Mert'in katili tutuklandı

Yakalanmış olmasına çok memnun oldum.
Ailesi biraz olsun rahatlamıştır.:5:
Cezasını fazlasıyla çeker böyle birşeyi cezaevinde bile kabul etmezler:47:

en azından yakalanmış. gerçi zengin aile olsaydı o da zordu...

Allah bin belasını versin pislik herif. Kodeste rahat bırakmazlar zaten umarım aynı şeyler başına gelir acı çekerek gebersin.Artık çocuklar bile tehlikede resmen kelle koltukta yaşıyoruz.

Keske idam edilseydi.keske idam geri gelse boykesi pislikler icin.en azndan hadim edilseler.ibret olsa herkese.cezai yaptrmlar cok yetersz maalesef..boylesi sapiklari hortlatan hem cezalarn az olmasi idam olmamasi hem de aile, yetstrme tarzi..cocuklarmizi allah sevgisiyle dini egitmle buyutmeliyz ozellkle annelere cok is düşüyor. Ayrica cocuklarmiza sahip cikalm bir an bile yalnz birakmayalm etraf boylesi sapiklarla dolu.boyle haberler okudkca cok urkuyorm bir kizim var cok huzurszm..devamli onu tembihliyorum.yavrum da bir an uzaklasamiyor yanmdan ya beni kacrsalar diye.ne yapayim mecburum boyle yapmaya. Gercekler bunlar dikkatli davranmaliyz..

Ailenin içi bir nebze olsa da rahatlamıştır belki ama Allah korusun
benim çocuğumun başına böyle birşey gelse ve bulunsa yakalansa,
içim rahat etmezdi.
Böyle bir pisliği bir çocuğa yapıp, sonra da onu öldüren bir adamın
hapishane de nefes alması bile rahatlatıcı değil, evet böyleleri için idam gelmedi.

Son Zamanlarda Pedofili Vakalarında Artış Var Neden Acaba?

Çocuklar Artık Daha Çok Dikkat Çekiyor

[h=3]Kars’ta 9 yaşındaki Mert Aydın’a cinsel istismarda bulunup öldüren katil zanlısı Aykut Balk’ın olay yerinde poz verip, Mert’e fotoğraflarını çektirdiği ortaya çıktı.[/h]Kars’ta 9 yaşındaki Mert Aydın’a önce cinsel istismarda bulunan ve ardından canice öldüren katil zanlısı Aykut Balk’ın son fotoğraflarını Mert’e çektirdiği ortaya çıktı.

Katil zanlısının olayın meydana geldiği terk edilmiş tabya yolunda Mert’e telefonla fotoğraflarını onu rahatlatmak için çektirdiği öne sürüldü.

Zanlının olayı gerçekleştirdikten sonra Mert’e çektirdiği fotoğrafları sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta paylaştığı görüldü.

İHA

http://www.sacitaslan.com/mert-aydin-cinayetinde-kan-donduran-detay-haberi-197770

[h=2]9 yaşındaki Mert'i hunharca öldüren katil zanlısı Balk, askerdeyken tecavüze uğradığını itiraf etti. Balk'ın ifadesi adeta kan dondurdu.[/h]Kars'ta 9 yaşındaki Mert Aydın'ı öldüren zanlı yakalanırken, tüyler ürperten olay tüm detaylarıyla aydınlatıldı. Zanlı 23 yaşındaki Aykut Balk, Kars'ta ailesiyle birlikte oto galerisi işletiyordu. Çocuğa cinsel taciz, kız kaçırma ve hırsızlık gibi suçlardan sabıkası bulunan Balk, Mert'in babası Yolcu Aydın'dan cep telefonu alıp ona da galerisinden bir Otomobil satmıştı. Taraflar bu ticari alışverişlerden birbirlerini tanıyordu. Olay günü yemek götürdüğü babasından 3.5 lira alan Mert, cep telefonu dükkânından çıkıp karşıya geçerek çiğ köfte satın aldı. Saat 14.30'da Digor Caddesi'ne geldiğinde Aykut Balk ile karşılaştı. Mert'i eve götürme vaadiyle aracına bindiren Balk, daha sonra gezdirme bahanesiyle Karadağ mevkisine götürdü. Burada Mert'e cep telefonunu verip fotoğraflarını çektiren Balk, küçük çocuğa tecavüz etti ve boğarak öldürdü. Cesedi çöplüğe atan Balk, saat 16.30 sıralarında geri dönüp aracını temizledi. Ardından da Erzurum'a kaçtı. Mert'e çektirdiği fotoğrafları da Facebook'a koydu.
ANKARA'DAN ÖZEL EKİP GELDİ
Balk'tan haber alamayan babası ve amcası emniyete kayıp başvurusunda bulundu. Parası biten Balk, Kars'a döndü. Kayıp başvurusunu öğrenince emniyete giderek, 'Erzurum'a çalışmaya gitmiştim. Geri döndüm" dedi. Balk'ın sabıka kayıtlarını inceleyen polis, cinsel taciz, kız kaçırma ve hırsızlıktan kaydı bulunduğunu görünce araştırmaya başladı. Balk'tan örnek alıp DNA testine gönderen polis, bir yandan tüm MOBESE ve güvenlik kameralarını yeniden incelemeye aldı. Mert'in zanlı Balk'ın, kırmızı renkli aracına bindiğini tespit etti. DNA örnekleri de uyuşunca önceki akşam saat 19.00 sıralarında gözaltına alınan Balk, sorguda suçunu itiraf etti. İnfial yaratmaması için önceki gece Erzurum'a götürülen Balk, tutuklanarak cezaevine kondu. Kars Valisi Eyüp Tepe, cinayeti 25 MOBESE ve 20 işyeri kamerasını inceleyerek çözdüklerini belirtti. Cinayeti çözmek için Ankara'daki özel ekiple birlikte Kars polisi, MOBESE, DNA Kriminal ekip, görgü şahidi bulma ekibi olmak üzere bir çok alana dağıldığını da söyleyen Vali Tepe "Çarşamba Mert'ten alınan DNA örneklerini Ankara'ya gönderdik. Perşembe sonuçları geldi. Katil zanlısı pedofili hastası. Daha önceden de küçük bir çocuğa cinsel tacizden sabıkası var. Ailesini de bilgilendirip can güvenlikleri açısından şehirden uzaklaştırdık. Pazartesi günü herkes çocuklarını rahatlıkla okuluna gönderebilecek" dedi. Emniyet Müdürü Ercan Çakmak da "Mert'i arabaya aldıktan sonra 2 saat 40 dakika içinde menfur olayı gerçekleştirmiş" dedi.
'ASKERDE TECAVÜZE UĞRADIM'
Zanlı Aykut Balk, soruşturmayı yürüten savcıya olayla ilgili çarpıcı itiraflarda bulundu. Zanlı ifadesinde, 'O gün Mert'i eve götürmek için aracıma aldım. Yolda araba kullanmak istedi. Ona bir süre arabayı sürdürdüm. Daha sonra olayın yaşandığı bölgeye gittik. Nasıl yaptım bilmiyorum, tecavüz ettim. Olay ortaya çıkmasın diye öldürdüm" dedi. Sorgu sırasında katil zanlısının kendi iddiasına göre daha önce yaşadığı bir sırrı da ortaya çıktı. Daha önce böyle bir şey yapmadığını kaydeden zanlı Balk, "Ama askerdeyken üç askerin tecavüzüne uğradım. Utancımdan kimseye anlatamadım" itirafında bulundu. Erzurum E Tipi Cezaevi'ne gönderilen zanlı, 'can güvenliği' gerekçesiyle kameralı özel koğuşa konuldu.
Kaynak: Sabah

http://www.haber7.com/guncel/haber/1146975-mert-aydin-cinayetinde-tuyler-urperten-detay

bence böylelerini idam etmek onlara iyilik olur
hadım edip bırakacaksın ömür boyu öyle çeke çeke yaşasın

Kamerali özel koğuş mu?...

Söyleyecek söz bulamıyorum....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bu ülke de adalet baklava çalanlara var.

böyle sosyopatları hadım etmek çözüm değilmiş aslında, çünkü başka aletler kullanıp yine tecavüz ediyorlarmış, ya idam edeceksin ya ömür boyu hapis

bi de bende tecavüze uğradım askerde demiş, eeeeeeeeee yani????

böyle sosyopatları hadım etmek çözüm değilmiş aslında, çünkü başka aletler kullanıp yine tecavüz ediyorlarmış, ya idam edeceksin ya ömür boyu hapis

bi de bende tecavüze uğradım askerde demiş, eeeeeeeeee yani????

Hacı hacıyı mekkede deli deliyi dakkada bulurmuş.. Sapık çok memlekette askerde böylesi tecavüze uğrar zaten. Kim bilir birilerine sapık eğilimlerini anlattıysa pislik. Çok rahatsız olduysa tecavüzden şikayet etseydi askerde. Niye böyle bir şeyi söyleme gereği duymuş mal. Yoksa muayene edildi falan da gay olduğunu saklamak için böyle diyor anlamadım..

Son Zamanlarda Pedofili Vakalarında Artış Var Neden Acaba?

Çocuklar Artık Daha Çok Dikkat Çekiyor

Nasrettin Hoca fıkrası gibi tespit.

Sapık sapıktır. dikkat çekeni çekmeyeni mi var. Acaba bu erkek çocuğu nesiyle dikkat çekti. Poposunu mu sallıyordu?

Pedofili hep vardı. Eskiden medya bu kadar güçlü değildi. Bunu yaşayan çocuklar saklıyordu. Aileler dikkatsizdi anlamıyordu. Çocuk p.rnoları yoktu. Bu işten para kazanan insanlar yoktu. Bu sitede de çok okuduk. Gazetelerde de okuyoruz bu vakaları. Geçmişte yaşayıp 30 yaşına geldikten sonra kendine itiraf eden insanlar çok fazla. Aileyle iletişimsizlikten hep. Geçmiş vakalar bilinmiyor.

Daha bundan 20 yıl önce benim bir arkadaşım yaşamış. Hem de 6 yaşındayken. Her yerde bu sapıklar. cinsiyet ve görüntü farketmeksizin nefes alan her çocuğu hedef seçebiliyorlar.

He tamam o zaman, tecavuze ugramis birakilsin. Yok ya normal degiliz. :ssz:

bu cocuga cok uzuluyorum. yavrum kimbilir ne kadar korktu ne kadar aci cekti :5:

Nasrettin Hoca fıkrası gibi tespit.

Sapık sapıktır. dikkat çekeni çekmeyeni mi var. Acaba bu erkek çocuğu nesiyle dikkat çekti. Poposunu mu sallıyordu?

Pedofili hep vardı. Eskiden medya bu kadar güçlü değildi. Bunu yaşayan çocuklar saklıyordu. Aileler dikkatsizdi anlamıyordu. Çocuk p.rnoları yoktu. Bu işten para kazanan insanlar yoktu. Bu sitede de çok okuduk. Gazetelerde de okuyoruz bu vakaları. Geçmişte yaşayıp 30 yaşına geldikten sonra kendine itiraf eden insanlar çok fazla. Aileyle iletişimsizlikten hep. Geçmiş vakalar bilinmiyor.

Daha bundan 20 yıl önce benim bir arkadaşım yaşamış. Hem de 6 yaşındayken. Her yerde bu sapıklar. cinsiyet ve görüntü farketmeksizin nefes alan her çocuğu hedef seçebiliyorlar.

Bu Çocuk Biyerlerini Salladı Demek İstemedim ki Yani Noldu da Arttı Diyorum ya da Şöle Diyelim Noldu da Haberlerde Sıkça Duyuyoruz

Hiç aklımdan çıkmıyor bu melek yavrum benim ya o yaşadığı süre ne zor zamanlar geçirmiştir kim bilir :( Kardeşimi her gördüğümde aklıma geliyor sen bütün yavrularımızı koru Allah'ım :(

Mert'in katil zanlısı cezaevinde intihara kalkıştı
DHA
15/04/2014
KARS'ta 9 yaşındaki Mert Aydın'ı öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan 23 yaşındaki Aykut B., konulduğu Erzurum H Tipi Cezaevi'nde intihara kalkışınca, Elazığ Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edildi. Aykut B. hastanede 24 saat kamerayla kontrol edilen tek kişilik özel bir odaya alındı.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
ooohhh akıl hastası taklidide yaptı yerleşti mis gibi odaya ...

Back