sanırım.
Ovülasyon testleriyle yumurtladığınız günü tespit edebilir ve o günlerde içebilirsiniz?Açıkçası otu aldığım aktar yumurtlama olduğu günler iç dedi ama bende yumurta tembelliği var nasıl olacak hiç bilmiyorum
Ovulasyon testini iki defa denedim maalesef pik olmuyor ilaçlar ile gelişip çatlıyorOvülasyon testleriyle yumurtladığınız günü tespit edebilir ve o günlerde içebilirsiniz?
Bende kullandım ama içmeye devam etmediğim için olmadı sanırım. Öncelikle bir surahinin içine suyu koyun Meryem Ana otunu da koyun ve önünüze alarak Meryem süresini okuyun eşinizle birlikte zaten o ot şişip büyüyecek içinden çıkarmadan hergün bir bardak için bize öyle demişlerdi ama siz hiç ara vermeden içmeye devam edinBu ay için Meryem Ana otu aldım çevremde birkaç kişiden bu otla hamile kaldığını duydum..bu ot nasıl kullanılır kullanan arkadaşlarım yardımcı olabilir misiniz
Kaç gün içeceğim peki birde Meryem suresini ben değilde başkasına okutsam olur mu?Bende kullandım ama içmeye devam etmediğim için olmadı sanırım. Öncelikle bir surahinin içine suyu koyun Meryem Ana otunu da koyun ve önünüze alarak Meryem süresini okuyun eşinizle birlikte zaten o ot şişip büyüyecek içinden çıkarmadan hergün bir bardak için bize öyle demişlerdi ama siz hiç ara vermeden içmeye devam edin
ben kullandım ama hamile kalmadım balımBu ay için Meryem Ana otu aldım çevremde birkaç kişiden bu otla hamile kaldığını duydum..bu ot nasıl kullanılır kullanan arkadaşlarım yardımcı olabilir misiniz
Gerçekten mi ? Rabbim tez zamanda sizede nasip etsin inşallahben kullandım ama hamile kalmadım balım
Bitene kadar için olur sanırım ama sende bilmiyorsan sürekli dinle dinlemekte çok yararlı diyorlarKaç gün içeceğim peki birde Meryem suresini ben değilde başkasına okutsam olur mu?
Bugün hamile olduğumu öğrendim çok şükür ota gerek kalmadiBitene kadar için olur sanırım ama sende bilmiyorsan sürekli dinle dinlemekte çok yararlı diyorlar
Ben kullandım faydasını göremedimBu ay için Meryem Ana otu aldım çevremde birkaç kişiden bu otla hamile kaldığını duydum..bu ot nasıl kullanılır kullanan arkadaşlarım yardımcı olabilir misiniz
Ben şey duymuştum. Normal doğuma giren kadında birisi suya bırakırmış kadının doğumu kolaylaşırmış. Doğum bitince sudan çıkarılması lazımmış kanama açısından sorun olmasın diye. Tabi ne kadar doğrudur bilemiyorum büyüklerimizden duymuştum. Geçenlerde doğum yapan bi abla da söylemişti doğum esnasında yaptılar diye.Eskilerin Şaman adetlerinde bunu bir keseye koyup yatağın başucuna asarlarmış.
Başka bir kullanımını duymadım sanırım.
Evet aynı otBen şey duymuştum. Normal doğuma giren kadında birisi suya bırakırmış kadının doğumu kolaylaşırmış. Doğum bitince sudan çıkarılması lazımmış kanama açısından sorun olmasın diye. Tabi ne kadar doğrudur bilemiyorum büyüklerimizden duymuştum. Geçenlerde doğum yapan bi abla da söylemişti doğum esnasında yaptılar diye.
Ama bahsettiği ot bu mu bilmiyorum
Malesef bendede var tembellik kullandinizmi siz faydasi oldumu acaba ne durumdasın;Açıkçası otu aldığım aktar yumurtlama olduğu günler iç dedi ama bende yumurta tembelliği var nasıl olacak hiç bilmiyorum
Ben otu aldığım ay regl olmayı beklerken hamile olduğumu öğrendim o yüzden otu kullanmadımMalesef bendede var tembellik kullandinizmi siz faydasi oldumu acaba ne durumdasın;
Size nasil denmişti nasil kullanicaktiniz kullanmis olsaydinizBen otu aldığım ay regl olmayı beklerken hamile olduğumu öğrendim o yüzden otu kullanmadım
Kaynamış soğumuş suyun içine otu atacaktım yumurtlama günlerimde de o sudan içecektimSize nasil denmişti nasil kullanicaktiniz kullanmis olsaydiniz
Yumurtlama gününü nasil bilcem canim benim iste bende pko var adetler duzensiz kafayi yiycemKaynamış soğumuş suyun içine otu atacaktım yumurtlama günlerimde de o sudan içecektim
En fazla kaç günde bi adet oluyorsun..ovulasyon testi denedin mi hiç?Yumurtlama gününü nasil bilcem canim benim iste bende pko var adetler duzensiz kafayi yiycem