- 24 Aralık 2011
- 2.607
- 347
- 198
öncelikle herkeze merhaba artık kendime dur deme zamanı geldide geçiyor bile 2sene önce evlenirken 57 kiloydum şu anda tam olarak 75.1 kg hedefim 1 ayda 6 kg yani haftada 1.5 kg . diyet listemi doktorum programından taylan kümeliden aldım işte diyetim;
SABAH KALKINCA;1bardak kaynak suyun içine 1dilim elma,1dilim limom,1 parça kabuk tarçın ve 1 çay kaşığı elma sirkesi(5 dk sıcak suda demlenmesini bekleyip içiyoruz)
KAHVALTI;2 dilim diyet etimek
1 tatlı kaşığı labne
dereotu,maydonoz,salata,domates
şekersiz çay
KAHVALTIDAN 2 SAAT SONRA;2kayısı,5 badem
ÖĞLEN;istediğiniz kadar sebze yemeği(1soğan,1yemek kaşığı domates salçasıyla hazırlanmış-istenirse 1yemek kaşığı yağ konabilir)
1 kase yoğurt,sınırsız salata
ÖĞLE YEMEĞİNDEN 2 SAAT SONRA;5 badem,2 kuru veya taze erik
2 SAAT SONRA;1veya2 dilim kepek ekmeğinden tost(lıght peynirle)
AKŞAM;ızgara köfte,balık veya tavuk 1 avuç içi kadar ,sınırsız salata
AKŞAM YEMEĞİNDEN 2 SAAT SONRA;1 BARDAK SÜT,1KURU KAYISI
VE EN AZ HAFTADA 3 GÜN 1 SAAT YÜRÜYÜŞ
MUTLAKA 3 LT SU
BEN GİDİŞATIMI ADIM ADIM SİZLERLE PAYLAŞACAĞIM BANA DESTEK VERİRSENİZ BU YOLDA ÇOK MUTLU OLURUM![KK3 :3: :3:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk3.gif)
SABAH KALKINCA;1bardak kaynak suyun içine 1dilim elma,1dilim limom,1 parça kabuk tarçın ve 1 çay kaşığı elma sirkesi(5 dk sıcak suda demlenmesini bekleyip içiyoruz)
KAHVALTI;2 dilim diyet etimek
1 tatlı kaşığı labne
dereotu,maydonoz,salata,domates
şekersiz çay
KAHVALTIDAN 2 SAAT SONRA;2kayısı,5 badem
ÖĞLEN;istediğiniz kadar sebze yemeği(1soğan,1yemek kaşığı domates salçasıyla hazırlanmış-istenirse 1yemek kaşığı yağ konabilir)
1 kase yoğurt,sınırsız salata
ÖĞLE YEMEĞİNDEN 2 SAAT SONRA;5 badem,2 kuru veya taze erik
2 SAAT SONRA;1veya2 dilim kepek ekmeğinden tost(lıght peynirle)
AKŞAM;ızgara köfte,balık veya tavuk 1 avuç içi kadar ,sınırsız salata
AKŞAM YEMEĞİNDEN 2 SAAT SONRA;1 BARDAK SÜT,1KURU KAYISI
VE EN AZ HAFTADA 3 GÜN 1 SAAT YÜRÜYÜŞ
MUTLAKA 3 LT SU
BEN GİDİŞATIMI ADIM ADIM SİZLERLE PAYLAŞACAĞIM BANA DESTEK VERİRSENİZ BU YOLDA ÇOK MUTLU OLURUM
![KK3 :3: :3:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk3.gif)