- 17 Temmuz 2012
- 221
- 0
Kızlar yaptım nasıl amaaaaaaaaa
zuperrrr
mervoşş..
ama değerini dimedin...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar yaptım nasıl amaaaaaaaaa
zuperrrr
mervoşş..
ama değerini dimedin...
256 çıktı canım
Darısı senin başına inşallah
iyi demi değer bilmiyorumki sağlıklı olsunda ikiz tekiz farketmezmervoşş ya cok iyi tutunduğu için böyle yada ikiz anacım..
cokk sevindim..bebemmmmmm
tiwim nereye gittin yaaaa
gelsene buraya
icimden geldiiii boyle bi topik acmakk merveme ugur getirir INSALLAH saglikla sihhatle hamiledir saglikli hayirli evlatlari olur INSALLAH canim arkadasimmmm mervikimmm bitlim
çok güzel olmuş canımKızlar yaptım nasıl amaaaaaaaaa
kizlar ben uyelik iptali yapabilirim haberiniz olsun... esim girmemi istemiyor buraya.. belki birgun geri donerim... kendinize iyi bakin
kamil yada kamileye iyi bak
simdi cikiyom ben dikkat et kendine
bebek dogana kadar adi kamiller
kizlar ben uyelik iptali yapabilirim haberiniz olsun... esim girmemi istemiyor buraya.. belki birgun geri donerim... kendinize iyi bakin
hehe iyi fikir valla teşekkür ederim canım inşallah devamıda gelir bebeğim sağlıklıdır inşallahuğurlu gelmiş vallahii
klız sen her bebek isteyene topik aç:13:
mervecim haberini aldım cnm hayırlı uğurlu olsun kucağına da alırsın inşalllah sağlıklaaaaaa
kız gözüme görünme benden önce herkes duymuş sevinç demese haberimiz olmıycaak çok darıldım sanaaa
Evet canım unutmamışsın beni sağol güzel dileklerin için teşekkür ederimmerve hamile misin
inan çok sevindim ALLAH sağ salim kucağına almayı nasip etsin tebrikler
Mervemmmmmmmmm canım benim gözün Aydın
Ay yemin ederim cokkk mutlu oldum.
Rabbim sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin ins
hehe iyi fikir valla teşekkür ederim canım inşallah devamıda gelir bebeğim sağlıklıdır inşallah
sensin lenn karıııı
Kızlar geldim burdayım
Bitterim canım hamileyim sanada söyleyeyim
Kızlar geldim burdayım
Bitterim canım hamileyim sanada söyleyeyim
kendim kalmış kadar sevindim kız :))
noluy gitme
çok sık gelmesen de arada gel işte
Mervecim hayırlı olsun