Merve02 Fan club :D :D

kizlar ben uyelik iptali yapabilirim haberiniz olsun... esim girmemi istemiyor buraya.. belki birgun geri donerim... kendinize iyi bakin

icimden geldiiii boyle bi topik acmakk merveme ugur getirir INSALLAH saglikla sihhatle hamiledir saglikli hayirli evlatlari olur INSALLAH canim arkadasimmmm mervikimmm bitlim

uğurlu gelmiş vallahii
klız sen her bebek isteyene topik aç:13:

mervecim haberini aldım cnm hayırlı uğurlu olsun kucağına da alırsın inşalllah sağlıklaaaaaa

kız gözüme görünme benden önce herkes duymuş sevinç demese haberimiz olmıycaak çok darıldım sanaaa

merve hamile misin
inan çok sevindim ALLAH sağ salim kucağına almayı nasip etsin tebrikler

Son düzenleme:
Mervemmmmmmmmm canım benim gözün Aydın
Ay yemin ederim cokkk mutlu oldum.
Rabbim sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin ins

kamil yada kamileye iyi bak
simdi cikiyom ben dikkat et kendine
bebek dogana kadar adi kamiller

kizlar ben uyelik iptali yapabilirim haberiniz olsun... esim girmemi istemiyor buraya.. belki birgun geri donerim... kendinize iyi bakin

Yaa saçmalama valla şaka bu yaaa ufff
sende o olmadığı zamanlar giriversen olmazmı estalmusun dediği gibi orta yolu bulsanız

uğurlu gelmiş vallahii
klız sen her bebek isteyene topik aç:13:

mervecim haberini aldım cnm hayırlı uğurlu olsun kucağına da alırsın inşalllah sağlıklaaaaaa
hehe iyi fikir valla teşekkür ederim canım inşallah devamıda gelir bebeğim sağlıklıdır inşallah
kız gözüme görünme benden önce herkes duymuş sevinç demese haberimiz olmıycaak çok darıldım sanaaa

sensin lenn karıııı

merve hamile misin
inan çok sevindim ALLAH sağ salim kucağına almayı nasip etsin tebrikler
Evet canım unutmamışsın beni sağol güzel dileklerin için teşekkür ederim
Mervemmmmmmmmm canım benim gözün Aydın
Ay yemin ederim cokkk mutlu oldum.
Rabbim sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin ins

Ay evrenim kıyamam sana rabbim sanada nasip etsinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…