Selam. Burayı dijital günlük olarak kullanmak istiyorum. Çok tembel bir insanım. Hayatımda değişiklikler istiyorum. Buraya yazarak motive olmayı umuyorum. Günlük rutinlerimi buraya yazacağım. Fazla arkadaş çevresi olan birisi değilim. Kolay kolay arkadaş edinemem, güvenemem. Çok çabuk soğurum insanlardan. O yüzden içimdekileri buraya dökersem bir nebze rahatlayacağım.
Bugün koltukları süpürdüm ve toz aldım. Uzun zamandır Long Dark oynamıyordum geri döndüm. Sigarayı biraz fazla kaçırdım umarım azaltırım. Yemek hazırladım, mutfak hala öylece duruyor . Şu an elimde kahvem, arkada survivor açık kk'da takılıyorum. Birazdan oyunuma geri döncem
Güne çok geç başladık böyle zamanlarda çok mutsuz kalkıyorum. Günün yarısı çöpe gitmiş gibi oluyor gerginliğim eşime de yansıyor. Kahvaltı hazırladım, yedik mutfağı topladım derken saat 2yi buldu. Şu an uzandım Youtubeda takılıyorum. Uykuyu sevmiyorum eşimde benim tam tersim. Ne zaman geç kalksam modum düşük oluyor. Haftaiçi de uyandıramıyorum onu işe geç gidiyor hep benimde işlere başlamam geç oluyor tembelleşiyorum. Bu konuda çok mutsuzum umarım bi düzene oturturuz.
Eve yeni geldik. Bol gezmeli, alışverişli bi gün oldu.
10.000 adımı geçtim. Namazları geçirmedim. Geç kalksam da toparladım sosyal olarak verimli bir gün oldu.
Dün kendimi iyi hissetmiyordum fazla bir şey yapmadım.
Çamaşır attım makinaya, astım.
Mutfağı toparladım,
Haftada bir gün akşamları kahvaltı yapmaya karar verdik, kahvaltı hazırladım.
Bulaşık makinasını boşalttım.
Evi toparladım. Yardımcı abla vardı temizlikte ona kahvaltı, öğle yemeği ayarladım. Mutfak ve balkon perdelerini yıkadım, astım. Mutfak dolap içlerini temizledim düzenledim. Ütü yaptım. Ocağı temizledim.