Saç Rengi ve Saç Boyama merve boluğurun yenı saç rengi

ben bu saç rengini çok beğendim. twitterda yazdığına göre bakır kızılmış tabi kızın saçları önceden siyahtı açılarak bu hale geldiği için çabuk akıp daha soluk bir renge bürünüyor.

tecrübelerimden yola çıkarsam; bana kalırsa, 7.44 yoğun bakır ve 8.44 tarçın bakırının karışımından elde edilmiştir...

saçların açıksa ve kuaförde yaptıracaksan açmalarına zaten gerek yok en fazla 100 tl alırlar bu da kuaförlere göre değişiyor kendin yapacaksan iyice araştır derim bu kızın saçlarının akmış halini istiyorsun normal bakır isteseydin igoranın boyalarıyla elde edebilirdin aslında 8.44 dü sanırım tam hatırlamıyorum içine sarı eklersen olabilir gibime geliyor

Bu saç rengini istiyorsanız gidin saçlarınızı siyaha boyayın ve oriyelle açtırın üstünede karamelle boyayın sonuç bu renk bnmde şu an aynı renk :) ben sarışın olmaya calıştıgım için bu renkteyim şu an ilk aşama malesef

irlanda kızılı değil mi bu ya? bana irlanda kızılının oryalle açılmış saçlara hafif kızıl bakırla karıştırılarakki haliymiş gibi geldi

merveye bayılıyorum ama bu saç hiç gitmedi ona bence. sizin de tipiniz ona yakınsa, beyaz tenli minyonsanız bu saçı yaptırmayın çok çirkin yaa

ya benim saç rengim koyu kumral, boyayla. siyah gibi duruyor
normalde açık kumral.
ben kızıl olmak istiyorum, açtırsam kötü olur mu yanar mı :18:

bu merve'nın de saçları siyahtı, nasıl böyle kızıl olmuş yani yanmamış saçları :18:

tatlım saç rengin tam olarak koyu kumralsa orielle açılıp sonra neva 7.44 ile 7 numaralı boyaları karıştırarak mutlaka elde edersin.çünkü ben kardeşime bu saçın aynısını bu işlemlerle yaptım.

Son düzenleme:
Saçlarını yine siyaha boyatmış böyle daha bi hoş

[video=youtube;6AtLMgIBt78]http://www.youtube.com/watch?v=6AtLMgIBt78&feature=player_embedded[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…