Mert'in katili koğuşunda kahkahalar atıyor

Aklı sıra deli ayağına yatıyor ş......zzzzz!!!!
Şunu bir normal koğuşa alsınlar da görsün dünyanın kaç bucak olduğunu!

böylelerini ulu orta sallandırıp, taşlayacağımız günler de gelir inşallah...

Kars ta orta okulu okudum babam oraya tayin olmustu bir gun sinavdan ciktik eve gidiyorduk karsta yolun kaldiriminda adam afedersiniz cinsel organini acmis sapik yuruyordu tiksinmistik kars deyince aklima hep bu olay gelir.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben bu bahsettigin igrencligi bir sabah yuruyuse ciktimda sahilde kayaliklarin orda denk gelmistim.Cokta insan yoktu.Hayatimda oyle korkttugumu hatirlamiyorum adam beni gorup o gozu donmuslukle pesime gelirse diye.İnsanlar artik sapitmis,igrenclesmis. Allah hepimizi boylelerinden korusun.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben bu bahsettigin igrencligi bir sabah yuruyuse ciktimda sahilde kayaliklarin orda denk gelmistim.Cokta insan yoktu.Hayatimda oyle korkttugumu hatirlamiyorum adam beni gorup o gozu donmuslukle pesime gelirse diye.İnsanlar artik sapitmis,igrenclesmis. Allah hepimizi boylelerinden korusun.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben de cok kotu olmustum igrenç bir durumdu insanliktan cikmis yaratik diyorum bunlara .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu adamı kk üyelerinin eline verseler ya, biz onun akli dengesi yerinde mi değil mi anlarız evelallah:51:

Bu adamı kk üyelerinin eline verseler ya, biz onun akli dengesi yerinde mi değil mi anlarız evelallah:51:
bence nuri alçonun ya da tecavüzcü coşkunun eline vermek lazım böylelerini ,onlar hakkından gelir

Salacaksın bu iti normal koğuşa,ne lazımsa yapılacak içerde...

bende bu olaydan o kadar cok etkilendimki hala aklimdan cikmiyor nasil canini yakti s.... bi anlikbi zevk icin degermiydi 9 yasindaki bi melegin canini almaya belli deli numarasi yapiyor icimden o kadar cok sey soylemek geliyorki ah keske duysa :47::47::47::47:

Hatırlarsanız bir kaç sene önce küçük br bebeğe cinsel tacizde bulunmuşlardı,anneside göz buna göz yummaktan suçlu bulunmuştu..
Adamları attılar içeriye,koğuşta çay kaşığı ile adamın gözünü çıkartmışlardı..
Aynı olayı bu şerefsize yapsınlarda,işe o zaman görsün bu pislikte...

eskiden kız çocukları olanlar korkardı erkeğe bişey olmaz sanırdık artık millet öyle hastalıklı hale geldiki nereye gidiyoruz Rabbim yardımcımız olsun ...kaç gündür takip ediyoruz da yazık yavrum son anlarında hiç hiç haketmediği o kadar eziyete mazruz kalmışki bunu aklımdan çıkaramıyorum...sen evladının göznün içine bak elin pisliği gelsin ve umursızcaa onu hayattan koparsın...diyecek o kadar çok şey varki ama kelimeler yetmiyor...yaşattığının bin mislini yaşasın inşallahhh hemen öldürmesinler bunu ya mert yaptığı gibi günlerce eziyet edile edile öldürülsün n büyük duam budur böyle kansızlara

bende çok etkilendim keşke kısasa kısas olsa ne güzel olur. mertin ailesinin yanında olmak istedim. acaba o pisliği kalabalık koğuşa alırlar mı yoksa hep böyle tek mi kalır. madem kısasa kısas olmuyor bari koğuştakiler yaksın canını

Mert'in katili hapishanede bileklerini kesti!

Küçük Mert'e tecavüz ettikten sonra iple boğularak öldürülen Mert Aydın'ın katil zanlısının hapiste intihar etmeye kalkıştığı öğrenildi.
Tweetle
Mert'in katili hapishanede bileklerini kesti! Mert'in katili hapishanede bileklerini kesti! Mert'in katili hapishanede bileklerini kesti!

KARS'ta 9 yaşındaki Mert Aydın'ı öldüren katil zanlısı Erzurum'da kaldığı cezaevinde bileklerini keserek intihar girişiminde bulundu.

Zanlı, Erzurum'dan Elazığ Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Olay, Kars'ta 6 Nisan'da meydana gelmişti. 9 yaşındaki Mert Aydın, Faik Bey Caddesindeki amcasının iş yerinden götürdüğü yemeği bırakarak çıkmasının ardından kaybolmuştu. 7 Nisan Pazartesi günü ise Karadağ Mahallesi'nde bulunan eski bir yapının yanında Mert'in cesedi bulunmuştu.

HASTANEYE KALDIRILDI

Polisin aralıksız çalışması sonucu Mert'in katili 23 yaşındaki Aykut Balk yakalanmıştı. Zanlı gece yarısı çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Erzurum Yakutiye ilçesindeki E Tipi Yüksek Güvenlikli Cezaevi'ne konulmuştu.

24 SAAT İZLENİYOR

24 saat güvenlik kamerası ile izlenen ve kağıt bardakla su verilen Mert'in katil zanlısı Aykut Balk, kaldığı koğuşta bileklerini keserek intihar girişiminde bulundu. Zanlı, Erzurum'dan Elazığ Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne getirildi. Hastanede 24 saat güvenlik kamerası ve güvenlik görevlilerinin bulunduğu özel odaya alınan cinayet zanlısının tedavi süreci başladı. Doktorların gerekli tetkikleri taptıktan sonra Aykut Balk ile ilgili karar vereceği öğrenildi.
http://www.internethaber.com/mertin-katili-hapishanede-bileklerini-kesti-660358h.htm

Ölemesin pislik bir anda ölüm temiz ölüm olur onun için yavaş yavaş acı çektire çektire yapılmalı tecavüzün nasıl bir pislik olduğu da normal koğuşta bizzat gösterilmeli çok şey yazarım da tutuyorum kendimi:47::47:

istediği kadar kahkaha atsın, ne yaparsa yapsın, bunun gibi insanlar asla halkın içine karışmamalı, vicdan azabı çektiğine de inanmıyorum

vicdanı olan tüm bu olaylar olup bitene kadar ben ne yapıyorum derdi bi noktada

ne vicdan azabımı ondan vicdan varmıki şu hamile halimle beni ne kadar üzdü bu olay benmde oğlan çocuğum olucak yani şaka gibi gerçeği zor düşündünmü... böle bişi allahım allahım kabir azabını bilmiyorrr ahhhhhh bilmiorrrrr :20: allah onu bildiği gibi hakettiği gibiyapsınnn ... o herşeinen iyisini bilir ... yavrummm ruhu şad olsun ...

bence bu pisliğe hiçbir şey olmayacak.

Mert'in katili hapishanede bileklerini kesti!

Küçük Mert'e tecavüz ettikten sonra iple boğularak öldürülen Mert Aydın'ın katil zanlısının hapiste intihar etmeye kalkıştığı öğrenildi.
Tweetle
Mert'in katili hapishanede bileklerini kesti! Mert'in katili hapishanede bileklerini kesti! Mert'in katili hapishanede bileklerini kesti!

KARS'ta 9 yaşındaki Mert Aydın'ı öldüren katil zanlısı Erzurum'da kaldığı cezaevinde bileklerini keserek intihar girişiminde bulundu.

Zanlı, Erzurum'dan Elazığ Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Olay, Kars'ta 6 Nisan'da meydana gelmişti. 9 yaşındaki Mert Aydın, Faik Bey Caddesindeki amcasının iş yerinden götürdüğü yemeği bırakarak çıkmasının ardından kaybolmuştu. 7 Nisan Pazartesi günü ise Karadağ Mahallesi'nde bulunan eski bir yapının yanında Mert'in cesedi bulunmuştu.

HASTANEYE KALDIRILDI

Polisin aralıksız çalışması sonucu Mert'in katili 23 yaşındaki Aykut Balk yakalanmıştı. Zanlı gece yarısı çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Erzurum Yakutiye ilçesindeki E Tipi Yüksek Güvenlikli Cezaevi'ne konulmuştu.

24 SAAT İZLENİYOR

24 saat güvenlik kamerası ile izlenen ve kağıt bardakla su verilen Mert'in katil zanlısı Aykut Balk, kaldığı koğuşta bileklerini keserek intihar girişiminde bulundu. Zanlı, Erzurum'dan Elazığ Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne getirildi. Hastanede 24 saat güvenlik kamerası ve güvenlik görevlilerinin bulunduğu özel odaya alınan cinayet zanlısının tedavi süreci başladı. Doktorların gerekli tetkikleri taptıktan sonra Aykut Balk ile ilgili karar vereceği öğrenildi.
http://www.internethaber.com/mertin-katili-hapishanede-bileklerini-kesti-660358h.htm

böyle pislikleri illa yaşatacaklar. bıraksalar geberse olmaz sanki.

Back